MOPPE!!!

JAG HAR FÅTT EN MOPPE <3 är så glad imorgon kommer den =) JIPPI! har desutom världens snyggaste hjälm gissa vilken färg...?ROSA så klart!

bilder kommer

ZZZZZZZ!!!!

Är så trött så jag dör så det här blir inte ett långt inlägg. Hoppade navarone idag gick verkligen piss ska tävla honom och cossini på söndag. Imorgon ska jag rida och gå på fest nä nu hopp i säng.  

KläderGårdagens köp


Shoppat!!!

Hej! Idag földe jag efter skolan med mamma in till stan för att kolla lite men absolut inte köpa något och vad blir det jo det slutar med att jag kommer hem med en halsduk, ett linne, en skinjacka och en klänning fan nu är jag totalt bankrutt bara 20 kr kvar inte bra inte bra. 


....Men det var sjukt snygga gerjer så det var värt det ;)

Bilder kommer ska duscha först

Pusss

Brasilien
En avokado!!!!


Fotograf: Jag =)

Men en sak är bra....

Jag kommer få träffa alla sötisar..
Jessi, Sara, Helena, Lollo, Wendy, Sofia, Hanna, Anebelle <3

Måndag & Tisdag

Hej!

Går var det skötar ridning och jag red så klart Taikon<3 Gick jätte bra han var jätte duktig. Det var verkligen roligt att rida honom och verkligen känna hur han har utvecklas red honom när han var ny vilken skillnad det var. På eftermiddagen var jag med bettan, nattis och ludde. Under natten till måndagen hade någon varit i usek rummet och busat lite det var faktiskt väldigt läskigt. På eftermiddagen såg jag bettan och ludde på gamla filmer där uffe hoppade det var väldigt roligt. På kvällen var jag med battan jag sov hos henne och vi hade väldigt mysigt =) Vi såg massor av filmer. Vi sov och sov idag och kom inte upp fören vid 11 tiden och så gick vi runt i pyjamas tills klockan var lite över 12 sedan åkte vi väg till täby c och bettan klippte sig sedan gick vi runt och shoppade lite jag köpte en present från mig och jessi<3 till sara som fyller år i veckan (grattis!) och så köpte jag en söt topp från gina och det coolaste av allt var silver leggings  Nä nu är pausen slut nu ska jag fortsätta se på House =).


BLÄÄÄÄ Imorgon börjar skolan Fan!

Allså fet balla!Rosa eller guld ridstövlar skulle vara fet coolt !!! =)

Kom hem!


Några fina bilder
Påsk!

Hej! Nu är jag äntligen hemma =) Har vartit i sälen under helgen mycket härligt har det varit =) Har åkt skidor varje dag från 10 tills liftarna stängde. Åkt alla möjliga backar bla. sveriges brantaste backe som heter väggen och lutar 45 grader det var faktiskt lite läskigt den var sjukt brant!

Har också så klart shoppat lite... =) Här kommer lite bilderTröja: Kingsland
Schabrack: Kommer inte ihåg men sjukt snyggt tillsammans

Grymt bra pälsglans!

Snygg smink väska och den GLITTRAR!!! <3

Väldigt snygga shorts från kingsland =)