LYX!

På Lördag skall jag och Jessica till Yasuragi NICE! Medans jag är där hela lördagen skall världens bästa Dalia & Sandra ta hand om NIcke och göra honom iordning inför söndagens tävling på Drk!

<3 <3 <3

Ont i huvudet

Har varit hemma från skolan idag hade och har så ont i huvudet... ;( men imorgon blir det skola igen och på em skall jag rida privatlektion för Karin K ;)

Ikväll red pappa NIcke åt mig imed att jag hade ont i huvudet haha han skulle testa lite galopp och höll på att flyga av men det gjorde han inte.

Några av bilderna nedan är från ikväll ;)


Bilder från de senaste veckorna!
GRATTIS!
Grattis Helenius!


Gammla bilderKolla vad brun jag va!!!Haha Jessi


Kommer mer imorgon ;)

Lollo Älskling

Lollo är så söt hon har skrivit om alla kompisar ochg så här skrev hon om mig ;)

Rebecca
en kompis att prata hästar med, en kompis att prata snygga killar med, en kompis att berätta alla hemligheter som jag aldrig trodde att jag skulle dela med mig av. Jag kommer sakna en kompis som alltid stöttar mig när jag har det svårt <3<3<3 otroligt tacksam. en kompis som alltid förstår en oavsett hur konstiga grejor man gör. Jga kommer sakna en kompis som jag kan vara avundsjuk på för hon har så fina odd molly kläder. en kompis som jag kan köra anden i flaskan med, en kompis som jag kan åka moppe med och gasa över guppen med! en kompis som jag kan få alla tomater av på lunchen!LOllo älskling jag kommer sakna dig med! ♥

Tävlingen!

Tävlingen igår gick as bra! Nicke var super fin och vi red 0 i grunden och 0 i omhoppningen på tiden 34,70
 
Reultat finns här
http://www4.idrottonline.se/ImageVault/Images/id_226808/scope_0/ImageVaultHandler.aspx

Placering 14 blev det iallafall och för det fick jag rosett, Plakett, Ridstrumpor & en T-shirt ;)

Nu taggar jag och Nicke om inför Söndag! Och det gör vi genom tränning och lättare pass i veckan sedan på Lördag skall Sandra & Dalia ta hand om gullisen medan jag sticker på SPA NICE!

Idag har skolan varit skön inga prov inga läxor! DEsutom hade vi fredags schema. Efter skolan filmade jag Alex, Peter, Johan & Jessi! Hahah spårad film men rolig!

Efter det åkte jag och Jessi till Mörby och Jessi solande medans jag satt och latade mig efter det gick vi i lite affärer och fikade sedan kom pappa och hämtade mig. Åkte hem åt middag och sedan upp till stallet och red han var super pigg och glad! Han trodde nog vi skulle tävla igen vilket vi skall men han få vänta till Söndag! Red lite öppna, Sluta, Galoppombyten och sänkelvikning Super fin! Efter det myste jag lite med honom och fixade iordning allt ;) Nu sitter jag hemma och har precis sett klart Ponny akuten som jag av all glädje från igår glömde bort! Kommer sakna det pogrammet!

Nu skall jag hoppa i säng och sova sött

Bilder kommer frn i söndags Håll ut! Väntar på att Sötaste Elisabeth skall skicka dem ;)


Nickes pappa?!
Så jäkla skönt!

Nu är det nästan lov!!! Inga prov & läxor på ett tag skönt! Idag har varit en jobbig dag haft så jävla ont i huvudet sedan hade jag svenska nationella muntligt det gick bra! Sedan hade jag musikprov det gick också ok! På engelskan hade jag engelska nationella muntligt och det gick också ok Skit vilken jobbig dag men nu är den snart över bara det roligaste kvar.... ;)


MYS!

Färdig pluggad! Nice nu är det typ lov eller inte riktigt än! men imorgon efter provet imorgon har vi bara biologi debatt kvar NICE!

Jag skall vara hemma på lovet med mormor & morfar ♥ Pappa & Lukas åker till åre och jag måste vara hemma hos den bästa på hela jorden Nicke såklart! Så mormor & morfar kommer upp ;)
Är rätt skönt att jag inte skall till åre är så jävla trött på snö!


Nu skall jag till mitt hjärta! Ska rida ett varv på galoppbanan i täcke och kanske grimma BUSIGT haha nä tar nog tränset för säkerhetsskull ;) <3

Pussar


Tävling på Söndag!På söndag skall jag tävla älsklingen för första gången ;) Undra vilket schabrak jag skall ha vad tycker ni?


 Blir det detta schabrak kommer jag ha tävlingsskjotan som ligger brevid har även en likadan tävlinsskjota fast i blå som passar utmärkt till schbraket nedan. ;) 
Har ju många fler men någon av dessa tror jag vi kör på söndag eller möjligtvis mitt schabrak som ser likadant ut som mitt turkosa skrittäcke det står Rebecca Vejdemo på den också ;)

Så vad tycker ni?Plugg!
Sitter och pluggar musik nu skall jag lära mig vad alla trmmor heter! Segt! Måste plugga så jag får åka till älsklingen ikväll <3

Musik

Hej!
Sitter och pluggar Musik och lyssnar på Nrj. Så hilma tråkigt att men snart är det lov!

Nu skall jag till Nickelodion ;)

I`m Back!

Red Nicke idag var faktiskt väldigt fin! Skrittade runt galoppbanan med Erik. Mitt liv har bara varit Nicke och plugg den senaste tiden förlot alla söta vänner men nu skall jag försöka bättra mig ;) Den 4 april skall jag och Nicke tävla 90 & 1 m på Drk spännande men mest ROLIGT! Känslan att anmäla sig själv på sin egna häst var cool!

Har så jävla ont i huvudet så nu skall jag hoppa i säng! Har haft spänningshuvudvärk i 3 veckor nu inte kul! Om det nu inte är hjärhinflammation eller något annat läskigt...

Saknar mamma och det känns lite hemskt att jag aldrig hade fått Nicke om mamma inte hade gått bort.... SEdan känns det ibland som jag är för lycklig för Nicke och glömmer bort henne....


NU blir pappa arg skit jag som mårste duscha också ;)


Bilder från lovet!

Dagens ridtur!

Så himla mysigt!! <3 Nicke är BÄST!


Sui rastar Nicke ♥


NICKE!!Bilden är gjord av Dalia ♥

Hallå!

Varje dag är helt underbar just nu! För efter skolan åker jag buss tunnelbana och sedan buss igen sedan är jag framme hos min älskling! Han betyder verkligen så mycket för mig! Jag tror han fyller lite av det tommrummet efter mamma, xerxes, falken och alla andra jag förlorat. Det känns så mysigt och otroligt skönt att kunna ta en skön galopp på Djurgården om man någon dag är lite !

TACK alla fina söta underbara vänner som har grattat mig och är glada för min skull!

Idag red jag ut med Ida & turco det var trevligt! Så hilma skönt väder var det solen sken och hästarna var super snälla och verkade gilla varandra!

Imorgon skall jag rida inne på kvällen och Bim skall hålla lektion för mig! Det ska bli kul!

På söndag är det hoppträning DÅ KÖR VI!

Om tre veckor är det en lokal tävling på DRk som är på 90. 1m och 1.10 cm hmmm blir så hilma sugen! Så om hoppträningarna går bra så kommer jag och Nicke till Drk snart ;)

Saknar alla lite från Djursholm! Men jag lär ju hälsa på då och då!

Igår var Jessi med i stallet och hälsade på Nicke! Det var trevligt här är några bilder från Jessicas blogg


Ny design!

Daila har fixat en ny design till mig men den är inte riktigt klar tex skall inte lemon vara med ;) men visst är den FIN! Tusen tack daila ♥

Min häst gör mig lycklig!


Min sötnos!
Stallet

MIN ÄLSKADE HÄST HAR KOMMIT!

Han heter Laconiek men kallas för nicke

Igår var jag hos honom hela dagen förutom när jag red en timme på Drk. Skall dit nu! Men först skall jag & pappa åka och köpa ett speciall bett till honom! Igår fick han ett nytt innetäcke. Sedare i em skall jag, pappa & Bim åka till mustang och köpa sadel. Vi ska lasta honom vid 2 tiden. skall försöka ta med kameran så ni kan få lite bättre bilder på sötnosen!


Han är verkligen världens snällaste! (peppar peppar ta i trä)

Nä nu måste jag sticka till min lilla häst! haha han är ju bara 178 cm i mankhöjd... ;)

Puss <3

Min häst!