Rapport från helgens tävling!

I och med att ni inte kommenterar så skiver jag på som vanligt!  Har pluggat hela em mycket duktigt just nu försöker jag lära mig spanska.... Ja språk är inte riktigt min grej....

Tävlingen i helgen gick bra iallafall för mig! Jag nollade och men det var inte vår vakraste runda... Tash nollade också :) Men piaf ville inte så Lovisa gjorde allt vad hon kunde men det slutade tyvärr med tre vägingar och en uteslutning. Vi lyckades hamna alldra sisst haha det är bara att garav åt!!

Vädret var katastrof! Det ÖSTE ner och jag var genom sur och iskall! Nicke var sur och tyckte inte alls det var kul och  det märktes på honom han hade egentligen inte alls lust att hoppa han var otaggad men bäst som han är ställer han alltid upp i ur och skur! Han gjorde en kanon runda och jag la honom fel hela tiden men jag var verkligen livrädd för att det var JÄTTE halt underlag. När jag landade efter ett hinder skvätte det upp en stor lerblaja i mitt face haha det är därför jag torkar ansiktet i slutet av filmen på videon :)

Pappa kunde inte fota för det regnade så men han lyckades få två skudduga bilder som ni får del av :) Film är pågång kommer om några minuter :)


OBSAVERA INNAN det började regna!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback