När ridlärarna var små!

Jaha då var man inte med i U:sek längre! Känns så skönt & tråkigt! Men snart kommer hästen och då lär jag ha fullt upp! Men jag lär ju inte svika om ni frågar om ni behöver hjälp någon gång ;) Haha Lina kom med VERKLIGEN världens roligaste förslag på tema till Julrevyn! haha Lina är stört skön! Förslaget var iallafall: När ridlärarna var små haha gud vad kul det skulle vara Fack att man inte kan vara med och bestämma längre!


Nu ska jag hoppa i säng tävling imorgon hoppning YES! Men MW gulligaste är halt så nu ska jag hoppa Navaronne i 90 istället för MW i 1 m ;( Men Cossini och jag ska tävla 1 m! Tagga!!!

Veckan som kommer

Mån- Va med Anabelle <3
Tis- Tränning med Tash & LÖ
Ons- Inget planerat
Tors- Inget Planerat
Fre- Romme med världens gulligaste Jessi, Vendy & Helly <3  

På fredag är det begravning också för en släkting ♥ USH! Tänker på er! Men jag pallar verkligen inte med en begravning. Det skulle väcka alldeles för mycket tankar. Men jag skulle egentligen villa gå i och med att han faktiskt var på mammas begravning så det hade känts som jag visat att jag var tacksam. Men jag orkar verkligen och det kommer ta ett tag innan jag pallar något sådant jobbigt igen.

Puss på er alla söta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback