Lämna mig ALDRIG<3

image222

Red den här gullisen idag!

image221

Hej hopp!

Veckan:

Mån: SHOPPA akut behöver något snyggt till saras student, skolavslutning, midsommar mm

Tis: Vara i stallet och Gulla med mina gullehästar och rida

Ons: Vara hos Ellinor och hjälpa henne ( Severa )

Tors: Kanske åka in med Ante<3 och Bimsan och prova ut en ny sadel. SARAS STUDENT<3

Fre: Rida vara i stallet

Lör: Rida vara i stallet

Sön:  Horze? Shoppa med Sara?

Bada!!!!

Glöm att jag tänker sitta har och skriva en massa strunt JAG SKA BADA I MIN 30 GRADER VARMA POOL!

Skriver ikväll!

PUSSSSS<3

Sms Alice

Sms till Alice:

Du suger!
Jag hatar dig!
Asså allvar snacka inte med mig.
Du är en falsk person.
Du e äcklig.
På tvärtom språket!
Alltså du är bäst!
Jag älskar dig!
Lämna mig aldrig
Snacka med mig för alltid

Skrämde Alice

Hahha det var jätte kul Skrämde Alice! Alice är ju en så underbar människa som blir helt förtvivlad om någon är arg eller ledsen på henne och idag hade jag inget att gör när jag kom till skolan vid 8 och jag började 8.45 så jag skickade ett roligt sms till Alle palle! Skriver om det imorgon =)

Tisdag

Tog hand om min älskling<3 Så söt ska värkligen vara med honom så mycket jag kan inför sommaren. Skötte Ante rätt länge gjorde 20 skraper! Red Leo på veras super mysigt!<3 skriver mer imorgon puss och kram jätte banan!

Du är mitt hjärta<3

Idag när jag ståd och skötte min gull xerxes tänkte jag Tänk om du inte finns efter somman vad gör jag då? ingen betyder så mycket för mig som du<3  En tår faller nu ner från min kind! Tyvärr men sant är att du är nu 23år och inte har du någon topp rygg eller ben. Jag hoppas överallt på jorden mer än av allt annat på jorden att du galopperar och mår jätte bra på sommarbetet. DU ÄR DEN BÄSTA JAG HAR

Och den dagen då du inte finns mer kommer jag alltid att älska dig<3 Du är mitt hjärta dör du dör jag<3

Bad med Zara

image210

KOLLA MUSKLERNA!!!

image211image212

Yiiieee Jag flyger!
Bilder Små:
1. Jag tycker det är kallt...
2. Sara satsar på foppa toffler...
3. Jag på väg ner i vattnet
4. Sara måste ha en livgrej ifall hon inte bottnar...
5. Jag förtvlvlat på väg till stegen upp till den härliga handduken.
6. HJÄLP Jag åker i!!!!
7. Dagens Hjältar som badade i det kalla vattnet...
8. En död Sara efter persenSnäll pappa=)

image209

Resultatet när pappsen kom hem från Island=)

En parfym
Mentos ( Godis)
Karameller
Tuggumi

Gullig Papppa!

Grattis mig själv

Idag har jag namsdag! Tack alla gulliga människor som kom ihåg det Typ ingen men endå!

Så Rebecca Grattis på namsdagen!

Sjuk och shoppat loss

Hej har varit sjuk och är typ lite sjuk men mår mycket bättre nu! Jag var så sugen på att shoppa idag men är man sjuk så är man. Vad gör man då om man är såååå sugen på att shoppa att man nästan dör! Men inte kan åka och shoppa Jo man går in på internet och tro det eller ej det klart man shoppar loss! Så idag har jag shoppat=).

35 DAGAR KVAR!

ALICE och JESSICA ni vet inte vad om väntar er! Gud vad jag länktar Frida och Jag vi vet hur jävla kul det är. Det är typ det bästa på hela året.

Länktar så jag dör gullisar Alice, Frida och Jessica<3 ?Bloggen inte funkat!

Hej tänkte skriva både i måndags och i tisdags men det gick inte att logga in=(. Men nu går det=)

Helgen:

Fredag: Usek möte hoppade och stod på marken

Lördag: pluggade på morgonen åkte till stallet var bara där i 4 timmar red, skötte och smörjde

Söndag: Tävlade dressyr Haha Jag sög kom 6/8 och 8/8 men det kan ju inte gå bra varje gång!

Övrigt: Red Calippo barbacka i tisdags gick faktiskt riktigt bra=) Satt kvar Stort + till mig.

Nu är det bara 35 dagar kvar!!! jag fattar inte vad tiden har gått fort jag började typ räkna ner samma dag jag anmälde mig och då var det typ över 100 dagar!

Tycker jätte synd om Erika som har haft sån otur men endå tur! Tänker på dig Krya på dig<3

Årets första bad!

SOMMAR! Det känns som det är sommar nu badade i poolen idag var faktiskt lite kallt fast det var 28 grader. Fast efter en stund blev det varmare=) Imorgon ska jag Tävla dressyr på Xerxes och Gustav ? mina gullisar. Ska fixa lite nu för imorgon och plugga lite och sedan sova! Hahah just det jag och pappsen var ute och åkte motorcykel idag var jätte härligt och mysigt fast lite pinsamt vi stannade vid Statol för att tanka då kom Gunnel in haha  där stod jag i stora motorcykel kläder hon hälsade och jag hälsade tillbaks och så kollade hon lite konstigt på min stora jacka jag hoppas att hon förståd att det inte är min vardagsjacka=) hihi. 

Tråkigt!

JAG HATAR ATT PLUGA! särskit när jag slutade klockan 11.40 nu sitter jag och pluggar tråkig fysik just nu bryr jag mig inte varför måste man kunna sådant här? Länktar till klockan slår 17.00 STALLET<3 Fast jag får tänka på att jag får tävla om jag pluggar nu och imorgon och desutom får jag en pikur tävlingsskjortan om jag får Mål+ =) go Rebecca! men nu måste jag forstätta 


PUSSSS och KRAMMMM jätte banan=P 


Haha roligast på hela dagen!

image208 Haha kolla Jojo och offa de flyger!  


Hittade den här bilden tyckte den var rolig<3 PLUGG PLUGG PLUGG hatar plugg!


Ante!

image207

Ledig!

Hej Man kan säga att jag är ledig idag! snart ska jag till stallet och fota Antegull.

Bild kommer

Bild kommer på första och ända hindret=P

En fulsmokad helg

Onsdag: Var på cosmonova såg en jätte tråkig film om mumier. Var med Lydia vi åkte till Mörby centrum och köpte strumper till tävlingen och så köpte vi godis och mat. Åkte till stallet smörde typ i 2 timmar fixade lite. Vid 18.30 kom Hermin och vi badade Silva och gjorde henne fin. vid 19.00 kom typ Ludia och hämtade mig vi pkte hem till henne och käkade, dushade, smsa Anna och frågade om det var still hoppning m.m. Sedan vid 23.00 la vi oss hade svårt att somna var så spän och nervös.

Torsdag: Gick upp tidigt och tog på oss tävlingskläder. Åt inget kunnde verkligen inte jag var jätte nervös. Åkte till stallet fixade det sissta lastade in sadel mm i lastbilen.  Ca en halvtimme efter jag och lydia kommit kom Hermin och vi knoppade silvas man sedan lastade vi henne och hoppade in i bilarna. På vägen dit sa jag nätan inte ett ljud satt och rullade tummarna. Jag Alice och Molly kom fram först av alla vi gick upp och spanade in stället. !0 min senare kom lastbilen, tralien och alla andra. Sedan var det vänta och vänta på min start när det äntligen var min tur att sitta upp och gå in på framridningen hjälpte först Eva mig och sedan Hermine. Gick inte super på framridningen hon stannade ett par gånger men jag blev mer och mer taggad sedan gick jag in på colecting ring skrittade runt Eva ropade och jag gjorde mig redo. Eva sa Okej Rebecca gå in och ha riktigt kul och kör gärnet det här klara du kom igen heja heja! Rid in direkt i galopp och power nu Rebecca! Och så Jag satte av i Galopp dom rablade upp resulta och mitt namn och nästa start. Och så VARSEGOD ATT RID! Nu gälde det över första hindret yes mot den konstiga svängen upp till tvåan och så första stoppet FAN! jag blev jätte stresad och red direkt på igen andra stoppet och sedan tredje gången tredje stoppet FAN!  UTESLUEN! Red ut från banan och det första jag sa va Fan vill bara gå in och göra om allt för visst mer power hade jag kunnat haft vill göra om det! Jaja det sket sig. Hermin var duktig men Silva såg inte så lät ut med henne men dom kom igenom banan med två stopp tidsfel och rivningar. Gick väldigt bra för Johanna Karin, Anna och Josse Grattis<3.


Fredag: Gick upp tidigt för att sammlas i mörby för att åka på brännbollstunering haha vi kom typ sisst! Men två i Cherlederpriset fasst måste säga att det var jätte dåligt att vi inte van det för drk ägde alla. Åkte tillbacks till stallet red hoppade Navarone gick ganska bra! Åkte hem till Emelie och åt middag tillsammans med Alice, Cissi och Alexandra. Vi var ju SÅ mogna lekte häst ute i skogen klockan typ 9-10 på kvällen. Alice hoppade Pantara och ni vet hur hon är så Alice kom lite fel och ramlade plataskt på marken stakas liten skrapade upp händerna ajajaj!

Lördag: Sov till 10 nice gick upp åkte till stallet och hoppade red Othilia gick jätte bra. Hade först Kursen Tävla är kul! och Sedan avslutningen på Ponny klubben Var kvar i stallet rätt länge och smörjde och skötte mina gullpojkar!  Satt uppe skrev en början på Useks spexet till Julrevyn haha så kul<3

Söndag: Gick upp tidigt var funkis hela dagen stod på banan med Elisabeth och var tidtagare i lag klasen. Gick jätte bra för alla Drkare särsklit för min gullunge Alice!<3 När tävingarna var slut tog jag och Ante en mysig promenad läns ösby sjön<3