stan, stallet och skolanDagen har varit lång och kul! Var först i skolan i 10 min pratade med en lärare drog sedan vidare till stallet fixade lite med nicke och transporten. Åkte in till stan och träffade Amelie vi gick i affärer och köpte lite här och där! Amelie shoppade loss. Men jag försökte spara på mina pengar till Strömsholm, Falsterbo och USA! Lyckades rätt bra köpte bara ett Marc jacobs dator fodral :)

Red nicke ute runt altorp nästan bara skritt! Betade med honom samt sörjde hans förbygel/martingal. Sedan rullade jag in tävlingsskåpet och började packa det lite smått :) tagga galet nu!

Nu måste jag sova! Imorgon är det vanlig skoldag men dock är det chill lektoner :D

Ponny tävling!!Nu skall jag sticka till stallet men först lite frukost och byta om lite! Vädret känns sådär men sålänge det inte blir regn så får man va jäkligt glad :)

Vaknade 05.45 kunde inte sova om så nu har jag suttit vid datorn ett tag! Hörs i em/kväll

Startlistorna ute...Fick rätt dåliga starnummer... Ganska tidigt i varje klass men skit samma jag vill försöka nolla alla starter och det brukar ju bli placering då. I 1.20 är jag nr 3 hatar att stressa men det är tur att jag har proffshjälp med mig ♥

Dagan har tillbringats i sängen och inne i stan sov länge åkte sedan in till stan med pappsen. vi kom inte så långt för det var avsperrat över allt pga stockholm maraton. Men vi gick till NK där köpte jag en jätte fin blus/tröja sedan gick vi på bibloteksgatan och jag köpte en väska på Marc Jacobs ♥

Åkte till stallet var nere vid 17 smörjde mina ridstövlar och lite annat som skall med på torsdag :) Red i 30 min i stora med musik på hög volym rätt mysigt att va själv i stallet! Nicke var fin dock tog det ett tag innan han lossnade!

Imorgon blir det tävling med Elisabeth, rida Nicke och sedan middag ute hos Farmor & Farfar ♥


LördagNicke var bäst i hoppgruppen igår han var glad och hoppade mycket bra! ♥ Nu laddar vi inför torsdag!

Det blev ingen Norrköping idag så jag skall åka in till stan istället och va med Amelie samt shoppa lite :) Sedan tänkte jag bege mig mot stallet och fixa lite med Nicke och smörja en del! Allt skall smörjas inför Torsdag och fördelen med att ha så många träns är att jag kan smörja hopptränset redan nu!

Imorgon blir det ponnytävling på Gladö med Elisabeth och Annie! :)
Kolla regnbågen utanför stallet igår :)

Nu skall jag äta frukost vaknade nämligen vid 11.30 :D

Lyxigt & Kul! (och lite onödigt) :D


KaxigtGissa vem ryttaren är som hoppar? :) Den som gissar rätt får en länkning :)

onödig men skön tid i skolan idagIdag hade jag INGA lektioner så jag var i skolan i 3 timmar i onödan segt! Kom till stallet vid 11 tiden skrittade ut barbacka på Nicke och det var jätte mys för det var jätte varmt och han var en snäll ponny ;)

Åt Lunch med Lydia, Tash, JH & Ellinor sedan kom Elisabeth och vi stack till My one och jag köpte gräsbroddar, glansspay & hästgodis.

Sedan hjälpte jag, elisabeth och lydia åts att klippa Annies man :)

Nu på kvällen åkte jag, pappa & Lukas till Kista C men jag hitta inget....

Nu skall jag gå och fixa lite sedan skall jag hoppa i säng! Imorgon är det hoppis med stjärnan ♥

Puss

Och jag hoppas att om en vecka så har nicke sitt ena segertäcke på sig och det andra hänger utanför hans box!!! FÖR JÄKLAR VAD JAG VILL SATSA OCH VINNA!!! speciellt i 1.00 m! haha ;)

ÄlskoMiss you♥

Nice skoldag!

