Torsdag

Idag red jag bounty och MIRRE HAHA det var jätte kul. Det gick inte så bra med bounty MEN MIRRE var super han var bara såååååå fin gud jag hade aldrig annat att han kunde gå så fint och så fort han var ju Pigg haha. De första halvtimmen red vi bara vanlig dressyr men i slutet skulle vi köra staffet Mirre ägde han var super snabb för att vara mirre allså. Lady blev lite gallet vild. Jag är lite närvig inför morgon dagen först skolavslutning och sedan poäng-hoppning

I remember you for ever

Laluds falkan
♥ 1997
? 2006

Det gör ont i mitt hjärta jag älskade varje torsdag när vi alltid hade torsdags myss. Du var så gullig men den dagen Bim ringde till mig och sa att du hade blivit en häst med vingar fall tårarna ut. Jag kommer ihåg att jag blev så ledsen så att jag satt inne på toaletten i 5 timmar och bara gröt. Jag känner mig så dum som inte ens var hemma och satt vid din sida jag var borta i Oman dagen innan vi åkte ditt såg jag dig för sissta gången och den dagen glömmer jag aldrig. Det känns så tomt utan dig även om vi nu har G. du ska veta att jag älskar dig och kommer alltid att göra. du finns alltid i mitt hjärta.

V 22

Måndag:
var bara hemma och plugade lite gjorde inget specielt

Tisdag:
Red på veras hade Xtra var bara 6 styckna Xerxes gick med han var bara så gullig han tyckte det var jätte kul men den tjejen som red Xerxes ville inte byta men jag förstår henne vem vill byta bort en sån fin häst.

Onsdag:
Gjorde inget specielt

Torsdag:
Red Bounty gick inte så bra

Fredag:
Hade avslutning på prova på kursen stod ej på marken var tvungen att åka hem=(

Lördag:
Red inte nattis fick rida istället för mig för jag var på strömsholm det var jätte kul

Söndag:
sov till 13.30 sedan satt jag i solen och pluggade

Snart sommarlov

Snart sommarlov gud vad jag länktar bara 2 veckor kvar sedan vedis fan vad kul det kommer bli! sofia, jag och frida och några mer vilket lag!