Drömtränsen

Xtreme Horse makeover i Lerum erbjuder makeover för hästar samt säljer hästprodukter och hästvårdsprodukter

Xtreme Horse makeover i Lerum erbjuder makeover för hästar samt säljer hästprodukter och hästvårdsprodukter

Xtreme Horse makeover i Lerum erbjuder makeover för hästar samt säljer hästprodukter och hästvårdsprodukter

Så jävla snygga träns vänta bara! Ska köpa alla men först måste jag jobba och tjäna stålar!

LOVE

Gud vad jag älskar dem här två! Så snygga! Så Duktiga! LOVE<3Ingen fattar...

Hur jävla dåligt jag mår varje minut verje sekund!


sådant här träns vill min polle ha!

Kostar några tusenlappar... men det är det värt tycker jag! Så jävla snyggt.

 


En sådan här bil vill jag ha!Så jävla snygg! En swarovski!

Wiee om 4 veckor

DUBAI!

Veckan..

Ser ungeför ut så här....

Onsdag Inget speciellt
Torsadg Inget speciellt
Fredag Hoppgrupp, stallet, Usekmöte Sova och mysa med AMELIE<3
Lördag ODD MOLLY med Amelie<3 Rida...? Stormöte julrevy
Söndag Tävling Hoppning! Tävlingsledare! Åka och ha en föreläsning för 70 per i ENKÖPNING! ;)


just det

ta in och sköta älsklingen också <3

Fredag

Skola
springa 5 km
Prata med Eva
Prata med kiki
Usek möte
stallvärdina
stå på marken
Hopp
sova över med Amelie <3

mycke imorgon

Saknar...

MAMMA!

Sui, Xerxes, Falken, Mr G & Gustav <3

Ni finns alltid i mitt hjärta <3

Imorgon orgentering...

.... suck! I rinkebyskogen... 3 timmar! Blääää

Min polle ska bli glittrig!Täcke med stenarSchbrak med stenar


Egen HÄST!

ÄNTLIGEN! Som man har tjattat och nu har han lovat en egen häst!!! Ja om 3 långa facking år men bättre en ingenting och så kan man ju kanske förhandla att det ska bli tidigare... Men när jag är 18 år har pappa lovat mig en polle! Jippi Ska börja köpa saker nu gud vad kul! Måste ställa mig i kö på stallplats! Nä nu ska jag göra matte läxan hörs senare ! Puss

Regina Casy <3

 


Kalmar

Hemma Klockan 00.00 as trött! Har as ont i ryggen efter att jag ramlade igår! Jag bloggar senare men ni kan få en bild nu.


Älskling <3


Kalmar

Hej hopp

Klockan är mycket! Åker klockan två har massor att fixa innan det så det får bli ett kort inlägg. Som sagt sticker jag till kalmar idag! ;) Jippi! Ska rida och mysa hela helgen! Och Sui ska få följa med det är också jippi! Igår var jag och cissi <3 i stan och shoppade blev en hel del fina grejer bland annat ODD MOLLY <3 LOVE! Ska inviga plaggen idag! Nä nu ska jag äta frukost hmm men vad!? Jajaja får se vad jag hittar.

Ha en bra helg!

Puss & Kram

Jag vill ha en knabstrupper!


Hopptävlingen i Söndags!

My Way Hopptävlingen i Söndags!
<3Gulliga fuxar

 


Söndag

Dagens tävling gick bra. Hade My Way! <3 Kom 5: a men det var bara 3 placerade men jag är nöjd! :) Nu ska jag fortsätta plugga =P På torsdag åker jag till Kalmar!!! <3 Jippi


Niclas & per

♥ ni betyder så mycket för mig ♥

Hopp hopp


Cito 65 %
Stallet <3

Ska åka till stallet en sväng nu! Det är så skönt att vara där komma bort lite och mysa med King & Alla andra gulliga hästar <3 Och alla underbara kompisar <3

Love // Rebecca


Det rosa tränset är snart mitt...

=)

Kemi prov imorgon!

