Världens bästa ponny!image205

Tråkig dag!

Skolan har varit så seg och tråkig idag jag och jessi håll på att hänga oss. Nu sitter jag och försöker skriva på mitt australien arbete. SUCK går inte särskilt bra. Vill att det ska var onsdag! och att det ska vara sol ute men det är det ju nu!

image201


Suis Bad

image194
Kvällspromenad med Jojo och Offa

image187
image188


image189


image190
image191image192

image193

Dagen köp

image181


image183


image184image185


image186
Koppel till sui<3
Kakor

Hej sitter och väntar på min kaka som är inne i ugnen suck ska till stallet vid 10.30 då hade jag tänkt att börja bära ut saker ur U:sek rummet.


Hoppade Silva igår gick helt ok. Var jätte nervös innan hoppningen igår gissa hur nervös jag kommer att vara på torsdag. Tur att man har så många kompisar som ska med och heja och framför allt peppa mig =).

nu måste jag gå bara 5 min kvar på första kaka

PUSSSSS


Saknar min vovve


Du är min bebis<3


Hatar

ÅÅÅÅ jag Hatar Mantos. Håll på att börja gråta idag varför? årkar verkligen inte. Jag kan seriöst ha vem som helst FÖRUTOM MANTOS OCH CALIPPO. Snälla skulle till och med heller ha Dotzi än Mantos. Han är jätte gullig i spiltan och han är jätte söt men jag kan inte rida honom! Det går inte. Känns taskit mot honom men vi är inget team! 

Hoppas verkligen Karin kommer att prata med Eva 

Gullig ponny<3

image178

Saknar Australien
image177 Foton: Jag=) och pappsen

Detta händer på lördag

Ska gå upp tidigt och baka en lite kaka=)
Åka till stallet vid ca 10.00
Börja köra igång att röja U:sek rummet
Rida=)
Ponny Klubben
Hund hoppning
Hund dressyr
Party eller mys hemma hos Emelie (U:sek)

Hööks på Söndag?

Funderar på att åka till Hööks, Horze och Horselife på söndag och shoppa lite. Vill ha en pikur tävlingsskjorta i rosa=) och ett par nya ridhanskar. Ska försöka flörta med pappsen lite. fniss

Sjuk

Jaha nu sitter man här hemma sjuk och måste plugga till det dumma so provet. Helgen har varit lyckad gick bra på dopet och jag har haft Ante helt för mig själv haha. Gulleplutt han har varit super snäll red i torsdags och i fredags.

Nedräkning58 Dagar kvar till Vedbände<3

49 dagar kvar till Skolavslutning

17 dagar kvar till kurs plattformen

11 dagar kvar till brännbollstunering

10 dagar kvar till jag ska tävla silva ute

4-5 dagar kvar tills Sui kommer hem

LÄNKTAR<3

Imorgon Dop

Hej! Idag har jag varit i stallet suprise! Jag och Alice var hemma hos Ellinor och Jenifer dom hade det jätte fint. Ska upp rätt tidigt imorgon och plugga SO! vid 11.30 ska jag och Alice vara hos Ellinor och börja fixa inför alla 60 gäster kommer! ska bli jätte kul. Hoppas jag inte gör bort mig! Är lite orsäker på vad jag ska ha på mig men jag får se det är ju ett dop så man vill ju inte komma i jogging byxor.

Saknar Sui min lilla bebis har inte sett henne på jätte länge ska försöka få mammsen och pappsen att ta hem henne men då vet jag vem som kommer att var tvungen att ta hand om henne.

13 dagar kvar är så glad kan inte släppa det! Jag tänkte på det idag att Eva ligger på 12 plats i dressyr i Sverige Det är rätt coolt att hon valt mig av alla. Jag är så glad. Jag ska göra mitt bästa och jag hoppas att det går jätte bra.

Allså jag fattar det knappt

Det är helt sjukt jag har inte alls haft silva så länge i hoppgrupen och nu helt plötsligt ska jag tävla henne på ett annat stall. Det är såå kul. Men grejen är att jag aldrig tävlat 1m det är rätt högt blev lite orolig när det ståd att förklassen var 1 meter. Jag Rebecca L och Anna G tänkte hur högt är mästerskapen då 1. 10 och det är super högt! Men så snackade jag med Ludde i skolan i dag och hon sa att hon hade kollat upp och det var 1 meter som tur var.

Jag har inte tävlat silva sedan olyckan men det kommer nog gå bra. Jag kommer sprängas av nervösitet. tur att ALICE<3 ska följa med hoppas så mågna som möjligt kan följa med och peppa mig det kommer att  behövas.

LYCKLIG<3

JAG SKITER I ATT LÄGGA UPP BILDER NU! JAG OCH SILVA SKA UT OCH TÄVLA PÅ FÖRINGSÖ! jag är sååååå glad allså lilla jag och alla profsen Johanna Hallerstet, Hermine, ludde, Sara, Anna, Ame, Karin och Bengt!!!!

Lilla jag på stora Silva! gud vad kul det ska bli!


Ska till stallet

Hej jag ska till stallet nu tänkte ta med kameran och plåta Xerxes Ante Gusti och många till. Fan nu regnar det ute jag som tänkt gå ut med ante på en promis hoppas det slutar regna.

Skriver ikväll PUSSS>3

Du är mitt hjärta<3

♥ Det finns ingen vackrare än du ♥
♥ Du är den ända jag vill ha ♥
♥ Du är mitt hjärta ♥
♥ Solen lyser för oss ♥
♥ Det finns inget som skulle förstöra du och jag for ever ♥

Saknar ponnytiden

Hahah det var sååååå  kul att rida markarbete på ELLA! fattar vad jag garvade och jag var chockad jag blev när Eva sa Rebecca får Ella. Gud hon är typ jätte liten och tjock men så gullig. Jag saknar verkligen ponnytiden<3 Men på söndag ska jag tävla XERXES<3 mitt hjärta. länktar<3

Ante nyheter!

- I söndags red jag Ante gullisen han var jätte snäll. Jag och nina red längs ösby sjön var jätte mysigt men svin kallt!

- Det är så skönt att det går framot har varit så jobbigt mad alla dessa problem med alla tre hästar.

- På onsdag ska vi in på åter besök till vetrinären hoppas att allt går bra

- Skönt att han lungnat ner sig den lilla vild hästen

Imorgon ska jag sköta mina gullisar<3 

XERXES!<3

JAG RED XERXES I TORSDAGS<3 det var som i en dröm vi galopperade på ängen vid ekeby sjön. Å det var det roligaste på länge! han är verkligen underbar<3 Men nu ska jag till stallet och rida hålla ponny klubben och skötta båda gullpluttarna sedan ikväll ska jag på fest!

Den här gullisen fyllde år igårLängtar till Lördag<3


Hoppning

Red silva idag hoppade gick bättre och bättre det kändes som om vi inte alls hoppade högt men det var ganska högt 90 cm var kul det kändes lite mesigt att ge eftergift på 50 cm.