Hallå där! Dalia GB!

Nu sitter vi i datasalen och nördar oss jag och Becca..
Idag kom vi till skolan vid halv nio och läraren kom inte så sa en annan lärare att hon var sjuk! Tjohooooo vi hade två lektioner med henne idag och hon var sjuk! Nu gillar man Dagy för att dem inte har vikarier eller extra resurser! för nu fick vi en lektion på en timme och en på en och en halv timme ledigt! Historia och Geografi, niiice!!

Så vi har haft en mattelektion, ligger så långt före så jag har typ 2 tal att göra hela nästa lektion.. fördröjer tiden ganska dåligt, I know.. men nu så har vi friluftsliv snart och sen så slutar vi! Halv ett!! om du läser detta Elin så drar jag snabbt till Ozzy så kan du kma när du har slutat typ? för jag måste hinna hem snabbt! ;)

Vi har vart på stallet idag redan en stund också och kollat på HK ridningen! Det va skitcoolt! Cantos eller Clantos och Ella och Mulle bollade med en röd gummiboll och så.. jaja det var iaf kul!! OCH NEJ NI SOM VAR I STALLET! VI SKOLKADE INTE!

Konstigt inlägg detta blev, men aja..

Igår hände en sjuuukt läskig grej.. eller hände och hände.. jaja Sandra och några till fattar.. vilken lättnad det var iaf!! skitsamma.. nu ska jag kolla på Idol med Rebecca! Chaaaao!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback