HELG!!!!Nice med fredag! Ikväll är det chill kväll men imorgon blir det uttttttt :) Ja men om nu min lilla häst undviker att vara halt imorgon så att det blir tävling på Söndag och då blir det nog inte någon ferre för mig men vi får väll se skall vara i stallet 05.30 på söndag isåfall :) hehe inte bra att vara bakis på första tävlingen!

Dagen har spenderats i skolan, stallet & i täby! Åkte till täby och fixade några saker sedan till stallet och myste med mina underbara kompisar! Men jag SAKNAR ERIK!! gulle som skrev att han saknar mig! Åt middag med Tash, Lydia & JH på östberga nice :)  

Imorgon blir det ridning om Nicke känns hel blir det packa, bad och smörj till tävling. Skall ut med Lydia & Amelie på kvällen och in och käka middag och fira att Amelie fyller 17! Sedan beroende på nicke blir det fest eller sängen.

Hoppas såklart att Nicke känns bra så jag kan tävla för jag pallar inte en sjuk häst men det absolut viktigaste är att han mår bra och Div 3 är prio 1!

Nu  skall jag mysa ner under täcket med min ny badade vovve!

Natti Love!

BTW SAKNAR MIN GAMLA KLASS!!!! Lollo, Vendy, Jessi, Helli, Hanni & Anabolla!!!!!

Kommentarer
Postat av: Nina

Bara en tanke. Jag kommenterar aldrig här men läser din blogg. tänk på att många andra stallflickor läser din blogg och att du (ofrivilligt) är en äldre förebild. Att röka är inte coolt eller hälsosamt. en seriös hästtjej som jag uppfattar dig som röker inte! Fimpa Rebecca, rökning dödar på allvar och försämrar din kondition.

2010-09-03 @ 23:34:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback