Las Vegas!

Framme i Las vegas! Ganska nice stad! Stannade på en outlet igår och shoppade en del :D Pappa och Lukas shoppade också as mycket! Nu skall vi snart ut och checka Las Vegas åka iväg på en annan outlet och sedan sola vid poolen några timmar måste jobba på brännan ju! Idag är det runt 42 grader här så man behöver faktiskt inte ha någon tjocktröja :)
Har hört lite rapport från Nicke och han mår bra dock har den lilla skit hästen dragit av sin flughuva och trampat av sig sina boots samt 2 skor.... Men flughuvan är hittad och påsatt igen hihi :D och hovslagaren var där för någon dag sedan och slog på 2 nya skor!
Gud vad jag saknar honom men som tur är kommer vi ju hem från Usa den 29 juli en fredag på söndagem den 31 juli flyger jag ner till min underbara morbror, underbara gunnis och underbara Nicke! Sedan skall jag vara där tills den9 augusti då vi kör hem nicke till Stockholm igen... Åh vad mysigt det skall bli! Såklart så kommer jag vara med underbara mormor, morfar, pelle och alla andra också!♥
mycket undrbart  men nu sötisar måste jag hoppa upp ur sängen och göra mig iordning!
Puss & kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback