Älskar dig ♥Så här ligger det till!

Suis njurar har slutat fungera vilket är väldigt alvarligt... Man vet inte hur länge hon klarar sig... Hon är kvar på djursjukhuset och kommer vara där tills imorgon em då vi skall hämta hem henne! Hon skall få komma hem leva som vanligt och vi skall gå runt och hoppas att hon klarar så länge som möjligt utan njurarna... Det kan ta 1 dag eller 3 månader man vet inte. Nu mår hon super bra men det är bara för att hon varit så uttorkad och nu har hon fått dropp i flera dygn vilket har gjort s hon är super pigg. Vi fick besluta om idag om vi skulle ta bort henne nu eller ta hem henne och se hur länge hon klarar sig. Det kändes så fel att låta henne somna in idag när hon var precis som vanligt hoppade, viftade på svansen och var super glad för vi kom det gick inte!

Det viktigaste för oss är så klart att hon inte har ont vilket hon inte har. Det mest posstiva som gör att veterinären tycker vi skall ta hem henne va att hon hade en kraftig infektion i en av hennes buksportkötlar vilket kan vara orsaken till att hon blev så enormt dålig.

Imorgon skall de ta mer prover och skulle de vissa försämring så är det kört annars hoppas jag att hon skall komma hem och leva 3 underbara sista månader med oss.

sedan finns det 0.5 % chans att proverna imorgon vissar en akut njursjukdom vilket skulle vara helt underbart för då kan man rädda dem helt så att de blir helt återstälda och kan leva länge till! Så det hoppas jag såklart på men det ser inte ut som det alla tecken tyder på att hon haft det under en längre period och det gradvis har försämrats.

o sen sisst tack för alla hundra gulliga sms och ni som har ringt eller skrivit här eller på FB! Tack ni betyder så mycket! Bara så ni vet har jag inte svarat på ett enda samtal, sms, medelande eller något annat har inte orkat så ta inte åt er.

Igår log jag i sängen hela kvällen orkade ingenting nu skall jag plugga klart sedan sova.

Saknar Sui! Hon betyder så himla mycket för mig! Jag har haft henne mer än halva mitt liv. Jag hoppas att hon klarar av det här... men det jobbiga är att för eller senare måste jag ta farväl kanske imorgon kanske om någon månad hur nära det ligger vet man aldrig.....

så egentligen handlar det bara om hur fort vi vill säga farväl till Sui... Men viktigast för mig är att vi ger henne en chans! Tänk om hon kan leva 3 månader till utan bekymer!

men man måste ju ta farväl av alla någon gång det är det värsta med livet!


Kommentarer
Postat av: Helena

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback