Lovely!

På fredag rullar vi mot Linköping och Startlistorna har kommit ut och vi har fått grymma startnummer :D Nu finns det bara ett mål i sikte som vi skall kämpa för och göra vårat absolut bästa! Kom igen nu jag vill kvala till            G L O B E N
 
Fre 1.10  starnr. 27 av 32
Lör 1.10   starnr. 37 av 44
Sön 1.10  starnr. 17 av 18
 

 

BÄSTA "dressyrpasset" hittills!!

Tränade för Karin idag och det var super kul men jäte jobbigt oj vad jag fick jobba, Lorden för den delen med! Men det gav resultat! Helt klart bästa "dressyrpasset på honom sen jag fick honom! Oj vad han jobbade på bra med bakbenen :) Galoppen blev lyckad också!!!
 
Är grymt taggad inför Söndag! Lugn men fin runda är min plan! Målet är såklart ha kul och en 0/0!!!
 
 
Min fina kille ♥

Torsdag

Idag skrittade vi ut med Tash och Kattie! Gick super duper bra! :D

Hjälp mig!

Vilket schabrak skall jag ha på Söndag??? :)

Livrädd

Något som lorden är livrädd för är självgående gräsklippare! Problemet är att det finns en sådan i nästan varenda trädgård! Han hatar dem verkligen! Speciellt när dom kommer körandes mot honom för då springer han därifrån! Något annat som är väldigt farlig är Ferrarisar (även om de står parkerade på hans egna stallbacke så kan dom ju faktiskt attackera än... Kanske för de ser ut som en större version av självgående gräsklippare) det är ju ingen vanlig bil! Vi upptäckte också motorbåt på land härom dagen de skall man också passa sig för!!! Dom hör bäst hemma i vattnet tycker Lord! ;)


Massor av tävlingar fram över

Dagarna sveper förbi! Igår beställde jag hem 4 nya täcken till Lord skall bli kul när de kommer! På Söndag är det debut 1.10 för oss och det ser vi fram emot! Målet är såklart 0/0 och placering så vi skall försöka att göra vårat bästa! Jag har starnr 27 av typ 78 st. Nästa vecka packar vi våra väskor och drar oss ner mot Linköping i 3 dagar för att tävla! det skall bli HUR KUL SOM HELST!! :D
Nä nu väntar sängen puss och godnatt
  
 
 
 

Jw täcke till salu!


John whitaker täcke rött till salu!
 
155 cm
 
Använt 3 gånger i transporten!
 
500 kr

Super BLOPPIS! - Allt Sålt

'
Agria Täcke nästan nytt!
I nyskick! Helt och rent ser nytt ut! 200g tjockt storlek 155 cm

450 kr

John Whitaker - Täcke
Storlek 155 cm Använt men helt och rent! dock kan lite hår förekomma ;)

400 kr


Kyra K ridbyxor - org 1785 kr

Vita använda vid ca 10 tävlingar I super fint skick! Hela & rena! Storlek 40/42
Org pris: 1785 kr

NU 450 kr


Regn täcke 155 cm i mycket fint skick brun/rutigt från Horseware modellen heter Rhino rug

500 kr


Sjöhagens tävlingstäcke
använt 2 gånger!

140 kr

 


Veredus skydd
FÄRG: SVART Mina Veredus framskydd skydd är MAX använda 10 gånger! I MYCKET
FINT SKICK! Skydden är ca 25 cm höga Storlek L
950 kr


Hööks showmaster 155cm lila/rutigt i mycket fint skick! 150g

Nu 350 kr
Super snyggt Eskadron täcke!

Eskadron täcke fleece Storlek
155 cm Använt på 3 promenader Nypris 1199 kr (tags skickas med)

750 kr


Hööks rosa reflex täcke ute/inne täcke 200g       I väldigt fint skick!  155 cm

Nu 400 kr


Amigo Horseware
Amigo 155cm blått 200g - ett litet reva vid bogen som kan lagas... se bild

350 kr

 


Dagens tur!

Idag har Jag & Lord varit ute på tur med Bim & Ante! Det gick super bra! Lorden var super snäll! Vi skritade och travade och Lorden kändes pigg och glad! 
 Eskadron Platinum Edition

Eskadrons senaste kollektion är verkligen gjord för mig! OMG VAD DET SILVRIGA TÄCKET LÄR FÅ FLYTTA in i Lordens garderob någon dag!
 
 
 

Pessoa - Till salu!!!

Pessoa vintertäcke 300g rosa/blått använt men i fint skick!!! Fler bilder kan
skickas!! 165cm Org. pris ca 1800 kr
450 kr

blablabla

Godmorgon! Jag sitter i skolan och börjar snart nästa lektion! Dagen ser ut så att det är skola fram till 13.55 och efter det beger jag mig in till stan för att träffa min kompis Amelie!! Sedan så följer hon med mig till stallet! Lorden får vila idag alltså blir det en timmes prommenad för hans del idag!
 
Nä nu börjar jag!
 
Random gammal bild
 
 
 
 
 

natti

Måste lägga mig nu men bloggar mer imorgon ;)
 
 

Lordens mat

Anonym       
 
 Vad ger du Lord för foder och varför?

Lord äter 10 kg hösilage per dag och 3/4 kg krafft och sedan får han ridskolans mineraler.
          
Maten serveras 4 gånger per dag så Lord får
Morgon: 3 kg hösilage 1/4 kg krafft
Lunch: 2 kg hösilage  1/4 kg krafft
Em: 2 kg hösilage   1/4 kg krafft
Kväll: 3 kg hösilage ingen kraft
 
Krafftmåttet
 
På kvällen får han betfor med musli, ibland MSM (karenstid 96 h), B-vitamin & E-vitamin och nu har han även fått lite proviva  ;)
 
Lorden får msn när han inte tävlar! Har mest gett honom det för att jag hade en hel burk kvar (från Nicke) som var onödigt att slänga.
 
MSM - hjälper cellerna att andas!

Ger hästen livsviktigt organiskt svavel och metylgrupper. MSM underlättar utförsel av slaggprodukter samt effektivare näringsämnesupptag, samt ger förbättrad cirkulation och syreupptagningsförmåga. Detta leder i sin tur till att mjölksyratröskeln förskjuts. Hästen återhämtar sig snabbare efter träning, blir piggare och får ofta även bättre aptit. MSM reducerar träningsvärk, bidrar till förbättrat immunförsvar, ökad led-/muskelrörlighet och är dessutom bra för päls och hovar.

E-vitamin - förbättrar hästens återhämtning och muskeltillväxt.

Oskadliggör de fria radikalerna som bryter ned musklerna vid hårt arbete. Selen är ett livsviktigt grundämne som samverkar med E- och C-vitamin och är bra för immunförsvaret. Lysin är den aminosyra som fattas mest i det dagliga fodret, men som behövs för att hästen ska kunna tillgodogöra sig de övriga aminosyrorna - brist på dessa begränsar proteinansättning och muskeltillväxt.

 Jag brukar ha kraffts, hööks eller mustangs b-vitamin & e-vitamin

B-vitamin - för en blank, finpäls och ett glatt humör!

Vitamin B1 fungerar som ett coenzym för omvandling av blodsocker till energi. Vitamin B6 medverkar vid mer än 50 olika enzymaktioner och har stor betydelse vid proteinsyntesen, vid bildning och omsättning av aminosyror och spelar indirekt en viktig roll för hjärnans och nervernas funktioner. Vitamin B12 är viktig för bildningen av röda blodkroppar.

 

BAS FIBERGI BAS passar till hopp- och dressyrhästar, aktiva fritidshästar, ridskolehästar, trav-, galopp- och fälttävlanshästar i träning samt även större tävlingsponnyer och flera andra hästar och ponnyer av olika raser och storlekar. Ovanstående hästkategorier skall ses som exempel. Det är alltid hästens verkliga energiförbrukning och inte typ av arbete som skall ligga till grund för foderstatsberäkningen. Komplett med bl.a. biotin och E-vitamin
FIBERGI BAS är musli med vitaminer, mineraler och spårämnen i nivåer för att passa den typen av arbete som nämnts ovan.
FIBERGI BAS innehåller bl.a. biotin i en mängd som säkerställer optimal utfodring för hovarna, E-vitamin och selen i mängd som anses lämplig för denna hästgrupps muskelarbete, magnesium för optimala nerv- och muskelfunktioner, koppar för bindväv och skelett.


För mycket kraftfoder är inte bra för hästarna så Lord får lite mindre kraft och istället en skopa med muslin på kvällen tillsammans med en skopa betfor! Alla har olika åsikter om allt men jag tycker att lite betfor i lagom mängd är gått och bra för hästen! B-vitaminen är bra för pälsen då de oftast brukar se väldig välborstade och fina ut! E vitamin skall man absolut inte ge för mycket av men i lagon mängd så tror jag det är bra för hästen!


 Min förra häst Nicke var ju smal och hade inte så mycket muskler när han kom (pga av att han gått på lösdrift och va rakad) men med lite hjälp från foder butiken så fick vi ju upp honom i riktigt fint hull och han blev super fin i pälsen m.m. Såklart jobbade jag massor på att bygga upp musklerna men med hjälp av rätt foder så lyckades vi väldigt bra) Tycker det alltid är bra att höra med foderbutiken vad de rekomenderar! Där vi köper foder är personelen utbildade och riktitg duktiga! Då säger man bara hästens ålder och hur aktiv den är m.m. Så tar de fram ett bra foder åt en! Fibergi har jag använt länge och Lorden Ä L S K A R det så jag kommer fortsätta ge honom det!

 

Så här såg Nicke ut när han kom till mig

 

Nicke förra året

 

 


Skolfoto nu kör vi bläää


Vad du är söt min kära rosa ponny

Lordis var så snygg idag! Rosa från topp till tå! ;)


Söndag

Tävlingen gick som sagt bra idag kom 2:a av 16 st ;)
 
Tog in min lilla häst i ridhuset så han fick se dressyrstaketen men han brydde sig inte det minsta så då kanske vi kan starta någon lätt dressyrklass framöver om vi känner för det!
 
Pga av det hemska vädret så red vi inne i ridhuset och Lord var jobbig och ville inte alls jobba i början men med lite envishet från min sida så släppte han efter ett tag och blev hur fin som helst!!!! :D ♥
 
Nä nu måste jag duscha, se klart filmen och sedan sova!
 
 

bilder från ryttis tävlingen på mig och Lord

Bläddra frammåt!
 
95 cm  http://www.ridskolefoto.se/image/view/30366
 
1.00 m http://www.ridskolefoto.se/image/view/30576
 
 
 
 

Kom 2:a

Red ihop 69.29% :D

Nu sitter jag och är speaker i ponny klassen


Finaste L

 
Bilder från hoppträningen i fredgas tagna av Dalia ♥

uteritten idag

Lord va en stjärna han tänkte tanken på att stegra en gång men när den andra hästen gick ville han inte va sämre utan gick snällt förbi motorbåten som stod pakerad vid villan... Duktig kille!
 
Natasha är ju lite galen (fälttävlandsryttare) vi rider förbi en båt (eka) som ligger upp och ner och Tash säger:
- Egentligen borde jag ju hoppa över den där!
Men jag förbjöd henne det är ju livsfarligt! vad vet jag Lorden kanske hade följt efter sin tjej Katten (natashas häst) och hoppa över en jävla båt nä jag föredrar bommar! ;)
 
Nä nu blir det sängen! Imorgon blir det dressyr tävling dock så får Lorden inte vara med (funderade på det ett tag men vi är inte riktigt redo för att visa våra dressyrtalanger...)  Jag skall tävla en häst som heter Melron! Skall bli super kul!
 
Puss och Natti!
 

Bilder till Elli

 
Bilder tagna av dalia redigerade av mig
 

Skall kolla på film nu...

Bloggar mer senare ikväll ;)
 

Djursholms ridskola

Anonym
 
Berätta om ditt stall som du rider på/har Lord på! :D
 

Stallet som jag håller till på är Djursholms ridskola! Jag har ridit där sedan jag var 7 år och för nästan exakt 2 år sedan så fick jag stallplats och en stor box där som Lord står i idag!
 
Ridskolan är väldigt stor! En av de största i sverige! På ridskolan finns det 28 lektionsponnyisar och 35 ridskolehästar! Totalt finns det 63 st ridskolehästar! Det finns totalt 76 hästar på anläggningen men i och med att alla hästar är friska hela tiden så brukar det alltid finnas några ridskolehästar på landet som vilar upp sig pga av olika skador... Så det finns kanske 72 st totalt på anläggningen men en vacker dag får jag väll räkna ordentligt.
  
2 ridskolehästar
 
Det finns 3 stall och 11 uteboxar
I lilla stallet så bor de flesta lektionsponnyerna och 4 st hästar.
I stora stallet så bor några ponnysar och nästan alla hästar.
I Uteboxarna så bor 4 personalhästar och resten är ridskolehästar.
 
Bilderna ovan är på uteboxarna
 
Sedan finns det ett privatstall där Lord bor i det stallet så bor 9 st privathästar till varav 4 st är personalhästar.
Så totalt är vi 6 st privatryttare. i det stallet står även 6 st ridskolehästar. Så totalt i privatstallet så finns det 16 stora boxar.
Privatstallet
 
På anläggningen så finns det 2 ridhus ett stort som har jätte stor läktare och ett litet ridhus! På övervåningen finns stor cafeteria, teorisal, dommarrum och usekrum. 
Stora ridhuset
 
5 min skritt, bort finns en utebana som vi kallar gummiflis!
 
Gummiflis
 
Uteridnings möjligheterna är egentligen toppen! Det finns stora ängar, långa sandtäckta slingor, skog och villaområden där man kan rida! Det finns även 2 sjöar i närheten av stallet som man kan rida runt (ridspår)
 
Riktiga vattnet (ingen sjö)
 
Hagarna är väll egentligen det ända som är ett litet minus!
 
Det finns hagar men vi får inte alltid använda dem! Men när vädret är okej och inte har förstört för mycket så får privathästarna gå tillsammans i stor hage som ligger nere vid gummiflisbanan. Annars så är det paddock som gäller. På sommaren dock kan de få gå i en liten gräshage ;)
Lord i hagen
 
I stallet finns även 2 vattenspiltor och en hovslagarspilta
 
Ni ser lite av vattenspiltan...
 
Vad mer skall jag säga det finns 4 sadelkammare 2 privat, och 2 ridskole! Sedan finns det foderkamare, hinderförråd, höloft,  seketeriat, förråd av olika slag, verkstad, tvättstuga, toaletter, kontor, omklädningsrum, fritidsledarrum, lådrum (smörjrum) dommartorn m.m.
 
Mån-Lör hålls det lektioner för olika nivåer i båda ridhusen! För att börja rida på Djursholm är det 2 års kö men ibland kan man ha lite tur och komma in tidigare. Det finns allt ifårn hoppgrupp till dressyrgrupp och så vanlig grupp som gör allt! 
 
Om ni vill veta mer kika in på http://www.djursholms-ridklubb.com/
 
Djursholms ridskola
 
 Hoppas du fick svar på din fråga ;)
 
 

Idag blir det uteritt

med den här galningen.... ♥
 
Fortsätt att önska och fråga så fixar jag inlägg efter era önskemål ikväll!! :)
 
 

Frågestund / önskeinlägg :D

Kom igen nu! 
 
Bloggen blir roligare om den handlar om det ni är intresserade av så önska ett inlägg eller fråga vad ni vill!!! :)
 

För er som älskar min hjälm

Här får ni några bilder som dalia tog idag ;)
 
 
 
 

Älgen Lord


Min häst

Namn: Lord Greystoke "Lord, Lorden, Lordis"
Född: 2002
e: Landlord - Farmer (Voltaire)
ägare: Rebecca Vejdemo
tidigare ägare: Amanda Gullström
Har gått tidigare klasser: 140 elit hoppning Placeringar till och med nat 1.30
Bor: Djursholms ridskola
Älskar mest: Hoppa och sin kvällsmat ;)
 
 

Dålig ridning

Dagens hoppträning gick inte så bra... Lord var fin och vi tog oss över alla hinder utan egentligen problem men stilen och dagens ridning av mig va inte bra! Är missnöjd med mig själv varför red jag inte bättre! Men sånt är livet har blivit bortskämd med super hoppträningar ett tag nu och ibland faller man ju ner och så går det upp igen! Så jag får ta nya tag!
 
Lord få ta det lungt denna helg innan vi sätter igång vårt tävlande på riktigt som alltså börjar nästa söndag! Då är det 100 % fokus som gäller för vi vill ta oss till Globen!! (även om det är nästan omöjligt)
 
Nä nu blir det duschen!
 
Mer bilder och inlägg kommer sen!
 
Bild från idag Dalia har fotat

Hoppträning imorgon

om det inte regnar wohooo :D
 
 
 

Frågestund / önskeinlägg :D

Fråga vad ni vill eller önska ett inlägg :D
 

Nya Läsare! :D

Verkar som jag har fått en del nya läsare :D
 
Statistiken har stigit och många har kommenterat ;) Om ni vill komma in snabbt i bloggen så finns det en kategori som heter ny läsare som ni kan klicka på! Inlägget där är uppdaterat :D
 

Super fin Lord

Hade bara 2 lektioner i skolan idag så jag fick sluta redan vid 13.10 så jag drog direkt till stallet och va där till 20.10!
 
Regnet har öst ner hela dagen så jag och Lord red inne i 40 min! Han kändes så jäkla fin så jag jobbade bara honom 30 min totalt. Så härligt att rida omkring därinne när han var så fin! Vi lyssnade på Rix fm medan vi red och jag älskar verkligen att rida omkring till bra låtar! :D (speciellt Loreen ♥) Efter 10 min framskrittning och 30 min så gick vi ut i skogen och gick 2 varv så fick han klättra lite. Därefter så fick han sig en dusch och ett täcke för att torka! Medan han fick torka så smörjde jag 2 träns och förbyglen. När jag gjort det så stod jag och skötte honom i 50 min rycktade och myste. sedan så vandrade vi ut på en liten promenad men han fick beta så vi var ute i 50 min. När vi kom in igen så fick han sin mat och godnatt pussar ♥
 

8 SEK snabbare än ettan

Och 10 SEK snabbare än 2:an


Lordis idag

 
Red inne idag och Lord var super fin hade lite strul ett tag med galoppen men sen löste sig det och han var verkligen super fin! :D 
 
 

Ändrade planer

Lorden skall få tävla intensivt några helger nu men jag tror bara att det blir kul för oss båda!
 
Nästa vecka åker vi till märsta och debuterar 1.10 Reg (globenkval) (Startar bara 1 klass!)  
 
Veckan efter det alltså den 7, 8 och 9 sep åker vi till Linköping  Meeting och tävlar 1.10 reg varje dag (globenlkval)
 
Den 16 sep har vi lovat att vi skall starta 1.00m i div 3 (lagklass) för att vi behövs :D (Startar bara 1 klass!)
 
Den 22 sep så satsar vi på om vi orkar och allt har gått bra att starta 1.10 reg (globenkval) och debutera 1.20
 
Detta blir super kul men jag är medveten om att det är mycket för honom men han får tävlingsfritt några veckor efter! Och just nu så satsar jag på att rida alla 4 tävlingar men känner jag att det blir för mycke så struntar vi i någon helt enkelt ;)
 
 
 

Min snygging!


L idag

Lord fick en ny sko idag i och med att han drog av sig sin på tävlingen i sista klassen! På kvällen skrittade jag och tash ut och han var en stjärna! ♥ Sedan myste jag och han lite jag rycktade honom innan han fick nattpussar och sin mat!
 
Nu är jag så hilma trött så nu blir det sängen! Puss
 

Nårga bilder från i Söndags

 
 

Imorgon börjar skolan

Dagen har varit jobbig men dagen räddades av mysig uteritt och mys med mormor och morfar ♥
 
Imorgon börjar skolan och då är det tillbaka till vardagen.
 
 
 

Glad

Jag måste bara nämna att alla varit så jäkla gulliga och grattat mig för helgens placeringar :) betyder mycket för mig så tack!

