Gina tricot Grand prix 2016Jag mår så bra! Hästarna är så fina och har hoppar enormt bra i Borås! Wow båda har luftat rejält över hindren. Tyvärr lite oflyt med 4 st 4 fels rundor och pet men en felfri och placering. 

Lorden 1.10 måndag: Hur fin som helst, med på noterna galopperade på i omhoppningen men tog inga svängar ledde till en 6:e plats vilket var kul för det var den "pampigaste" prisutdelning vi varit med om. 

Lady 1.10 måndag: Lady har ALDRIG varit inne på en sån "arena" och att dessutom få gå in först när invigningen drog igår var en häftig känsla. Lite Globen feeling fast ändå inte... Det var klart den största 1.10 jag ridit fanns inte ett enda hinder som var under 1.10 och oxrarna var närmare 1.20 i bredd men iallafall gör lady en super runda med perfekta språng och min ridning på henne var helt klart den bästa någonsin (TACK MATS!!! För det!). La henne lite nära på sista smalhindret och hon har inte riktigt styrkan och kvickheten att få upp hovarna så snabbt. Sjukt segt en sådan liten miss men jag levde på de andra 8 sprången som var fantastiska! Hade iallafall inte blivit placerad på henne eftersom jag inte vill rida fort på henne än. 

Lorden 1.10 tisdag: hade 21 nummer på mig mellan hästarna och när man är själv är man inte alltid kasig och eftersom Borås var sjukt snabba blev det super stressigt. När jag lorden kom in på framhoppningen hade vi 2 nr på oss så vi hoppade snabbt och gick sedan in på banan. Lorden taggade till rejält och var med mig hela tiden en klockren grund och sedan fortsatte vi in i omhoppningen med en jäkla fart och sväng. Ville ge allt för att stå högst upp på pallen. Tyvärr petade vi hinder nr 10 och efter det blev jag så sur att jag råkade hoppa fel hinder tog hinder nr 3 istället för 11 som stod bredvid varandra... Sjukt irriterande 🙄 tror min hjärna blev lite överladdad och tankarna far åt alla håll. Nöjd med lorden som kämpade och gav allt men är inte riktigt lätt att få upp tassarna när det gick väldigt fort... 

Lady 1.10 tisdag: lady sjukt svår styrd på framhoppningen men väl inne på banan fick jag kontroll. Fick startsignal och hoppade ettan påväg till 2:an ser jag att hinder nr 3 är nerrivet (från tidigare ekipaget) och funktionären säger vänta till mig medan domaren är tyst, hinderna står bredvid varandra så funktionärerna bygger upp hindret bredvid precis när vi ska hoppa 2:an tror både jag och lady kollade på det istället för att fokusera vilket resulterade i att 2:an föll.  Därefter blev hon jätte jätte försiktigt och jag vet inte hur många gånger jag hängde löst för att hon tog i så. Men jätte nöjd med min tjej som hoppat alla titthinder, klarat av alla pyntningar och bilar inne på banan. 

Lorden 1.15 m final onsdag: hade en bra känsla men lorden var väldigt seg på framhoppningen så hoppade inte mycket.  Väl inne på banan laddade han och hoppade kanon VILKEN RIDNING, VILKET SAMSPEL inte ett hinder kom vi fel på inget gick att anmärka på, wow vad vi red. Dock så fick vi en liten liten toutch på 2:an och bommen ramlade så synd eftersom jag var jätte taggad för en omhoppning. 

Tyvärr, tyvärr inga filmer alls från helgen 😭Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback