Bloggen har varit död...

Ska försöka börja blogga lite igen har inte bloggat på jätte länge. Imorgon har jag en jätte stor och viktig hemkunskaps inlämning och så har kemi föredrag som jag inte börjat med så det ska jag göra nu. So prov på torsdag och jag har verkligen inte pluggat ett skit men, men. Imorgon ska vi faktiskt på rättergång det ska bli kul =)

Jag saknar faktiskt en sak Ante<3 Såg hur bim och ante kom galopperande på banvallarna och jag rös kom och tänka på alla fina minen när jag red honom. Varför slutade jag...? Jag ångrar mig väldigt mycket ibland.

Brasilien


Kan det inte bli sommar nu en bild från brasilien på vår balkong och havet =)

Ulk

Hej! I´m back! från en rolig helg jag och johanna har haft otroligt mysigt och roligt! Kom hem för typ 1 timme sedan kemi prov på torsdag måste verkligen plugga blä! Saknat mina ortroligt gulliga kompisar<3 

Jag grät av lycka i fredags kväll GUSTAV ska komma hem !!!! =) Jag kännde hur jag blev varm i hjärtat nu måste han bara bli ännu bättre tills April. TACK TACK TACK! 

Nä nu ska jag plugga 

Puss 

det känns så svårt och orättvisst...

5 hästar är borta det känns svårt jag hoppas att du inte lämnar mig också Gustav<3 för då vet jag inte vad jag gör...

Xerxes <3
Falken <3
Myrten <3
Baileys <3
Mr G <3
 
Jag glömmer er aldrig minnen för livet <3


CHARLOTTE PERRELLI

Jag är stum och helt uppspelt! som vanligt igår när jag satt och pluggade så gick jag in på www.charlotteperrelli.blogg.se som jag gör varje dag 4-5 gånger. Jag och min kompis sara fick just läsa inlägget om 100 fria biljetter till Talang 2009 idag på vasa teatern först till kvarn!! Haha jag och sara skickade in ett mejl och gissa vad VI KOM MED!!!!! så kvällen har jag spenderat på inspelningen av talang och BÄST AV ALLT! CHARLOTTE PERRELLI <3  fick atograf, hon höll i min penna och jag nuddade henne. FAN FAN FAN att jag inte hade kamera med mig! Bert var lika skön som vanligt! Haha det var iallafall sjukt kul och häftigt coola och galna numer. Så nu hoppas jag bara att jag och sara syns i TV också. =) PUSS på alla

OCH

CHARLOTTE PERRELLI ÄR BÄST!!!!!!!!!!! <3