Vedbände 16/6-26/6

Vedbände 07
fan nu är jag hemma igen måste vänta ett helt år innan jag får åka till Vedis igen. Jävla vilka roliga dagar det har varit jag vill TILLBACKS!!!!!!


Dag 1:
Började med att vi skulle hämta frida 8.45 på morgonen sedan bar det av mot Vedis tog 4 timmar innan vi var framme vi stannade på Mc när vi skulle beställa kom någon in med vedis tröja på sig jag kollade till och såg att det var Malin ridläraren från Vedis hon kände igen mig och jag kände igen henne=) jag frågade om hon var också var på väg till vedis och det var hon =) Hon sa att vi ses där sedan gick hon ut till sin bil med hästsläp där back. Jag pappa o frida åt upp våra hamburgare och sedan hoppade vi in i blien igen. När vi väll kom fram och skulle köra upp på den lilla stigen som leder upp till vedis hamnade vi bakom ett hästsläpp haha det var Malin=). Vi var typ 10 minuter sena så alla satt redan i ringen när vi kom. Vi gick upp och satte oss där satt alla ledare + deltagare dom gick igenom alla regler m.m men tillslut fick vi äntligen veta vilka hästar vi skulle rida. Jag fick TACO= BÄST världens guligaste häst 1,55 i mankhöjd, och hade färgen Bork. Frida fick Myntha haha en tjock D -ponny blaning mellan fjording och arab. Sedan fick vi prov rida våra hästar Taco var underbar!!!

En blöt Taco   Jag, frida och sofia bodde i fågelhålken Mamma Julia

Dag 2:
Red som vanligt red först Taco i full gruppen gick jätte bra red sedan ut fick inte galoppera så snabbt. På kvällen körde vi PER BEGÄR haha det var jätte kul!!! Jag var typ halt eller vad man kan säga myntha fridas häst fick damp och ville sparka taco men istället sparkade hon mig ajaj det gjorde as ont men sånt får man överleva när man är hästkvinna haha fick en stor lårkaka.

Dag 3:
Red som vanligt gick as bra. kommer ej ihåg vad vi hade för kvällsaktivitet.


Dag 4:
Fick prova att hoppa Taco-smaco hur gullig som helst hehe lite stora språng =) Red sedan ut fort som fan gick det i skogen hur kul som helst

Dag 5:
Red dressyr gick bra på eftermidagen red vi ut gick fort men bra. På kvällen hade vi kareoke-kväll Jag, frida, sofia och Alexandra sjöng "Vill ha dig i mörkret hos mig" Alexandra bode inte i våran stuga utan hon var bara med i vårat lag men tyvärr van inte vi fast vi ägde<3 haha vi gick typ fra till håkan och sjöng till honom på skoj att vi ville ha honom i mörkret haha det var kul<3

Dag 6:
HOPPTÄVLING!!! En blöt hopptävling=( med massor av regn
fatta vad nervig jag vad ingen AMBULANS i år Rebecca.
Men det gick jätte jätte bra 0 fel i grunden och 4 fel i omhoppningen Om jag inte rivit det där dumma hindret hade jag typ vunnit eller kommit 2:a men det var inte Tacos fel utan mitt bara för jag svängde för snäft och det gick lite för fort men men som tur var ingen AMBULANS. Efter hopptävlingen åt vi lunch och hade stalltjänst, teori och glassöppet som vanligt Efter det tog vi in hästarna som vanligt sedan var det tipsrunda man skulle rida två och två men man fick inte välja själv. Jag fick rida med Diana hehe det gick inte så bra för oss men men det var kul och det var svåra frågor man lärde sig massor av nytt.

Dag 7:
MIDSOMMARAFTON i spö regn
Red först Taco på banan regn hela tiden gick väl så där. Vi fick bara rida en gång för det öste värkligen ner så de hade varit jätte blöt och vi som skulle bada med hästarna nä det ville ingen så jag, frida gick och plockade massor av blommor till våra kransar som vi skulle binda sedan hjälptes alla åt att göra midsommarstången sedan bytte vi om till finkläder. Men vi kunnde bara dansa runt  midsommarstången i 10 minuter för att det regnade så. Vi satt i ryttarstugan och åt jätte god mat och sjöng och dansade det var jätte kul
Dag 8:
Red på bannan tränade kadrilj jag och frida skulle rida tillsammans. Sen på kvällen red vi ut och badade med hästarna. Det var kul men blöt hihi. sen på kvällen var det dags att sammlas i ryttarstugan och berätta spökhistorier sedan var det bara att följa snöret i skogen och mötta alla äkliga spöken så kaksig var man inte där inne i skogen jag Emelie och Sofia gick i grupp.
Dag 9:
Sissta dagen =(
först tränade vi på kadriljen gick bra och det var super kul sissta kvarten fick vi byta hästar jag och Emelie jag fick rida hennes egna häst zazoo var jätte kul. Sedan hade vi westenridning, åsneridning, voltige, lusthuset ( välja kläder till kvällen) och tillsist fick vi gå in i skolådan och välja skor. blev en kul sissta kväll


Dag 10:
tog in hästarna åt frukost sedan packade och städade jag. Sen var det bara att gå ut till stallet och börja knoppa tacos man. Taco var så fin. Det gick underbart bra på uppvisningen. När jag sadlade av kom en gamal gubbe in till mig och sa du kommer att gå långt jobba bara på dina händer. Det vissade sig att han varit bästa kompis med han som statade vedis men som är död nu. viking som han hete hade typ varit gamal provs ryttare när han var ung hehe det var lite kul. Sedan när jag släppte taco i hagen för sissta gången fall tårarna jag såg honom rulla sig och sedan springa bort till sina kompisar. Älskling gud vad jag saknar dig ♥<3. Sen när vi satt i ringen och vi fick diplom och skulle sjunga våra sånger så fall tårarna igen jag vill inte åka här i från! tillsisst skulle vi alla tillsammans sjunga cara cara mia så gröt jag hela tiden jag grät o grät o grät tillomed i bilen ända fram till ma (mac donals). JAG KAN LOVA EN SAK JAG KOMMER NÄSTA ÅR IGEN!!!!!


Kommentarer
Postat av: frida

SAKNAR! <3

2007-07-04 @ 21:02:05
Postat av: Rebecca

jag med jag vill tillbacks

2007-07-06 @ 11:00:03
Postat av: Alice

haha, gud vad kul! Hon elin på bilden med frida går ju på friberga! :P

Postat av: Rebecca

ja ja vet hon rider på drk också och hennes syster rider också på drk =)

2007-08-07 @ 21:03:09
Postat av: Linda

Gud vad jag saknar!!!!!!!!!!

2008-04-19 @ 23:37:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback