Jessica

Du är en jätte bra kompis älskar dig puss>3333333333333333 ♥♥♥ det är värkligen super kul att gå i samma klass som du

Min ÄLSKLINGAR


The school

Nu har skolan börjat känns rätt okej sammis värkar bra även om det verkar vara mycket läxor. Nu i början är det så mycket roligare att gå högstadiet än mellanstadiet. Vi har ett hawaii schema som vår so lärare säger haha. På måndagar slutar vi 13.50 tisdagar 14.00 onsdagar 12.30 =) torsdagar 15.25 fredagar 15.35. Idag har jag varit och köpt present till Alice sötisen>333333333333333333 hehe hoppas hon blir glad =)=)=)=)=)

Maskeradhoppning the pink team

image64

Alice tillbacka =)

Jippi yes Alice är hemma ÅÅÅÅÅÅÅÅ vad jag har saknat henne äntligen!!! jag träffade henne idag och vi hade super kul vi badade i ösby och hihi fick se både det ena och det andra haha gud vad jag saknat henne men nu är hon hemma och jag kan träffa henne varje dag JAG ÄLSKAR DIG MEST>33333333333 PUSS
Carre alice älskling

Ridläger bland smottingar

HAHAHAHA Jag går på ridläger denna vecka på drk suck det är bara småttingar haha ibland är det helt ok men på teorierna lär jag mig det jag lär mina elever, men jag utvecklar jalle fall min ridning jag har Gustav (Greta) haha och Leo. Eva kom fram till mig och sa att gustav och Leo är jätte bra hästar för mig och det är precis vad jag behöver på dom kan man värkliger inte såga med händerna tex. som jag gör. Men jag överlever nog denna vecka hoppas jag.

7 hästar =)

Hej hopp nu är jag tillbacks efter alla resor.  Kom hem i torsdags från blekinge. Nu är det skönt att vara hemma igen i torsdags kväll efter vi hade kommit hem så träffade jag jojo hon och jag gick ut med hundarna. Haha jag och jojo hade så mycket att prata om så att tiden räkte inte till så det slutade med att vi åkte och hyrde en skräkfilm och sedan sov jag över hos henne. på fredagen åkte vi till stallet och jag fick träffa Ante för första gången=)=)=)=) hur söt för man va???? och inte någ med det jag fick träffa min älskade lilla sur puppa som var lite tjock efter sommarbetet men men det är bara gullit =) Igår så var jag i stallet och fick rida 7 HÄSTAR!!!! jag red Navaron, Silva, Xtra, Windy, Xerox, Mantos, Harry haha det var super kul jag, Natasha, karin, bim red första rundan runt sjön och sedan gick vi in i  stora och travade och galopperade. Och så red vi med varje häst först en runda runt sjön och sedan in i stora och galoppera och trava lite. Alla hästar och ponnysar skulle sättas igån innan ridlägeran börjar och det gör dom ju imorgon. Idag var jag i stallet och skötte Ante och smörde. Zorkis gick i hagen så honom kunde jag inte sköta. Hoppas jag får XERXES imorgon jag skulle jätte gjärna villa ha honom på ridlägret jag blir så glad när jag rider honom=) han är bara bäst!!!