Sissta timmarna så fina!

Mamma jag fattar ingenting. Lördag em jag kommer hem från stallet du pussar och kramar mig är jätte glad och säger att du har saknat mig för du inte sett mig på hela dagen. Alla badar i poolen och provar den nya luft madrassen. Du är så glad! Senare på kvällen står vi i badrumet och polerar smycken vi har så roligt. Middagen blir klar och vi äter kräfter och sedan någon god huvudrätt. Precis till kaffet så börjar du må dåligt. Allt går så otroligt fort på 5 minuter är du helt plötsligt jätte dålig. Vi ringer ambulans de kommer rätt fort men det känns som en evighet. Närambulansmännen kommer in gemon dörren hör jag ett skrik det var mormor som skrek för att mamma blivit medvetslös. Mamma sommnade in i pappas famn här hemma uppe i sovrumet. Det sissta mamma sa var: Var är sui. Sedan blev hon medvetslös hon vaknade aldrig igen. Nu är hon ortoligt saknad! Av mig såklart och alla vänner, slätingar m.m. Mamma lär alltid att finnas i mitt hjärta.  Sissta timmarna med henne var fina och det känns så bra hon hann aldrig lida så mycket. Begravningen har varit nästa steg blir urnsättning. Allt är jobbig och svårt men man måste vara stark även om man längs inne lider varje minut, varje sekund.

Tack alla för så fint stöd! Jag blir helt chokad vad många fina vänner man har! Jag lär alltid ställa upp för er till 100 %.Mammas gravplats så fin och så vacker! Hjärtat är från mig Lukas och pappa! Altorp kyrkogård!

Sov gott älskade mamma <3


Kommentarer
Postat av: Anonym

åh rebecca va stolt jag är över dig. Vad starkt gjort av dig att berätta vad som hänt här och du har säkert nu släppt en tung vikt från dina axlar. Önskar dig all lycka till och jag vet att du är en stark person.

2009-09-09 @ 19:14:51
Postat av: Anonym

Riktigt starkt!!

2009-09-11 @ 15:13:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback