Uppdatering

Ibland älskar man livet och det gör jag just nu! 

Lady, vilken stjärna hon är och hon är min bara min och det känns ännu häftigare när jag tänker på att det är jag som hoppat in henne och tävlat upp henne. Hon debuterade 1.15 m i helgen med ett ner på våra 6 starter i år har vi en felfri och resten med 4 fel. 4 felen beror på att hon inte riktigt är tillräckligt stark i den korta galoppen och lägger jag henne då lite nära åker gärna en bom, men med mer jobb kommer nollorna ramla in. 

Lorden är min älskling även om helgens tävling gick åt skogen. Allt gick fel som kunde gå fel och då är det inte alltid så lätt att vara själv summan av det hela var att jag gick in på banan utan att ha hoppat fram eller gått banan och då red jag inte. Bara strycka och gå vidare! Tog med honom upp till ridhuset i måndags istället och då visade han åter igen vilken otrolig häst han är! Om 1 VECKA åker jag och Amanda till Dubai 💧 ska bli fantastiskt skönt! 

Ikväll har jag tanthoppning och fullsmockad grupp ska bli kul och extra kul eftersom Madde (ridskole/verksamhet chefen för Torsås) ska låna Lorden 😊 

I helgen jobbar jag på ridskolan med lektioner och påsklovs specialer annars kommer helgen gå åt till att skriva uppsats. 

På söndag ska jag löshoppa Lady och på tisdag har jag Mats träning 💪🏻

Annars har jag styrt mycket med tävlingarna som vi har den 9-10 april. Jag är både tävlingsledare, funktionärssnsvarig samtidigt som jag ska tävla Lorden, Lady och Rasmus. 
Har även beställt nya infångare samt målat om de flesta bommarna. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback