Wow!!Allså ser ni vem det är!!!!! CHARLOTTE PERRELLI ♥ Jag är helt överlycklig så jävla coolt! Nu i den här skit perioden då allt är som svårast behövde jag verkligen det här.


Sprang i altorp idag så jävla jobbigt! Träffade Tash i spåret så vi sprang ett varv tillsammans det var trevligt! Sedan kom madde också precis när jag var klar.

Onsdag

Ont i huvudet, Massor av plugg, Mamma, Gustav..... Allt är bara piss särskilt skolan den är as jobbig orkar snart inte längre.......

Vedis

Jag saknar Vedis tänk vad bra allt bra inget hade hänt sommaren hade precis börjat jag va med alla underbara människor & Dj <3 SAKNARNrj

ett litet skratt kom idag och det var länge sedan men ni måste nästan gå in och lyssna på Wake up call på nrj.se

Det var en som var riktigt rolig ni fattar nog vilken.............

Tisdag

Tom på ord ! Jag vet inte vad jag ska skriva men kan väll skriva om dagen idag då.

Började med att vi var på kyrkogården klockan 8 och kollade på gravar. Sedan åkte jag till norrängsgården för att ta skol foto blev säkert as ful särkilt med håret aaaa det måste växa ut nu det är så full med den här frisan. Åkte upp till skolan gick till matte lektionen. Efter den gick jag hem mådde inte så bra. När jag kom hem var sui sjuk så jag höll på och pysla med henne i säkert 1 timme men nu mår hon bra igen SKÖNT! Hemma så sov jag åt satt vi datorn m.m. Nu på kvällen har jag lyssnat på olika låter till beravningen men jag kom inte fram till så mycket. Men titanic är ju fin så den lär nog va med. Sen ska Sara <3 sjunga för Kärlekens skull. Jessi är as gullig idag fick jag världens snyggaste pennskrin gissa hur det såg ut ........ ROSA ...... GLITTER!!! Sedan har jag fått én as stor blommbukett och tre askar choklad mums! Jag har as dåligt samvete Jessi gumman du har inte fått någon födelsdags present från mig och jag har fått allt det där.
Men jag vill också tacka Bettan & Karro för en jätte fin Bukett <3 Och så klart Lydia & Amelie för en KASSE med godis! Och så klart Vedis för ett jätte Fint och gulligt kort! Och Sara som jag har fått en jätte fint kort av som jag har på mitt skrivbord.

Och så till slut alla kompisar, vänner m.m. som har skrivit långa brev till mig på Facebook!

Så tack!

Design

Snygg design va! Hahha NOT jaja lite roligare än den andra!


....

Jag saknar mamma <3


Gunnarstorp 2009!
Mitt hjärtaSå här känns det i mitt hjärta just nu