ONLY 1 lektion!

Dressyr för KarinTränade för Karin och det gick jätte bra! Jobbade både öppna, sluta, bakdelsväningar, galoppombyten, sänkelvinkning m.m. Han var så fin ♥ Annars skall har jag varit i skolan hade inga seriösa lektioner förutom en där vi skriv ett litet prov och det gick ganska bra... :) Pappa kom och kollade på mig när jag tränade sedan så provade vi att brodda på gräsbroddarna och det gick men det tog son lilla tid att rengöra alla hålen men nu är det förberett så det går fort och enkelt om 1 vecka.

Imorgon skall Nicke få en chilldag :D

SAKNAR MINA Älsklingar!!!LOLLO, HELLI, VENDY, JESSI, HANNI ♥

Planering framöver

Nickes schema framöver

Imorgon: Uteritt
Fredag: Hoppgrupp (skall inte hoppa så mycket)
Lördag: Uteritt Iris rider
Söndag: Dressyr inne
Måndag: Dressyr
Tisdag: Uteritt
Onsdag: Dressyr
Torsdag: MEETING 1.00 & 1.10
Fredag: MEETING 1.10 & 1.20
Lördag: MEETING 1.10
Söndag: SkrittdagMin söt Åsna ♥

Mitt schema framöver

Imorgon: Va med Elisabeth
Fredag: Hoppgrupp
Lördag: Norrköping horse show
Söndag: Lektionsmästerskapen med Elisabeth (hästskötare)
Måndag: Shoppa med Amelie 
Tisdag: Packa
Onsdag: LYDIAS STUDENT, CISSI STUDENT (skall åka på cissis flak skit vad kul det skall bli!!) & FANNYS STUDENT!! Packa det sista, gräsbrodda, rida, bada N.
Torsdag: MEETING
Fredag: MEETING
Lördag: MEETING
Söndag: Strömsholm
Måndag: Följa med Elisabeth på tävling
Tisdag: SOVA
Onsdag: SKOLAVSLUTNING!!!Underbara häst!Red inne i 15 min Nicke kändes jätte fin red då ut en sväng i altorp mysigt!

Skötte och han fick beta. Imorgon skall vi träna för Karin.

Annars har det inte hänt så mycket idag...

nu är inte långt kvar till meetinget! Pratade med Titti att jag och Nicke skulle upp till Älvkarleby då visade det sig att han redan varit där :D typ 2004 eller något men då tävlade han och titti högre klasser :)
 JW schabrak


Bus hästNicke var ett litet busfrö idag! Han tyckte det var riktigt kul att busa med mig när vi var ute och red. Det blåste väldigt mycket och då blev han extra vild :) Jag red iallafall inne först i 20 min och kände på honom han kändes kanon så vi gick ut och var ute i 55 min. Sedan fick han beta i 25 min.

Annars har jag inte gjort så mycket idag på rasten var jag och dalia på My one och jag köpte ett JW schabrak ;)

nu skall jag ducha och sova, imorgon är det nationellt prov i matte.........................

PUSS


Tävling dagen långHar varit med Lydia och Johanna i södertälje idag på Tävling! Det gick super bra för dem båda :)

På em när vi kom hem red jag nicke han var rätt jobbig och ville inte riktigt sammarbeta så jag nöjde mig inte för han lossnade red först ca 30 min på ullas sedan gick vi in i ridhuset i 40 min ett riktigt hårt pass fick han och jag höll på länge men det behöve han. Han måste ha toppkondis inför Gävle! :)

Nu väntar sängen är grymt skönt är så trött.

Några bilder från dagen
Dressyr för karinNicke gick dressyr på gummiflis för Karin idag och det gick jätte bra! Han var jätte fin och duktig! På kvällen åkte jag upp och rycktade, betade och nattade honom. Det var jätte mysigt!

Annars har dagen spenderats ute i Barkaby på IKEA och barkaby outlet köpte en del grejer ;)

Nu väntar sängen för imorgon skall jag följa med Lydia på tävling!! :D


Dagens ridpassNicke
Gick in men hann bara skritta fram i 5 min sedan kom en ridgrupp. Gick ut och red ner till Gummiflis där jag lösgjorde i en halvtimme. Det behövdes han var rätt stel. Men han lossnade fint och efter en halvtimme valde vi att skritta bort till majas slinga och trava och galoppera lite. det gjorde vi också han var super fin! Travade över några travbommar som låg utlagda. Sedan skritta vi hem igen och han fick beta.

My Way
Hoppade för Karin och det gick rätt bra. Han var lagom stark. Det var rätt rolig bana och vi hoppade rätt mycket. I Slutet hoppade vi bana på lite högre hinder.


Nytt meeting inbokat!

v34 2011-08-26 (3) 7da3c623583010edf73090045ee4877f Häst/Ponny/Häst Lok/Reg Hop H, P  
  Jump Club Ridsportför...

Om han är igång och allt flyter på så åker vi på meeting i augusti :) Vet dock inte vad de har för klasser för propen har inte kommit ut ;)


18 maj träning


Film från bananDet ser lågt ut men Johan sa att det var 120...  jaja några hinder ligger nog på 110. skit samma ;)

TorsdagJag skritta runt Ekeby sjön barbacka tog dock en liten galopp på majas slinga :)

Annars städade jag trailen, hans krubba och box idag. Iris skötte och betade :D

Nu skall jag fixa min sista inlämningsuppgift för denna termin!!! JIPPPIII!! :)

En film till är på ge ;)

Fyrberg träning

Såstaholm 18 maj 2011

Nicke var super duktig! Å vad bra han hoppade. Vi var ute på utebanan och den var jätte stor och härlig. Medan vi red var det flyg uppvisning ovan för oss med 5 flygplan det var rätt coolt och alla hästarna skötte sig utmärkt och blev inte alls rädda. 

Vi jobbade rätt mycket med att lösgöra hästarna innan vi började hoppa. Nicke släppte fint och trampade på bra. Vi hade många hinder framme och det var en rolig bana. Johan sa att vi skulle jobba med tempot på hindrerna. Vi diskuterade hur hästarna reagerar annorlunda på utebana. Hoppade fram på två räcken som stod på ena kortsidan på böjd båge. Sedan fortsatte vi och hoppade en oxer och sedan 4 galoppsprång (17,5 m) bort till nästa hinder som var ett räcke. sedan hoppade vi vattengraven och det gick bra och så hoppade vi en annan linje med oxer in och räcke ut kommer ej ihåg hur många galoppsprång det var i mellan. Sedan hoppade vi banan den låg på 120 och jag och nicke tog oss runt helt galant! Han var helt underbar bara flög runt och hoppade gryma språng. Sedan fick jag hoppa om några hinder det gick galant det med :)

Sedan höjde han en av oxrarna och ett räcke så det låg på runt 125, 130 och så fick jag komma på oxen då var jag faktiskt lite skraj men det gick bra och min stjärna hoppade så fint!

Åkte hem och var hemma tidigare än vad vi trodde. Det var jätte många som inte kom så det blev bara 1 grupp så det var bara jag, Lovisa, Linnéa, Gabbi och Louise.

Filmer kommer ikväll :)
2 veckor kvar till MEETING!TAGGGGGGGAAAAAAA


Grym träning med GRYM häst!Dagens SchabrakJohn withaker

Skall till stallet nu hörs senare :)


Lektion kl 21Skulle rida ute på Nicke men det blev inne pga vädret red dock bara en halvtimme inne och sedan gick jag ut och skritta en sväng. Nicke var jätte fin och duktig!

Åkte hem nästan med engång. Skall tillbaks snart för att rida lektion 21-22 på lektionshäst :) Skall även fixa med Nicke lite.

Annars har jag beställt ett nytt pannband till Nicke OMG det är så snyggt och absolut fult av glitter :) Hoppas det kommer snart! :)Snart börjar sommarlovet

Red Nicke inne i ridhuset idag och han var jätte fin! Han har verkligen blivit så fin i dressyren på sistonde! Skötte honom ordentligt och stod och fixade med honom en lång stund. Fixade även lite med hans utrustning. Smörjde hans hoppträns och hans förbygel inför Johan träningen.

Nu har jag skickat upp min historia uppsats och det känns så bra! Nu är det endast några få grejer kvar i skolan! :)

- Svenska inlämning
- Frilufsliv redovisning
- Studieteknik redovisningSäljes!


50 kr SÅLT

100 kr Sålt

50 kr SÅLT

100 kr OBS: Bara schabraket är till salu ;) sålt

Mejla vid intresse

horse.rebecca@hotmail.com

ALLT ÄR SÅLT!

Tävlings check

Så här ser min lista ut på vad som skall med på tävling :D

Häst

Sadel
Träns
Benskydd
Täcken
Schabrak
Ryktpåse
Smörj
Transportskydd
Numerlapp
Extra utrustning
Sjuklåda
Hö & gavre
Hinkar
Hästens papper

Ryttare

Hjälm
Väst
Ridstövlar
Sporrar/spö
Kavaj
Ridhanskar
Jacka
Pengar
Vita ridbyxor
Överdragsbyxor
Jodputsh
Grönt kortny design


gjorde en ny desig snabbt den får duga ett tag :)

inlägg på ge

puss


mys med bästa hästenKolla vad fint han hoppar! mitt ♥

Var hos nicke och skritta ut en timme det var mysigt fast det var grått och trist väder. Nicke skritta på bra och var glad och söt! Han var jätte kelig och ville gosa hela tiden! gav mat och fixade lite. så här ser nickes vecka ut :)

Nickes vecka premilinärt ;)

Måndag: Dressyr Inne
Tisdag:  Uteritt
Onsdag: Träning i täby på såstaholm för Johan Fyrberg
Torsdag: Uteritt
Fredag: Uteritt
Lördag: Dressyr inne
Söndag: Dressyr inne

Godmorgon

Vaknade kl 13.00 idag. Skit vad trött jag var det var jätte skönt att sova ut. Nu sitter jag och pluggar och snart skall jag iväg till Nicke och rida ut en sväng. Han skall få ta det lungt efter gårdagen. Så det blir nog en mysig skritt tur.Bild från 1.10 igår

Hör av mig ikväll Puss :D

Fråga

Ellen om Filmerna:
Hej, har du någon checklista som du kollar av innan varje tävling? Du kanske kan lägga in den på blogen så att vi läsare kan få lite hjälp när vi ska ut på våra tävlingar :)Hej Ellen! Absolut! Jag har en check lista i mitt tävlingsskåp som jag alltid checkar av in för varje tävling så jag inte glömt något :) Däremot hittar jag inte det dokumentet på den här datorn så jag får helt enkelt fota mitt tävlingsskåp imorgon så får du chek listan då :)

Däremot hittade jag ett annat dokument som jag skrivit vad man gör dagen innan tävling :)

Dagen innan tävling

·       Smörjer alla läderutrustning

·       Ev. tvätta hästen med schampo

·       Packar allt

·       Ordentig borstning

·       Ev. rycka manen lite, klippa svansen. Så det ser välvårdat ut.

·       Byta schabrak, stigläder, stigbyglar, sadelgjord på sadeln.

·       Borsta/tvätta skydden.

·       Välja färgkombination på prylarna.

·       Se till så transport täcket är rent och torrt. Likaså tävlingstäcket.

·       Packa ner det mesta så det bara är att lasta in.

·       Fixar i ordning transporten

·       Gör i ordning foder & mat som skall med.

·       Kollar Startlistor

·       Kollar att skor sitter som det skall Ev. brodda

·       Lägger fram transportskydd & transporttäcke

·       Lägger fram tävlingspapper & nummerlapp


Filmerna

Hemma från tävling!

1.10     0/5 fel   (precis utan för placering)

Grunden kändes bra. Omhoppningen var däremot dålig svängde för snävt mot kombinationen och fick långt och ett stopp på B hindret. Sedan var det ett jätte dåligt språng när vi försökt om igen men då hoppade han. 
Han var duktig och hjälpte mig när jag la honom taskigt. det var dock inte många 0/0 så vi kom precis utan för placering.


1.20     8 fel

Är jätte nöjd fick verkligen en bra runda förutom de 2 första sprången. Dock var banan lång och svår samt maxad. Det fanns inte ett hinder som låg på under 1.20. Trippelbarren var så hög och bred att jag och elisabeth höll på att svimma av. Kom nära på första hindret så det rev vi och på 2:a hindret låg vi fel sedan efter fan vad jag red och fan vad han hoppade! Dock efter första kombinationen så landade vi så mitt knä krossades i ett hinder (ni ser på filmen) Fan vad ont det gjorde! och gör! Jaja han var bäst som vanligt!

Filmer kommer snart :)Bilden är från idag på framhoppningen! :) Fotograf: Världens bästa Elisabeth♥

Älskar erSaknar Sui så oerhört mycket det känns tomt utan henne ♥

JDM

Har precis sett att JDM går i 120 i höst!! Det skall vi vara med på om vi kan! :D


SVERIGE!!!

WOW Heja Eric SAADE!! haha :D fyfan vilken tur att han gick vidare! :)

1 vecka och jag saknar dig så jävla mycket ♥

Torsdag!


så konsentrerad måste man vara när man skall hoppa 1.20 samt ha tungan rätt i mun så går det bra :)

Idag har jag inte ridit eller varit med Nicke så mycket. Fixade med hans utrustning sörjde en del. fixa lite i transporten och tog fram mina gräsbroddar och upptäckte att de hade rosat sönder typ. Måste åka och köpa nya.

Karin red Nicke och lösgjorde honom idag det hade gått bra. Iris promenerade med honom, skötte och betade :)


nicke du skall hoppa inte gå på tyglen :)

töntigt med kul!

Beställda produkter


  Antal Art.nr Produkt Pris/st Exkl moms Moms Inkl moms
1 TP5 Tävlingspaket 5
välj färg:svart välj modell:hopp sadel Välj kantband:vit Välj passpoal:silver brodyrtext:Rebecca Vejdemo välj brodyrmotiv:hopphäst
1680,00 1680,00 420,00 2100,00
DHL Servicepoint paket   76,00 19,00 95,00
ATT BETALA   1756,00 439,00 SEK 2195,00Nu har jag betällt tävlingspaket som alla proffsen har :)


Min bus häst!FOTOGRAF: DALIA MOHAMMAD

OnsdagNicke gick jätte bra idag!! Han var verkligen en star! ♥

Nu skall jag plugga och kolla på hästgrejer som jag vill ha på nätet :)
Va med och tävla du också! :)


Startnummer på lördag110 cm

startnummer 13 av 41

120 cm

starnummer 19 av 20


Karin träning


Gick jätte bra idag! Var på Veras fält och red! Detta var jätte kul och det tyckte N också! efter träningen fick nicke beta medans vi väntade på bästa fotografen som kom ner och fotade oss på ängen. Fortografen beställde att dagens modell jobb för oss var med temat rörelse och så här blev resultatet:
Mer bilder kommer imorgon ;)

Tävling imorgon!Utrustningen är i topp skick! Hästen är nybadad! och jag är glad och grymt taggad! Gooooo oss!

FALSTERBO & MEETING!!!

Fan vad jag länktar!!!

Jag och Elisabeth kommer ha så jävla kul!!!!! ♥♥♥TjA!


Saknar dig så jävla mycket♥

Bloggade igår men inläggen försvann 3 gånger DAMP!!!

Igår var det iallafall ponnytävling på drk och jag jag var funkisansvarig och var där hela dagen och gjorde allt möjligt! Gick bra för alla ponnisar och ryttare vilket var jätte kul! Blev jätte sugen på att tävla Nicke...!

Men det får jag ju göra på Lördag!! 1.10 & 1.20 och nollar jag 1.20 är jag kvalad till 1.30 :D Så den läsaren som kommenterade om det hade rätt! ;)

ur TR

Ekipage är kvalificerat till 1,30/1,35 m hoppning efter 2 felfritt genomförda grundhoppningar i 1,20 m hoppning eller högre.Idag var jag och Nicke ute barbacka och myste skrittde hela turen förutom 50 m då det blev en lite galopp. Jag smörjde en del och städade skåpen. Sedan hängde jag med JH ett tag också. 

NU måste jag plugga!! men det bästa är snart är det sommarlov!!! <3

du gör mig gladNicke är bäst på att trösta igår var han helt underbar och hoppa som en söt liten älskling som flög runt.

Det var super små hinder och det var så att han red runt med mig han lyssna inte för 5 öre på mig förrens det blev lite högre. Bus häst! ♥

Är grymt taggad för Tävling nu! men på Lördag är det dax! 1.10 & 1.20 :)

♥Saknar Sui grymt mycket♥

Jag älskar dig av hela mitt hjärta!8 år och 7 dar var du hos mig och fanns där. Varje dag lika glad. Jag älskar dig och kommer alltid att göra saknaden är så stor efter dig! Du finns i mitt hjärta ♥

Jag är övertygad om att mamma tar hand om dig nu

Min Sui du är den bästa ♥

TorsdagDalia har varit hemma hos mig och vi har pluggat och ätit Sushi Jag är klar med min Inlämning nu!!! :D

Jag och Nicke red inne i 40 min han gick jätte bra och Karin titta den sista minuten och hon sa också att han såg jätte fin ut :D Sedan skrittade vi ut 20 min mysigt! Imorgon är det hoppgrupp på den bästa! Skall bli skit kul!
Nu skall jag gå och duscha. Puss
Min älskling ♥ mår dåligt..... slutet närmar sig.....................♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Älskar dig och kommer alltid att göra!Skolan

Sitter i skolan slutar kl 14.00 idag skööönt!

Skall till stallet direkt och rida Nicke och sedan skall jag hem och fixa med mitt geografi inlämning har just nu 13 sidor... Så har inte liksom hunnit blogga super mycket.  Inlämningen skall vara inne kl 14.00 imorgon så det blir skönt när det är över.

För övrigt så har vi haft mycket nationella prov denna vecka har muntligt i spanska imorgon... känns ju som det kommer gå bra.. eee


Svar :D

petra om Vilket skulle vara snyggast på Nicke?!:
hur hög är din häst och hur lång är du? :)


Jag är 181 cm lång och Nicke är 178 cm i mankhöjd :)

I love my horseHan är världens sötaste! Gick jätte bra idag för Karin! Måste hoppa i säng nu :)

puss

Vilket skulle vara snyggast på Nicke?!

Polo pad Eskadron Bicolor
Polo pad Eskadron Bicolor

Jag tycker den första är grymt snygg vill ha den!

Måndag 2 maj


Skola idag som gick ganska fort trots en lång dag! Vår ena kurs som heter Teambilding avslutades idag! Skönt och ännu skönare att jag fick MVG :) Pappa var ute imorse och red Nicke och det gick jätte bra han kändes jätte fin sa pappsen. Jag gick en liten promenad och han fick beta lite sedan skötte jag om honom ordentligt. Märkte på honom att var extremt trött idag och han hade nog lite tränningsvärk men det klart hela min kropp gör ont idag (vet dock inte om det är för avramligen eller träningsvärk kanske både och)

Nu har jag Engelska läxan och håller på med Geografi uppsatsen.TACK Elisabeth!!!

från rådmansö tävlingen

foto: världens bästa elisabeth!

Silverhästen
Valborgshelgen!

Hemma efter en lång, lärorik, rolig, och mysig helg. Nicke har skött sig jätte bra!!! Både jag och Nicke är helt slut nu efter 3 dager med intensiv träning.
 Fredag: Markarbete

Red utan bommar fick mycket hjälp av anita jobbade med att lösgöra hästarna. Jag fick hjälp med hur jag skulle använda min skänkel, hur jag skulle vara lätt i sitsen, och hur handen skulle vara stilla och gå med. Det var jätte kul och nicke var genomsvettig efteråt.

På kvällen käkade vi lasagne och såg på Sex and the city och snacka en massa :) Jag och Gabbi sov tillsammans i lila tejens rum :) Vi låg och snacka i 1,5 timme innan vi somnade mys ;)
 Gabbi och mitt rum


Lördag: Hoppning/Markarbete

Gick upp kl 07.00 gick och fodrade hästarna gick tillbaks

Nicke var SATTANS pigg!! Fick rätt mycket skäll av anita bla annat jag måste ha ett jämt tempo inte rida för fort eller sammla upp innan hindret, sedan att jag skulle stanna kvar hos honom i sprången, och bättre galopp i svängen osv. men det gick ganska bra. var kul speciellt att "hoppa volt på volt"

På em red vi ut alla barbacka och hade jätte mysig skogstur :D Byggde banan.


Sedan gick vi till huset och la oss i soffan och snacka samt såg mer Sex and the city sedan lagade vi TACOS as gott!! Efter det spelade vi kort och kolla mer på stc :) och åt kladkaka med grädde :D Hade grymt KUL vi alla var nog lite övertrötta så vi skrattade åt det mesta! Natta hästarna också så klartSöndag banhoppning:

Gick upp 07.00 och fodra hästarna och åt frukost gick ner till stallet möte upp Anita gick banan med henne lärde mig en massa nya grejer som jag skall börja använda mig av. Sedan sa anita så här mellan 8:an och 9:an rid på 4 galoppsprång men det kan bli 4,5 så rid på så det blir 4a.

Vi gick och gjorde iordning hästarna och fixade gick in i ridhuset och red fram på en liten "framhoppning" Nicke kändes rätt trött plus att han under natten smällt i något så han var och är jätte svullen under mungipan... blev en del väntan innan det var min tur men när det blev min tur låg banan på 120 (fick bestämma höjden själv) Jag gick in och red mot första hindret och då blev min häst taggad spettsade öronen och sög tag i hindret. 1, 2, 3, 4, 5, 6, Utan problem sedan hade vi med en trekomination och vi hoppa bra in på första räcket sedan vidare mot oxern vilket han fick lite svårt att räcka så jag smacka och OJ vad han flög och tog i landade 1 timme senare ändes det som och hoppade sista räcket ut galant vdare mot oxern som var hinder nr 8:a han inte rida på så det blev 4,5 och ett stopp.... la en volt och hoppade de 3 sista hinderna galant :)

fick ett litet snack med anita och sedan direkt på det igen och som ni kommer se på filmen har jag mycket mer galopp och det som jag har jävligt svårt för är att känna avstond när jag rider på så där men samtidigt så hoppar han som en gud när jag lägger honom rätt och har en snabb galopp. Det blev pankaka på hinder nr 8 och jag flög av landade på ryggen men gjorde mig inte illa lite öm kanske här och där men va fan sånt får man tåla. Satt upp med engång la en volt och hoppade klart banan.

Anita sa i slutet att om vi bara får kläm på tempot kan vi klättra i klasserna! Han hoppar galant när du får i gång galoppen.

Jag är inte 100 % nöjd idag men jag tycker att vi gå frammåt för varje dag! och jag älskar honom av hela mitt hjärta! Nu skall han få ta det lungt denna vecka eller vi skall vara med i hoppgruppen på fredag och rida dressyr för karin men det blir mycket uteritt och bara skritt imorgon så klart.

eeee den här bilden satt i stallet... :D haha


Film från söndagen med 2 runder samt avramlingen :) enjoy