Nästan så mycket uppmärksam som en världsnyhet har våran tävlingsdebut fått haha ;)
Nä men det står om mig och Lorden i Natashas blogg, Amandas blogg, Gabbans blogg (i 2 inlägg) och i Dalias blogg :D

Nä nu skall jag sova natti sötisar! :)

Bild ur Amandas blogg :)


Några bilder


1.00 m klassen 10:a

 
Är inte alls lika nöjd med denna rund! Filmen ser hemsk ut! Det kändes inte så hemskt! Vet att jag var missnöjd med 2 språng (2:a hindret i grunden och det som vi river i omhoppningen) men när jag ser filmen blir jag missnöjd med 5 språng! Ush och fy på mig! Bättre ridning nästa vecka!! :D
 

God lunch :D


Godmorgon

Skall dra in till stan snart :D Lorden får vila idag så det blir bara promenad och mys däremot skall jag rida lektion på ridskolehäst som vanligt kl 18-19!

Lordis drog av sig en sko på tävlingen igår så jag försöker få tag i en hovslagare men just nu går det inte så bra... Men förr eller senare skulle helst vilja att han skos imorgon men vi får väll se...

Nä nu skall jag sticka puss


Nu skall jag åka och höa

Så ni får 1m filmen senare ;)
 
Lordis skall få sin betfor också! Men sen blir det hem och mys i soffan :)
 

4:a

 
En ganska bra runda förutom att jag inte riktigt hann rakrikta på räcket i slutet och då peta vi det...
 
Som sagt annars hade vi vunnit.... Men samtidigt så tycker jag att jag hade en bra galopp eller tempo som man säger hela banan  ;)

Finaste killen

 
♥ Han var verkligen en stjärna idag! hur snäll och cool som helst! Det gillar vi! :D

Nöjd men ändå lite sur

 
Hade suttit lite finare med 2 helt felfria rundor men jag är ändå glad vi uppnådde 2 av 3 mål
 
 • Ha kul (Vi HADE SUPER KUL!!!) Speciellt ärovarvet då Lord satte en jävla fart haha!
 • 2 Rosetter och Plaketter med oss hem!
 • 2 felfria rundor
Filmer kommer senare ikväll måste gå nu vi hörs! ;)
 
Puss

Nöjd och glad

10:a och 4:a :D


Wohoooo

Placerad i 1m också :D

Dock 4 fel i omhoppningen igen rev näst sista igen! Haha men hade vi inte petat hade vi kommit 1:a eller 2:a ;)


Kom 4a

Man måste ju matcha outfiten ;)


Just nu ligger jag 3:a

Snabbast av alla 10 SEK före ettan men jag petade näst sista räcket i omhoppningen


Upp i ledning

Så jävla fin häst!


Inget kan stoppa mig

Regnet ÖSER NER men inget kan stoppa mig dagens positiva är ju att jag lär slippa gräsbrodda :D

Dagens tips blir att ta med regnklädder och varma kläder! ;)


Lordis är ren och fin

Allt är tipp topp

Transporten är super ren
All utrustning är ren smörj och tvättad!
Lorden är badad
Jag är badad
Lorden är lösgjord och han blev fin i slutet! Checkade av att han svarade fram och tillbaka! Han lyssnade super bra i slutet! ;)

Imorgon skall vi gå in på banan och ha så jäkla kul! Det är morgondagens största mål! Sedan så skall vi sätta 2 bra rundor :D uppdaterar här under dagen ;)


Dax att snabba på!

Skall dra mig in mot stan snart och sen blir det stallet för att rida och fixa med Lord :D uppdaterar mer senare ;)


Natti

 
Nu blir det sängen! Imorgon (klockan är 01.03) är det TÄVLING! vi skall vinna hela skiten haha goooo oss

Finaste ponnyn i världen som är saknad!!

 
Xerxes ♥

Vilodag för Lord

 
Lord och jag har bara tagt det lungt hela dagen! Lordis, jag och Dalia var ute och gick i en timme! När vi kom tillbaka fixade jag en massa inför tävlingen transporten är skrubbad, skydden är rena, tränset, sadelgjorden & förbygen är smörjda, bootsen är rena, schabraken är framtagna, maten är packad, vattnet i dunken är nytt, stigbyglarna är tvättade, broddhålen är fixade, det mesta är packat, spån i transpoten är påfyllt, transportskydden & transportgrimman är framtagna m.m.
 
Imorgon skall jag rida Lord lite lätt och efter det skall jag bada honom, smörja sadeln, byta stigbyglar, fylla hönäten och se till så allt är packat!
 
idag på em/kvällen så hade vi mys stund! Lord och jag var ute och beta i 50 min och sedan när vi kom tillbaka så skötte jag honom i 1 timme (rycktade, klippte manen, fettade hovarna, kratsade hovarna, fixade svansen m.m.) Lordis stod bara och gäspade hela tiden haha sen så fixade jag lite innan han fick sin goda mat (som han är heeeeelt galen i)
 
Tänkte att jag skulle dra mig in mot stan en sväng imorgon också för att bla köpa ett par nya convers! Är grymt sugen på en snygg mockajacka också... får se vad jag hittar ;)
 
 
 

Godmorgon

Vaknade vid 12 och nu skall jag sticka iväg till min fina häst! Vid 14 skall jag och Dalia gå promenad med Lord (Lord får vila idag) efter det sticker vi nog in till stan och sedan blir det tillbaka till stallet och mysa med hästen! :)
Lordis vi skall ha så jäkla kul!

2012 mål

 • Lära känna varandra 
 • Placering i små klasser
 • Många bra rundor med placeringar i 1.10
 • Kvala Stockholm Trophy i samarbete med Hööks i globen på 1.10
 • Kvala 1.30 (minst 2 st nollor i 1.20)
 • Åka på meeting
 • Åka på roliga träningar
 
Fokus i början blir på att försöka kvala GLOBEN! Min största dröm just nu är att få rida där inne! Så nu gäller det att samla en massa poäng i 1.10 klasserna! Vi böjar med det om 2 helger! ;)
 
 
Varför hoppa lågt när man kan hoppa högt? första språnget idag :D
 

Planer

Helst av allt skulle jag vilja dra iväg på meeting den 7-9 sep till Linköping men jag måste hitta någonstanns där jag kan stalla upp honom under helgen! NÅGON SOM VET NÅGOT STÄLLE??? :D
 
Har tänkt lite och om det skulle bra de första tävlingarna nu så höjer jag mina mål och kommer ev starta DM för junior som går i 1.20 dock så är det om en månad och jag vill verkligen känna mig redo innan jag går in i 1.20 men vi får väl se men på hoppträningarna så känns allt så himla kanon!
 
 
 

Super hoppträning igen!

Ytterligare en hoppträning som var magisk! Så underbart att sitta på min fina hopphäst och bara styra mot hinderna och le! Jäklar vad han tar i och hoppar! Jag var högt uppe i luften i varje språng han hoppa ju lite mer än vad han behövde...  Avslutade dagens hoppträning men att flyga över en bana på 1.10 - 1.15 det gjorde han utan minsta problem! KÄNNS SÅ JÄKLA BRA INFÖR SÖNDAG!!! :D
 
JAG ÄR SÅÅÅÅÅ TAGGGGGGGGGGGGGAAAAADDDD!!!
Han har några cm till godo ;)
 
ps. Dalia var med och fotade och byggde ut ♥ Tack!
 
 
och tack till Carro som hjälpte till på banan och hjälpte oss att bygga in ♥
 
 
 

Min häst kan hoppa hus!

Jäklar vad fin han är!
Känns super bra inför TÄVLINGSDEBUTEN PÅ SÖNDAG :D ♥
 

Torsdag

Nu skall jag till stallet och mysa med min fina häst :) vid 13 jag hoppa Lordis lite och vid 14 så kommer veterinären! Sedan blir det nog en sväng till My one och köpa lite gräsbroddar m.m.


Inte långt kvar på mitt sista sommarlov...

Skall verkligen njuta dom sista dagarna! Tills måndag är jag helt ledig och skall bara göra roliga saker!
 
Jag börjar inte skolan förrän på onsdag men på tisdag skall jag på bergavning hela dagen...
 
Idag har jag varit i stallet och stan!
 
Började fm att gå på promenad med Lord i 1 timme och 20 min sedan fixade jag lite med honom innan jag stack in till stan och var där i några timmar!
 
Efter stan åkte jag till stallet och red Lord lite lätt! Han kändes pigg och glad men dock så satt han fast lite här och där men det är ju inte konstigt efter att vilat från att bli riden i en vecka!
 
Imorgon skall jag hoppträna för Karin och checka lite lynad inför söndag! Eva Marie kommer även imorgon och skall kolla på hans svamp. Kan tänka mig att hon kommer ta prover så vi får veta vad det är för typ av svamp...
 
Så länge inte hans "svamp" inte blir värre så tänker jag rida på nu och se hur det utvecklar sig...
 
Just nu räknar jag med att vi åker på Söndag! Jag har inte varit ute och tävlat sedan Mars så det skall bli SÅ JÄKLA KUL! :D 
 
Senaste tävlingen var med Nicke (våran sista tävling tillsammans)  
 

Tack! Outfit bestämd!

7 st kommentarer och tash på telefon och alla tycker samma alltså den röd/vita så då blir det! :D


Den här lilla ungen var med på promenaden idag :)


Mys med lord hela kvällen!

Varit ute och gått i 1 timme och 20 min ;) sedan fick han sig ett svampbad och så myste vi lite! Gullis!


HJÄLP!!!??? VAD TYCKER NI??
 
VILKEN OUTFIT SKALL VI HA PÅ SÖNDAG???
 
kommentera :D
 

Lords senaste tävling!

Lord tävlade senast i maj i falun och blev då placerad i 1.30 men Amanda♥! Nu skall han få visa vad han går för igen! Fast i 95 och 100 cm haha Lordis kan ju kliva över det! Men även om både han och jag har tävlat mycket högre så känns det bra att vi går in med självförtroende och förhoppningsvis går ut med självförtroende!
 
ÅHHH på söndag smäller det! (förhoppningsvis)
 
Jag har så svårt att välja outfit tycker ni vi skall vara röd/vita eller blå/rosa???
 

Lordis

Massor mellan mig och Lord har hänt dom senaste dygnen! Det känns så bra att det går åt rätt håll! Att bygga upp en relation kan ta tid men det känns verkligen som vi hittat varandra mer dom sista dagarna! Idag gnäggade han när jag ropade på honom! Han har börjat lyssna på mig och att leda honom och longera honom går SUPER BRA! När jag longerade honom igår (söndag) blev han så fin! Han lyssnade för alla hjälper och var så duktig! Sedan så kan han stå i vattenspiltan och jag kan spola honom! Det kunde vi inte i början första gångerna vi gick in där kastade han sig ut och drog iväg men nu kan han stå där lös (eller nästan iallafall)  
 
Här om dagen klippte jag manen på honom och så stod vi och kelade länge! Så mysigt!
 
I början när man gick in till honom vände han rumpan till och ställde sig i ett hörn men nu så kommer han fram och hälsar och kelar!
 
Jag tror att han kommer ÄLSKA att komma ut tillbaka på tävlingsbanorna igen och visa upp sig! :)
 
 
 

Söndag

Igår var jag Madde, Lydia & Tash på dressyrtävling! Vi kollade på när Eva tävlade och jag passade på att fota lite när jag ändå hade kameran med mig! Det var ju Grand prix kur så det va extra roligt se ;) Desutom hade alla ryttare fått ansktsmålning så det var lite kul!
 
 
Några bilder på Eva
 
 
 

Meeting!

Jag har hittat ett meeting som vore perfekt för mig och Lord! Det är lagom långt bort, det finns 1.10 regional varje dag och deras utebana är stor och perfekt! Pappa har sagt ok och det vore så nice men det finns ett litet problem...
 
Det erbjuds inte uppstallning... :( Jag har mejlat till ridklubben för att höra mig för om närmaste stall i närheten eller om ridklubben kan rekomendera någonstans där man kan stalla upp sin häst under helgen... Har inte fått något svar än! Tänker vänta några dagar till innan jag ringer dit och hör med dem!
 
Vore så jäkla roligt och komma iväg på meeting och tävla! Desutom är det perfekt för mig med 3 st 1.10 regionala i rad då det räknas som globenkval! OCH JAG OCH LORD VILL RIDA I GLOBEN :D
 
1.10 hemma

Från min dagbok 2009


Startlistor ute!!!

95 cm
Startnr 7 av 26
 
100 cm
Startnr 8 av 40
 
Tävlingsdebuten för mig och Nicke var på ryttis och då startade vi 100 cm och blev placerade som 14 av 70 st. Nu är det dax för mig och Lordis och vårat mål bli att åka därifrån med 2 bra felfria rundor som räcker till placering! SÅ TAGGAD!!!
 
Snälla håll tummarna på att Lords svamp blir bättre och att vi få komma iväg och starta! Jag vill sååååååå gärna!
 

3 år av saknad!

Idag är det 3 år sedan jag förlora min Mamma! Det går inte en dag utan att jag tänker på henne och saknar henne! 
 
3 år och det känns fortfarande som om jag inte fattat det, att hon är bort för alltid. Hon lämnade mig alldeles för tidigt! 15 år fick vi iallafall tillbringa tillsammans och de 15 åren lär kommer jag alltid att minnas! 3 år och jag min det som det vore igår! Du dog framför mina ögon och jag kommer ihåg dina sista ord som du kämpade fram fast du hade smärtor som jag säkert inte kan föreställa mig.Jag längtar efter dig! Jag längtar tillbaka till den tid jag var med dig! Förlusten av dig tog all kraft från mig och det var ett halvår av pest och pina men på något jäkla sätt kom jag tillbaka och kunde stå på benen igen fast jag varit så långt ner i mörkret1 Jag har många av mina kompisar att tacka och alla andra som ställde upp för mig och så Nicke som verkligen blev en stor väning! Idag har jag acepterat att livet kan gå vidare men du kommer alltid finnas i mitt hjärta ♥ Jag älskar dig!
 

 

2 låtar som vi hade på begravningen!
 
 
 
 

Sängen!

Nu blir det sängen för min del! Fy tusan vad trött jag är! Imorgon blir det heldag med Lorden! Så mysigt! Och innan nästa söndag skall han badad och friseras! Nä nu sängen bloggar mer imorgon!


Hur dålig kan man va?


HAHAH jag skrattar ihjäl mig

Jag vet inte riktigt vad jag håller på med men vad tusan jag gillar att bjuda på mig själv :D
Haha det verkade som många av er gillade filmen på mig när jag presenterade Pappa.
Det är typ sjukt att jag läger upp det här men jag vill roa er ;) Känns lite ego att lägga ut filmer på sig själv som liten men i och med att ni uppskattade den förra så kanske ni tycker det är kul med fler!
Iallafall så tittade jag och Lukas på babyfilmer här om kvällen och då fixade jag lite till er! Även Lukas bjuder lite på sig själv! ;) Haha Lukas är typ roligare än jag ;)
 
 
 
  

Jobbar hela dagen

Idag jobbar jag hela dagen! fixar med Lord på Lunchen och i em skall jag och Natasha ut och gå med vår hästar. Ikväll blir det mys med Natasha!

Bild från igår jag är ful men Nicke är världens sötaste


1 timme och 15 min...

....var vi ute på promenad. Lord var super snäll och när vi kom tillbaka fixade jag hans utslag! Och de var redan bättre! :D Nu sitter jag i bilen på väg mot Nicke! 💚


Godmorgon!

Skall snart bege mig ber till stallet och powerwalka med Lord minst 1 timme får se om jag longerar honom idag... Sedan skall jag behandla och tvätta utslagen! Hoppas på att dom ser bättre ut idag! Vill hålla igång Lord i sin fina form så jag försöker jobba honom och roa honom från marken så mycket som möjligt! Sedan håller vi på att miljöträna och gå på alla läskiga vägar så han får se den flera gånger och förhoppningsvis slutar bråka när jag sitter på. Jag jobbar för fullt för att han skall börja lita på mig och se mig som en ledare så han förhoppningsvis slutar att bråka utomhus!

Om jag hinner idag måste jag sticka förbi My One och köpa lite småsaker bla ett nytt kedjegrimskaft, gräsbroddar, alovera spray m.m. 
  
Ikväll skall jag följa med Anne och hämta Nicke! Vi skall flyta honom från betet till hans riktiga fina nya stall! Och i veckan så skall han sättas igång ordentligt igen!

Nä nu blir det att sätta fart! Mycket att göra!


Nu sängen

Bloggar imorgon och då får ni roligt klipp ;)

Titta vad jag hitta i brevlådan idag!


Roade bloggläsare!

Sms, kommentarer, samtal m.m. Verkade som många gillade babyfilmen haha får se om jag roar er med en till ikväll :)

Ni är så Gulliga allihopa! Puss


Sasha och jag


HAHAHA JAG BJUDER PÅ DEN HÄR! ;)


Ingen ridning för Roffe och ingen ridning för mig.... :(

Lord skall behandlas och om förhoppningsvis en vecka kan jag sitta på honom igen...! Men det blir bra träning för mig att ut och powerwalka en timme per dg :)


Lite babbel

Tränade med Lord för Karin idag! Skritten & traven gick JÄTTE BRA! Galoppen håller vi på att jobba med! Lord skötte sig bra och var super fin! Karin tyckte även att han rörde sig bättre igenom hela kroppen idag med mer energi vilket va super bra! Han fick ju ta det lungt tors, fre, lör & sön pga att han blev vaccinerad så så kanske han kunnit vila sig i form lite!
 
Men när jag tog in honom från hagen så hade utslagen svullnat upp ännu mer och han var jätte öm så jag går upp tidigt imorgon och ringer veterinären! Hoppas verkligen på att det är något som går att behandla och att det går över snabbt!
 
Hade tänkt hoppa honom i helgen men får se hur det blir med det...
 
Imorgon sticker pappa till Paris och är borta i 5 dagar! Så då blir det feeeest haha (jag vet att han läser det här så jag skall bara skrämma honom lite)
 
Imorgon skall jag träffa min kompis Emelie som är hemma över sommaren (hon pluggar annars i Piteå...) Hon har precis köpt en hundvalp som följer med henne hem hit imorgon så det blir super mys att träffa dem båda! ♥
 
Nä nu blir det sängen :) Natti natti
 
Gamla bilder från Las Vegas förra året! Längtar tillbaka!

Dom här ridbyxorna är på väg hem till mig!!


DUMMA!

Lorden har fått konstiga utslag och ömmar jätte mycket så imorgon bitti ringer jag veterinären! Det värsta är att dom sitter vid sadeln hoppas att det är insektbett som går över så jag kan rida! Någon som känner igen det?


GAMLA BILDER!

 
Bilder från min och Nickes första tävling! ♥
 
ÄLSKAR MITT TÄCKE! Lorden kommer nog också se skit snygg ut i det ;)
 
 
 
 
 

Sitter på Riskettan!

Bloggar mer när jag kommer hem! ;) Idag har det hänt grejer! Jag provade på en ny sport nämligen att släpas efter hästen på magen och det var inte så skönt så jag gav upp efter 20m men lite blödande skrapsår! Så jag rekommenderar inte det ;) Bloggar mer om det senare Nu är pausen slut...


Blå & silver

 
Stövlar: Tretorn
Skydd: Veredus
Boots: Catago
Hjälm: GPA min egna unika
Schabrak Christina sport från tophorse
Kavaj: Spooks riding
Träns: Extremhorsemakeover
Handskar: SSG
Tävlingstopp: Equiline
Swarovski skärp: Hurbertus


Saker som är jätte välkomna att hamna i min brevlåda

Älskar mina animo ridbyxor finns inget skönare! Skulle verkligen vilja ha ett par blåa också... ;)
 

Tävlingar

Om 2 veckor drar tävlingshelgerna igång för mig! I och med att vi har hemma tävlingar på ridskolan kommer det bli mycket tävlingar framöver vilket är SUPER KUL!
 • Vecka 33     

19 aug Stockholms fältridklubb 0.95 & 1.00 m

 • Vecka 34    

26 aug dressyr hemma LC:2  (Lord vilar)

 • Vecka 35

1 sep Märsta 1.00 & 1.10

2 sep Märsta 1.10

 • Vecka 36

9 sep hopptävling hemma LD (jag är tävlingsledare)     (LORD vilar dock)

 • Vecka 37

15 sep Värmdö 1.10 & 1.15

 • Vecka 38

22 sep Rådmansö 1.10 & 1.20!

 


Jag och lord hejar på Sverige i OS!

Anna scarpati 💙💛


3 hästar idag!

Lord var snäll och grymt fin! Duktig häst! Berättar mer sen skall duscha nu ;)


Rensat

Behöver plats och pengar för nya grejer därför är allt till salu ;) har inte lagt upp allt här mer kanske kommer imorgon... Men den vanliga bloggningen är i gång vill ni läsa om dagen så får ni bläddra ner gaska mycket! :D


Sprenger stigbyglar

 
Sprenger stigbyglar inte använda speciellt mycket…

Ledade stigbyglar som med säkerhets funktion SVART/SILVER En säkerhetsstigbygel från Sprenger med rörlig del överdragen med gummi. Stigbygeln ger dig svikt i varje steg vilket skonar dina leder och ligament samtidigt som du inte behöver vara orolig för att fastna vid ett fall.

1000 kr

Mejla mig horse.rebecca@hotmail.com vid intresse eller frågor!

 

Lamicell NYA bloppis, till salu!

20 mm

Rosa/svarta

80 kr


Anna Scarpati bloppis, till salu!

Helt ny luva!

Storlek Full (men skulle passa på en stor D-ponny)

300 kr


Mejla vid intresse! horse.rebecca@hotmail.com


BLOPPIS! TILL SALU! Väskor!

 

Miu miu väska vit

Använd vid 5 tillfällen hel och ren finns dock något pennstreck inne i väskan…

240 kr


 

 

Gucci väska ÄKTA LÄDER och en riktigt bra gjord KOPIA! JÄTTE SNYGG OCH SER 100 % äkta ut!

Köptes för 3000 kr i Spanien i en professionell butik!

NU 1000 kr

Ser ny ut inte alls mycket använd!

 


 

 

Calvin Klein

Unik! Nästan helt ny!!

Nypris ca 2000 kr ÄKTA!!!

Nu 800 kr

 


DKNY väska ÄKTA köpt på NK för 2300 kr

HEL & REN I MYCKET FINT SKICK! Lite silver färg borta på handtagen

1050 krJimmy Choo väska

Hel & ren i mycket fint skick! Inte använd mycket…

250 kr


Longcamp väska ÄKTA köpt på NK

Några fläckar små fläckar se första bild!

700 kr


 

MEJLA horse.rebecca@hotmail.com vid intresse eller frågor!

 
 

Nicke minnen

När jag va i stallet idag stod jag och några andra och prata och så kom vi in på Nicke och gamla minnen med honom! Som när vi åkte till Älvkarleby och tog med oss moppen haha stakars Nicke fick en kompis upp till Gävle nämligen min moppe! Han bara gick rätt in som vanligt! Underbara häst!

Sedan berättade elisabeth att hon skulle någon gång släppa ut honom i hagen och bär hon tagit ut honom i grimma och grimskaft  men Elisabeth tyckte det kändes lite lätt i grimskaftet och när hon tittade till så satt inte grimskaftet fast i grimman utan elisabeth gick med en lös häst med ett grimskaft i handen som inte gjorde någon nytta! Nicke bra lunka på fast han var lös! Haha!

Sedan kom Ellinor här om dagen och tackade mig för att jag inte köp en häst som ligger och sover och snarkar varje morgon när personalen skall mocka... Haha Ellinor är ju för snäll och ville aldrig väcka Nicke så hon gick alltid tillbaka några timmar senare när han vaknat och mockade :) gulle hästen! Saknar honom!

 


7 hästar!

Vet inte om det är rekord men 7 hästar har jag ridit idag!
 
Morgonen började med Whity vi gick in i ridhuset och Åsa kom upp och checkade när jag red! Jag konstaterade med en gång att han fortfarande var oren och Åsa höll med mig! Hon gick och störk honom från ridlägerna nästa vecka så han skall vi skritas och muggen skall tas hand om på bäst sätt och när den blir bättre lär han kännas fräschare igen! Jag fixade iallafall muggen idag och jag tyckte redan det var lite bättre mot hur den såg u igår ;)
 
Cossini blev nästa häst och på honom blev det en skritt & trav runda runt sjön. Gud vad pigg och fräsch han kändes! Jätte sportig och han är snyggare i kroppen nu mot hur han såg ut innan!
 
Melron skulle gå i alla gångter så för honom fick det bli en skritt och travrunda runt sjön och efter det gick vi in i ridhuset och galoppera lite! Han är verkligen mjuk och trevlig att rida!
 
Dotzi skulle precis som Melron gå i alla gångarter så han fick först gå en runda runt skogen innan vi gick in och trava och galoppera! Dotzi kändes seg och lång men i slutet fick jag ihop honom ganska bra ;)
 
Efter Dotzi var det Alfreds tur i och med att affe kom hem idag så skrittade vi bara runt sjön! Han var pigg och snäll!
 
Sedan hoppade jag upp på Fanny som jag aldrig tidigare suttit på. Men det gick bra hon skrittade snällt runt sjön men hon tyckte det var lite läskigt att passera bryggan och alla människor som log och sola vid Ösbysjön. Vi skrittade bara i och med att Fanny kom hem idag som affe.
 
Sisst men inte minst var det Lords tur! Han skötte sig utmärkt tills vi kommit halvägs av min planerade tur då han började bråka. Kasta sig, skena, stegra och tönta sig för några hundar i en hundgård. Han är verkligen van vid hundar så det var bara tönterier! Jäklar vad jag kämpade för att få förbi honom och jag blev verkligen så sur på honom! Kom förbi tillslut fast jag var tvungen att sitta av men kunde hoppa upp igen och resten av uteritten gick han som ett tåg! Jag var så sur på honom så han straffades med att gå på korta tyglar hela vägen fram tills vi kom till gummiflis. Han gick med fint stöd i handen hela runda. Det verkad som om han fick värsta respekten för mig för när vi kom hem så kunde jag för första gången ha honom i vattnspiltan utan att han kastade sig ut. Kunde till och med spola honom och han stod där med grimskaftet över halsen!  Duktig ponnnny haha (liten heeest)
 
NU HAR BOND BÖRJAT IGEN! Bloggar mer i nästa paus :)

6 hästar ridna och en kvar!

Nu är det dax för den sista och den bästa nämligen Lorden 💗


Märkes kläders m.m.

Om någon är sugen så kan ni mejla mig på horse.rebecca@hotmail.com så skickar jag över lista med allt som jag har till salu ;) Kl tröjan på bilden är exempel till salu! ;)


Hel dag i stallet idag igen!

Idag har jag ridit 4 hästar
 
Åkte till stallet vid 9 tiden och började morgonen med att smörja två träns och Lordens sadelgjord.  
 
Sedan gick jag ut i stallet och förta hästen för dagen blev Mysan (en ny ridskolehäst som kom för några veckor sedan) Henne red jag runt sjön i skritt och trav och det kändes att hon inte är så välskolad. Hon gick inte fram för skänklen och hon tog bara stöd i höger tygel men hon kan nog bli bra med lite rutin. Hon var ganska spänd av att gå ute också för Raddan tönta sig lite.
 
Efter Mysan så red jag Whity och när jag tog in honom så fick jag en liten chock. Han såg helt hemsk ut! MASSA stora äckliga fästingar som Ellinor hjläpte mig att ta bort och mugg utan dess like på höger fram! Muggen var helt förskräcklig! Vid ganaschen (STAVNING?) Var han helt svullen och varm och hade 2 stor sår. Svansen var en stor enda lerig tova och hela han var dessutom täckt av lera. Jag skulle aldrig kunnat ställa in honom i boxen så efter ridturen så jag ängnade ganska mycket tid till att tvätta svansen borta honom, svampa honom med jodopax vatten, tvätta och smörja muggen och fästingarna fick åka ner i toaletten! Han tyckte det var så skönt! Stakaren! Tyckte verkligen synd om honom. Han fick iallafall precis som Mysan gå en runda runt sjön i skritt och trav. I Traven kändes han i mellan åt halt på höger fram (där han har muggen) Så jag snacka med Åsa och hon hade sett precis samma sak som jag känt! Får ta hand om honom i morgon och på söndag så muggen inte blir värre.
 
Efter Whity var det My Ways tur. MW fick gå inomhus i 20 min och jäklar vad fin och fräsch han känns! Wow vad jag älskar att rida honom! Han är verkligen i toppform! Han gick super från början till slutet av passet.
 
Efter att ha ridit MW så hittade mötte jag upp veterinären som hade andra ärenden i stallet så då passade jag på att vaccinera Lord för inflensan och Botalism (spruta nr 2).
 
Sedan blev det en snabbis lunch på östberga med grekisk sallad innan jag pallade mig upp till stallet och släppte ut Lordis i hagen!
 
Så gjorde jag  iordning Solaris till Nadja och Leo till mig och så skrittade vi ut runt sjön (Emelie, Natti, Mia och Leonora var också med)! Leo var pigg och glad! Han är verkligen en tjockis efter sommarbetet! Fixade lite med honom innan jag tog in MW igen och fixade hans stålröta!
 
Efter att MW var klar så tog jag ner honom och Whity till hagen och därefter gick jag ner med Mysan och Molle.
 
På vägen upp från hagen så bestämdes det att några skulle ner och bada så då kunde jag inte låta bli att följa med så jag åkte hem och hämtade min bikini och så körde jag tillbaka till Ösby där jag badade en stund med Victoria, Vera, Natti, Leonora och Michelle! Det var så jäkla skönt att bada och vi var i vattnet länge säkert 30 min och "lekte" haha ;)
 
Efter badet pallade jag mig upp till stallet igen och bytte vatten till Lord och tog in honom från hagen! Sedan gav han och jag oss ut på en promenad i 40-50 min. När vi kom tillbaka till stallet fick han sin mat och så fick han gå in i boxen han hade inte så lust att bli rycktad när han hade boxen full av mat så jag struntade i det.
 
Väll hemma har jag ätit, duschat , snackat med Bim & Dalia i telefon och nu sitter jag fastklistrad framför datorn!
 
Nu tänkte jag resa på mig och palla mig ner och hämta lite och dricka jag har blivit beroende av Brämhults apelsinjuice :D
 
 
Gammal bild från LA förra sommaren 2011
 
 
 

Älskar dig


Dagen

Idag har jag ridit 4 hästar och haft en full och underbar dag i stallet!
 
På morgonen red jag My Way (finaste & bästa ridskolehästen!!!! ♥) Han och jag skrittade och travade runt sjön tillsammans med några andra! MW kändes jätte fin! Pysslade om honom väldigt länge igår för han har typ små sår över allt samt lite mugg! Idag glänste han så fint och även idag såg jag till att sköta om honom lite extra!
 
Efter MW så var det Lords tur (inte risdkoleponnyn utan min häst haha) Han och jag red inne i ridhuset! Det var svalt och skönt där inne! Vi tränade för Karin och Lord fick jobba på ganska bra och tyckte det var jobbigt men i slutet blev han fin! Jag provade att rida på "amandas bett" men det blev lite av och på så jag skall bara hoppa på det bettet för det är han ju grym på! Iallafall skrittade han och jag av ute en sväng sedan fick han en dusch och sedan släppte jag ut honom i hagen!
 
Sedan red jag Hampe runt sjön i skritt och trav efter det gick jag och Ellinor inne i ridhuset och vi red 10-15 min innan vi gav upp. Hampe satt fast över allt... Haha den som får honom nästa vecka får lite att jobba med!
 
Efter att Hampe var klar så var det Corrados tur! Corrado fick också skritta runt sjön innan vi gick in i ridhuset och red 10-15 min och han satt också fast lite... Men jag tog det lungt och efter ett litet tag mjuknade han lite.
 
Efter att han blivit riden och fixad med så gick jag ner till hagen med Walentino & Mysan! Sedan fick Lorden komma in och bli lite ompysslad! Borstade honom och myste med honom efter det åkte jag hem lagade egen god mat och efter maten la jag mig på sängen och somnade.. Hehe vaknade vid 20.30 och kände dåligt samvete att jag inte tagit hand om Lorden tillräkligt så jag åkte ner tll stalle och var där i en timme och var ute och gick med honom i 30-40 minter han fick lite morötter och sedan körde jag hem och nu sitter jag här och surfar runt på internet ;)
 
 
 Nya filmer som ni inte sett innan
 
Ett till 1.30 språng ;)
 
 
  Linje
 
 
linjen igen lite högre :D
 

En film till från igår


Massor har hänt, har haft fullt upp

Har inte hunnit eller haft lust att blogga....
 
I måndags vaknade jag av att telefonen ringde det var pappa som sa att världens finaste och bästa farmor sommnat in ♥ Så nu är hon en ängel tillsammans med mamma ♥ RIP! Kommer sakna henne!
 
På em tränade jag för Karin med Lord och han blev super fin!
 
Någonstans vid 4 tiden ringde jag Amanda och bokade om planerna så vid 21.30 tiden i måndags kväll rullade vi in på Amandas fina gård! Lord blev glad att få se sina gamla kompisar och verkade tycka det va mysigt att hälsa på i sitt gamla hem igen. Under kvällen som gick hade jag och Amanda super mysigt! Amanda är verkligen super gullig! Och jäklar vad god smootie (stavning) hon gjorde! 
 
Igår iallafall har var det fullt ös! Hade ett markarbetes pass på morgonen och på em hoppade vi!
 
Men det får mer om det imorgon är svin trött och skall upp vid 7 och imorgon är det en ny dag med fullt ös!
 
Lagt upp 2 filmer från dagens hoppning  och här får ni ett till mer filmer kommer imorgon!
 
 
 
PS jag ligger JÄTTE MYCKET EFTER I att svara på sms m.m. men jag har inte haft teckning eller batteri när jag va hos Amanda och innan det så hände det så mycket annat...
 
Vi hörs senare idag (klockan är ju 00:35)