Imorgon åker vi!

Kommer nog inte att blogga på ett tag imorgon går tåget ska packa det sissta nu.

Ha en underbar sommar!!! Älskar er alla och kommer sakna er!

Ps: Jag  fick pris på maskeradhoppningen =) För bra klädsel =)

Måste hålla tummarna

För Gustav ser det inte så ljust ut om det inte blir bättre efter sommaren får även han åka till himlenn känns jobbigt men en sak känns bra han har då fått sin chans ochh något mer kan man inte göra. Saknar honom <3


Gamla bilder från us- galanHahahah

Discokula

Silver leggings
Silver tröja
Silver glitter på Calippo
Glitter schabrack
Glitter Skydd


Massor av glitter så blir man en discokula! =)


Snart ett år sedan...Det är snart ett år sedan och det var det värsta i mitt liv! Jag saknar dig så mycket och jag tänker på dig varje dag. Glömmer aldrig dig <3 Jag älskade dig <3


Regnet det bara öser ner!

Sitter hemma och packar och fixar måste åka till mörby och hämta mina kläder som jag lämnat in till skomakaren och för att lösa ut min och alice tåg biljett men det spöregnar och jag har verklinegn ingen lust med att åka i spö regn. Va ute med hunden och b lev genom blöt då. Borde packa det sissta men jag orkar  inte är supper seg i dag men jag är taggad som tusen inför maskerad hoppningen ikväll. Jag ska vara  en disco kula och det lär Calippo också vara. Var så skönt med sov morgon idag jag sov till kl 12  var super skönt. Nä jag borde ge mig iväg men ett problem är att alla mina regnkläder är ned packade. 


Sommarlov =

Vedbände


Spanien


Gunnarstorp
Det här är bara lite av vad min sommar kommer innehålla !!!

SOMMARLOV

Det är SOMMARLOV!!! Jippi! Allså fatta vad skönt!  Haha  de andra är i skolan nu och tittar på en jävligt tråkig fotbollsmatch och själv sitter man här och firar! Skolavslutningen börjar kl 15.00 och alla kan ju glömma att jag tänker gå. För lilla Rebecca har ridning då! Ja jag tänker inte missa sissta gången jag rider Leo innan sommaren och till hösten lär jag inte ha honom mer. Vi ska leka eller rida på fältet =)

Så här har den här veckan sett ut

Måndag :

Grillade jag med tjejerna det var skit mysig men kallt! Och så var jag så trött efter att ha varit ute lördagen och söndagen på strömsholm.  Haha snygg bild va !?
 


Tisdag: Var i mörby fixade några saker. Va även på Nordiska Hems Rea 70 % var det =) Köpte en jätte söt liten jacka/ Kavaj för bara 100 KR. Senare åkte jag till CISSI och hälsade på henne det var roligt att träffa henne och kunna prata och se henne lite bättre. Saknar henne <3 Var hos henne rätt länge satt på hennes rum och snackade.

(Gammal bild på Cissi <3)


Onsdag: Var med Jessi i stan och Shoppade =) Adrian körde in oss... hahaha. Köpte ett par nya ridstövlar från cavallo. Super fina!Torsdag: Ja nu sitter jag här och ska gå ut med hunden. Måste packa och snart be ge mig till stallet för att rida Leo <3


Imorgon är det maskerad hoppning haha gissa vad jag ska vara!? Jag tänker inte avslöja det men det är typiskt rebecca grej =)

puss så länge


Strömsholm!

Efter en lång helg var det dax för strömsholm! På morgonen var man ju rätt trött efter att varit ute hela natten på lördagen. Blev lite shopping =) Ett par nya ridhanskar med GLITTER! och ett par senskydd som var jätte snygga. Idag har jag föresten varit med Jessi och köpt ridstövlar i stan.

Här är lite bilder från strömsholmFår lägga upp mer imorgon =) Ska duscha nu och sedan packa och sedan SOVA ! Ska berätta om hela veckan !


Flippo hoppning

WIEEE ! Calippo var pigg som vanligt =)

Haha

Det har hänt lite sedan första året jag har växt lite iallafall!

 1:a Årtet på vedis Ush! Det var faktiskt lite läskigt men ändå har jag åkt tillbaks 4 år i rad.

Varje år när jag ska till vedis tänker jag på olyckan jag var med om jag kommer igentligen inte ihåg så mycket men jag var helt drogad av morfin. USH jag ryser! Ambulansen kom och det var blåljus och allt undra om jag var borta en stund kommer bara ihåg att jag håll på att dö av smärta och att dom satte en kanyl och sptutade in massor av morfin! Sedan åkte jag abulansen in till sjukhuset men jag var helt borta kommer typ ite ihåg ambulansturen som gick på 45 minuter istället för 1 och ½ timme. Andra året blev jag ju sparkad och fick världens lårkaka och kunde typ inte gå ordentligt på några dar. 3 året på uteritten när det var full fart i skogen fick jag ju en stor sten i öget så jag såg suddigt i 4 dar och hade ett svullet öga. Men i år tänker jag inte skada mig! Jag ska packa ner skidglasögon och ha när vi galoppera i skogen.

Tråkigt inlägg kanske men jag är lite nervig inför vedis i år man vet aldrig vad man råkar ut för på vedis.
Men ändå är det bästa jag vet!


Kom igen!

AAAA jag orkar inte just nu min hjärna har verkligen ställt in sig på sommarlov. Imorgon har jag kemi prov och på torsdag har jag so prov idag hade jag so redovisning och en svenska grej. Nä nu vill jag ha lov men jag måste plugga det sissta på torsdag em kan man säga att min Lov börjar fan vad skönt det ska bli.


Jag & Alice sticker nästa lördag länktar verkligen<3 Varje sommar när jag kommer ner till vedis är det såå underbart jag har varit där i 4 år nu och det är verkligen världens bästa ridläger!

 Förra Året <3
Oj vad vi spexa!
Vilka var bäst på kareoke?

PUSSSS ÄLSKLING <3

Haha Snyggt! Frida saknas men hon tar fotot
Älsklingen som ska följa med
Jag & Flaco van hopptävling på rekordtid i omhoppningen! I år ska jag försöka ta hem den igen <3

Äntligen!

Äntligen! Jag har fått en ny mobil! Jag är så glad! LOVE<3 den är så snygg