Tänk

Tänk så många fina vänner man har hur gulliga som helst gud vad jag älskar alla er vad skulle man göra utan er?


haha det är måga fler men jag har inte bilder på alla

Tack för att ni är såååå underbara ni betyder mycket för mig<3

Design

Haha teknisk som man är NOT* Jag står inte ut längre kan någon hjälpa mig att fixar man en snygg desing? ALICE typ! kanske=) haha

På Tisdag fyller CISSI År!

På Tisdag fyller Cissi år! Bara så alla vet. Måste köpa present! Men vad ska jag köpa? HJÄLP!

Saknad

Saknar dig så mycket älskade verkligen dig du kommer alltid att finnas i mitt hjärta! Det har gått lite mer än ett år man jag kommer så väll ihåg många fina stunder tillsammans med dig. Det är tomt utan dig<3

Laluns falcan<3

Nervös

AA jag är jätte nervös inför imorgon. Vet inte varför men när man tänker har jag varit med om rätt hemska grejer. I fredags hoppade jag DRABIOSO allså seriöst hjälp! ramlade av blev lite töntig efter det. Känslan kommer ibland upp. Brukar inte vara nervös men inför imorgon är jag jätte nervös. jaja det får gå som det går. ska ha mina två älsklingar Gusti och Sleo. Jag och Alexandra badade Gustav och han var såååå skitig!

Fredag

Hej nu är jag tillbacks efter att har varit i blekinge. Har shoppat en hel del=)

1. En jacka
2. En jacka till
3. En borste till Xerxes
4. Ett par nya vita ridbyxor
5. Två par nya pikeur ridstrumper
6. En ny almenacka
7. En hårinpackning
8. En blå tröja till stallet
9. En morgonrock
10. Presenter till mina två gullungar Cissi och Alice

Påsk = Påskägg=)

image167

93 dagar kvar!

om 93 dagar vid den här tiden sitter vi i en bil på väg till VEDIS<3333


Skidor<333




Blev jätte sugen på att åka skidor när jag såg dom här blderna

Bilder: Jag och Sara i Romme

6 röster och hon van!

Charlotte perreli van jippi redan när jag hörde hennes låt första gången visste jag att hon skulle vinna. Jag tror och hoppas att hon vinner allt! Jag röstade 6 gånger på henne=)

Rida igen

Idag red jag igen fick rida i en väldigt dålig grupp men huvudsaken var att jag fick rida! Red Gustav och vi hoppade gick jätte bra gullisen var så duktig det guligaste var att han gnäggade när jag ropade på honom! Är laddad för imorgon det är en dröm varje gång man ser den hästan ska bli kul att hoppa honom imorgon.

Xerxes på lördag blir det BAD!

På lördag tror jag att jag ska bada Xerxes han är så skitig särkilt svansen ser ut som jag vet inte vad! Vill stå och mysa med honom nu vill inte sitta här och vara nervös för so provet morgon kan det inte bara vara över.


98 dagar kvar till jag får träffa dig!

image100

98 dagar kvar

Idag är det 98 dagar kvar till vedbände längtar så jag dör<333♥


♥Frida, Alice, Fia, Jessi♥


Silva & Cissi

Fredag: Hoppade Silva gick jätte bra gillar faktiskt silva men jag blev skit rädd när Eva sa att man kunde gå omkull i ett hörn. Silva var faktiskt jätte duktig!=)

Lördag: Var i stallet tidigt skötte gullplutten Xerxes. Red Banze barbacka DET VAR SOM ATT SITTA PÅ EN KNIV! Aj aj  haha det var kul gick rätt bra. Efter ridningen skötte jag Ante och Cissi gick på möte. Vid 2 tiden gick vi från stallet och åkt roslagsbanan i till Täby=) Cissi trodde jag hade blivit sjuk för jag köpte ingenting!!! haha Efter täby åkte jag hem bött om dushade mm sedan åkte jag till cissi viåt tacos och hade jätte mysigt. Kollade melodifestivalen Cissi ringde och röstade flera gånger på E-typ & The poodles tilllslut tog philip telefonen och gömde den haha. La lite masker och sedan gick vi och la oss.

Söndag: Cissi väkte mig med en Låt på högsta volym haha åkte hem vid ca 12.30 för att plugga en massa

Kom Igen Charlotte Perrelli!!!!

HEJA HEJA PERRELLI!!!! hoppas hoppas Charlotte vinner allt=) kommer rösta minst 3 gånger!!! Alla som inte röstar på henne är dödens haha=P

Eva taskig =P

Haha igår på min lektion gick både Xerxes & Gustav med och Eva vet garanterat att det är mina favoriter men icke kunnde hon vara underbar och ge mig xerxes nej jag skulle så klart ha CALIPPO som jag hatar! det tycker jag var taskigt haha

TORSDAG

SUI fyller år imorgon då är hon 5 år!!!!!<333

BARA!

ONLY 105 dagar kvar till VEDBÄNDE!!!! Längktar<33333