Jag kom hem vid 2 tiden jag har inte pluggat ett dugg kemi! Kan inte koncentrera mig! Blä vill bara sitta här och leka på datorn. Nä måste skärpa mig! Nu ska jag äta iallafall och se på idol! Det kommer nog mer inlägg under kvällen så titta gärna för bi igen! Puss

Text från multipel om mamma

Multipel har torsdagen den 13/8 2009 tyvärr mist en alldeles speciell styrelsemedlem. Lotta Vejdemo lämnade den dagen hastigt och utan förvarning livet, som en följd av en hjärtinfarkt.

Lotta, eller Ann-Charlotte som hon egentligen heter, besatt en färdighet som inte många av oss människor gör. Den speciella kunskapen eller färdigheten kunde man inte se på någon yttre titel eller logga, men man kunde känna den i hennes närhet, i hur hon bemötte en, eller när det bara var helt tyst.

Tydligast kom det fram när en annan människa befann sig i en utsatt eller jobbig situation, då kunde Lotta vara fullständigt naturlig, avslappnad och närvarande, då var hon inte rädd. Lotta hade under många år målmedvetet jobbat för att möta sitt eget inre, sina egna rädslor, och andra känslor.

I mer än tio år gick Lotta också i behandling hos Birgitta Brunes för sin ms, vilket gav positiva resultat, hon blev aldrig sämre under alla dessa år. Dessutom har Lotta bidragit till utvecklingen av föreningen Multipel, något som vi kvarvarande är oerhört tacksamma för.

Utan tvivel var Lottas man och två barn absolut viktigast i hennes liv, något som hon exempelvis var tydlig med innan hon valde att delta som styrelsemedlem i Multipel. All heder för det Lotta, vad har vi annat i livet än människorna omkring oss?


Sissta timmarna så fina!

Mamma jag fattar ingenting. Lördag em jag kommer hem från stallet du pussar och kramar mig är jätte glad och säger att du har saknat mig för du inte sett mig på hela dagen. Alla badar i poolen och provar den nya luft madrassen. Du är så glad! Senare på kvällen står vi i badrumet och polerar smycken vi har så roligt. Middagen blir klar och vi äter kräfter och sedan någon god huvudrätt. Precis till kaffet så börjar du må dåligt. Allt går så otroligt fort på 5 minuter är du helt plötsligt jätte dålig. Vi ringer ambulans de kommer rätt fort men det känns som en evighet. Närambulansmännen kommer in gemon dörren hör jag ett skrik det var mormor som skrek för att mamma blivit medvetslös. Mamma sommnade in i pappas famn här hemma uppe i sovrumet. Det sissta mamma sa var: Var är sui. Sedan blev hon medvetslös hon vaknade aldrig igen. Nu är hon ortoligt saknad! Av mig såklart och alla vänner, slätingar m.m. Mamma lär alltid att finnas i mitt hjärta.  Sissta timmarna med henne var fina och det känns så bra hon hann aldrig lida så mycket. Begravningen har varit nästa steg blir urnsättning. Allt är jobbig och svårt men man måste vara stark även om man längs inne lider varje minut, varje sekund.

Tack alla för så fint stöd! Jag blir helt chokad vad många fina vänner man har! Jag lär alltid ställa upp för er till 100 %.Mammas gravplats så fin och så vacker! Hjärtat är från mig Lukas och pappa! Altorp kyrkogård!

Sov gott älskade mamma <3Önskelista!

1. Mamma kom tillbaks!
2. Xerxes Kom tillbaks!
3. Egen häst....
4. haha typ äta en middag med Charlotte perrelli <3
5. Kunna sjunga bra!
6. Pengar Mycke!
7. Va as bra på ridning
8. Träffa Laila Bagge hon är skön! <3
9. Få åka ut och tävla med drk laget!
10. Att läxor & Prov inte fanns!

Tisdag

Idag blev det en tur på jakt efter odd molly.... hittade en hel del men köpte inget. Åkte hem till Sara och bakade muffins med maräng och choklad på. Mums! Nu sitter jag och kollar på en dålig knäpp film på tv4. Nä nu slut bloggat för idag. Ska skärpa mig! Men jag har liksom inget att skriva.

Wieeee

Jag har letat i typ 100 år efter ett rosa träns i full storlek och gissa nu vad jag har hittat !!!! Ett as snyggt rosa träns i storlek X Full detär helt perfekt måste ha det! Någon gång i får jag säkert användnig av det.

Träns med rosa fodring o blingbling pannband