Tisdag, Onsdag

Tisdag: Gick till stallet efter skolan skötte xerxes i ca en timme han var bara så söt Alice gjorde mig sälskap. Red Xtra på kvällen på veras var jätte mysigt.Vi var bara 6 skönt. Det gick ganska bra Xtra är bara så gullig. Senare på kvällen skötte jag Mr G.


Onsdag: Ville rida igen men fick inte för att så många stora hästar var sjuka. Men var hemma istället pluggade lite földe med mamma och kollade på växter som vi skulle ha runt poolen. Sendan så chatade jag lite med Alice och Fia (sofia) på msn-älskar er.

 MIn pool


Söt

image27Alice du är en riktig fotograf =)

Mr G

image26 

Äntligen

image25Äntligen en bild på Mr g.Mr g och carre i hagen   foto: Alice olsson

inte orkat skriva

Jag har inte orkat skriva på länge, men nu ska jag skärpa mig och skriva lite oftare.

Helgen

Torsdag: Mamma o min brosa lukas åkte iväg. Mamma skulle iväg på någon kurs och brosan på fotbolls cup. Jag o pappa skulle vara ensamma hela helgen jippi okej vad ska vi göra idag? sa pappa Varför inte åka till NK och shoppa???? sa så klart Rebecca okej så blev det torsdagen blev en shopping dag =) efter shoppingen på Nk åkte vi ut till farmor o farfar det var rätt ok vi lämnade Sui där som var jätte trött för hon hade också varit på Nk. sedan åkte vi hem och myste lite.


Fredag: Nästan heldag i stallet åkte dit vi elva tiden. Red först ut Med mia o gorme var jätte mysigt red runt ekeby sjön och stannade på ängen så mia o gormis fick galoppera medan g o jag betede o kollade på. G fick inte galoppera pågrund av att han varit halt. när vi kom tillbacka så kom vi tre minuter innan hoppgruppen började som tur var skulle både jag o mia stå på marken. Efter hoppgrupen hade jag och Alexandra prova på kurs var inte så jätte kul imed att vi bara hade två elever. Sedan skötte jag G och efter det åkte jag hem. Hemma myste jag och pappa i sofan och kollade på film.


Lördag: Red på morgonen med Mia var jätte kul. Åkte hem 1 timme efter vi kom tillbacks för att jag och pappi skulle åka motorcyckel.det blev väll rätt lyckat hehe men det som inte var så lyckat var vädret det spö regnade hela tiden suck. Vi stannade på ett värdshus 2 timmar hemmifrån men vi hade bestämt att vi inte skulle sova över. Vi satt på värdshuset rätt länge och hoppades att regnet skulle sluta men det klart det inte gjorde så vi fick åka tillbacks i spöregn också.Det var jätte kalt och blöt. Men turen blev rätt mysigt ändå. När vi kom hem slutade och regna suck vi hyrde en film och sedan la vi oss i sofan och myste.


Söndag: Vaknade som vanligt kl 12.00 gjorde inget specielt var bara hemma och gjorde lite läxor. Just det på kvällen åkte jag till kista galleria och shoppade lite.

En rätt kul helg =)

MIN Älskling

image24
Älskling gud vad du är gullig. Du gnäggar om jag kommer i gången och roppar ditt namn. Vi brukar stå och gossa och båda tycker det är så mysigt. Jag älskar dig och kommer alltid att göra


Saknar

Gud vad jag saknar dig jag älskar dig och kommer alltid att göra även om du finns i himlen♥image23

LOV!!!

Lov älskar lov men nu måste jag lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon
God natt♥

Här är när vi tältade i öknen i julas

H?r ?r n?r vi t?ltade i ?knen i julas

HATAR Pollen

Jag Hatar pollen det förstörde hela min härlig ute ritt i Tisdags :p Det är jätte jobbigt och särskilt i år =(

Tisdag

♥Red Leo gick sådär vi var ute och red på ängarna det var jätte mysigt fick trava och galoppera as mycket♥


Helgen

Fredag:
I fredags hoppade jag duktiga Xtra. hon var jätte duktig men jag var destu sämre. Bannan var rätt kul. Vi hade Eva. hon hade slagit ihop grupperna imed att gunnel var sjuk och det hade blivit lite jobbigt för henne att ha fyra timmar i rad.

Lördag:
Vi hoppade det var ganska tråktit för vi hoppade jätte lågt och disa behövde väldigt lång tid på sig att hoppa Vi hann typ inte hoppa något ting. Hade Winne hon var jätte duktig men hon kändes lite liten. Jag hade ju xerox på markarbetet.

Söndag:
var inte funkis kunde ej =(

varför?

Varför måste livet ta slut? stakas Emelie och Exellens inte veta om. Men du har det bra nu men på måndag jag tycker så synd om dig även om jag inte känder dig. Men du har ont och det är det bästa för dig Hoppas du får det bra uppe i himlen. Vi kommer sakna dig


Exellens ♥

Tisdag

Igår var det hoppnin jag hade Leo han var supper. alla fick inte hoppa 1 meter utan det var lite mindre än halva gruppen som fick göra det jag fick det! =) det var jätte kul=) Hehe snygg avsitnig Johanna!!!
image21Leo på sommarbete 2006


Jävla Kamera

Jag är sur kameran har varit paj jätte länge =( så jag kan ju inte ha några bilder på min blogg. Men jag tänker göra så pappa köper en ny. Nu ska jag iväg till Jessi och Sindy det ska bli jätte kul! puss puss skriver nog ikväll

Onsdag

Idag var jag hemma hos Johanna och vi hoppade stutsmatta det var jätte kul. vi han inte hoppa så länge för hon skulle till stallet och hoppa Mr G på lektion.

Älskar

image20
♥Länktar tills jag och frida åker till vedis ♥

Sjukt rolig helg

Helgen har varit skit kul. Jag har varit i stallet och med Alice=)  Jag och Alice var i täby och skulle shoppa men det blev bara en tröja till mig. Sedan såg vi på Bio HAHA =) i måndags red jag och mammma Mr G världens bästa häst !!! ♥I love him♥ Mamma tyckte det var jätte kul om hon bara hade varit frisk så skulle hon och jag ha häst.