Fyrberg träning

Såstaholm 18 maj 2011

Nicke var super duktig! Å vad bra han hoppade. Vi var ute på utebanan och den var jätte stor och härlig. Medan vi red var det flyg uppvisning ovan för oss med 5 flygplan det var rätt coolt och alla hästarna skötte sig utmärkt och blev inte alls rädda. 

Vi jobbade rätt mycket med att lösgöra hästarna innan vi började hoppa. Nicke släppte fint och trampade på bra. Vi hade många hinder framme och det var en rolig bana. Johan sa att vi skulle jobba med tempot på hindrerna. Vi diskuterade hur hästarna reagerar annorlunda på utebana. Hoppade fram på två räcken som stod på ena kortsidan på böjd båge. Sedan fortsatte vi och hoppade en oxer och sedan 4 galoppsprång (17,5 m) bort till nästa hinder som var ett räcke. sedan hoppade vi vattengraven och det gick bra och så hoppade vi en annan linje med oxer in och räcke ut kommer ej ihåg hur många galoppsprång det var i mellan. Sedan hoppade vi banan den låg på 120 och jag och nicke tog oss runt helt galant! Han var helt underbar bara flög runt och hoppade gryma språng. Sedan fick jag hoppa om några hinder det gick galant det med :)

Sedan höjde han en av oxrarna och ett räcke så det låg på runt 125, 130 och så fick jag komma på oxen då var jag faktiskt lite skraj men det gick bra och min stjärna hoppade så fint!

Åkte hem och var hemma tidigare än vad vi trodde. Det var jätte många som inte kom så det blev bara 1 grupp så det var bara jag, Lovisa, Linnéa, Gabbi och Louise.

Filmer kommer ikväll :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback