Bana med 12 hinder på L

 
Det flesta hindrerna ligger på 1.20 :D ♥

130 med LORDEN!!!

 

Glad och nöjd!

Det blev ingen tävling men jag åkte i väg till Amanda på kurs istället :D Är på väg hem med Lorden nu! Wow vilken hopphäst jag köpt! Hoppat 1.20 bana och enkel hinder på 1.30! Och dessutom haft det skit kul med Amanda! :D ni får massor av filmer ikväll :D puss


Min prins!

Var hos min prins igår och oj vad jag saknar honom! Han är verkligen så fin och betyder så mycket för mig! ♥
 
Jag och pappa körde upp (OBS JAG KÖRDE DIT OCH HEM) till Norrtälje och va med honom i över en timma! Jag badade hans ben, tvättade mugg och stålröta, rycktade, smörjde in honom osv.... Han tyckte det var super mysigt! Precis som jag!
 
Bilder från när jag och Anne var hos honom i början av veckan! :D Haha Nicke ville inte leka foto modell den dagen...
 
 
 
 
 

Blablabla

I morgon skall jag förhoppningsvis träna för Karin! Skall bli skönt att dela tankar och planer med henne ang Lord... :)  Annars har jag inte så mycket planerat jag skall fixa allt inför tävlingen om det BLIR någon tävling vet fortfarande inte det... Sedan är det lite små grejs jag ligger efter i att svara på sms har haft fullt upp så jag måste svara en massa haha... (så om någon inte har fått svar så kommer det imorgon ;) Sedan skall jag ringa lite samtal, städa rummet lite (jag HATAR att ha det stökigt för er som inte viste det får typ damp på mig själv och trivs inte om det är rörigt i mitt rum...) Om det är fint väder kanske jag solar och badar lite... Ja vi får se ;)
 
Vi åker till betet imorgon och hämtar hem hästar så då kanske jag följer med ett lass på morgonen om jag hinner innan den ev tävlingen...
 
Nä nu blir det sängen
 
Puss
 

Festen igår!

Haha oj vad många det var som blev nyfika hur det gick med killen! Det gick bra! Mer säger jag inte här ;)
Ni får en bild från igår istället ;)
 
Puss

Lord - Lör & Sön

I Lördags så red pappa Lord och jag Zorba och vi skritta ut runt Djursholms vatten och va ute i en timme! Hästarna skötte sig galant och det var super härligt! På em gick jag en promenad med Lord och skötte honom en stund!
 
I Söndag (igår) Så red jag ut med Natasha och Gaja och det gick också jätte bra! Lord var snäll och det var super mysigt!
 
 
Haha fail bild men det är tagit efter vi precis hoppat det röda räcket... :)

Anmält mig till Tävlingar

V. 33  Stockholms FRK        Söndag  95 cm & 100 cm  Lok
 
V. 35 Märsta RK          Lördag:   1.00 m & 1.10 m Lok
                                     Söndag: 1.10 Reg
 
V. 37 Värmdö RK 1.10 & 1.15 Reg
 
V. 38 Rådmansö HSF 1.10 och ev debut 1.20 Reg  
 
Så här kommer tävlingarna för mig och Lord se ut i början av terminen! Lord kommer förhoppningsvis tycka det blir jätte kul att komma tillbaka ut på tävlingsbanorna, iallafall lär jag tycka det! Gud vad jag längtar!
 

Hemma nu!

Natten va GRYM! Sooooooovvvvvaaaa klockan är bara 04:53 kommer vara ganska seg imorgon... Pusspuss på er


OMG SNYGG KILLE PÅ G :D

20 bast och skit snygg nu kör vi!!! :D haha haha jaja jag är lite full... ;) party!!


<3


<3


Ute med vendy

Snart sticker vi till Lidingö på fest


Bada med bästa Carro


Goooo ridsporten!


Heja Roffe!


Nu skall jag kolla på när roffe bär flaggan

Sen skall jag hoppa i säng! Puss

Planer framöver

Imorgon: Rida Fink, Rida Lord & ev rida Zorba! På kvällen så skall jag till bästa, söta Linnéa som jag inte träffat på jätte länge!! Skall bli jätte kul! Det är stor fest med en massa människor! För att inte bli helt mobbad tar jag med mig mina två fina älskade kompisar (jessi & vendy)! :D
 
Söndag: Så skall jag och pappa ev rida ut eller så rider jag Lord på Fm! På emså blir det NICKE FÖR HELA SLANTEN! Pappa och jag skall köra ut till honom och ta hand om honom! Anne är nämligen bortrest och jag skall agera lite hästvakt! Perfekt för mig att övningsköra ut till Norrtälje och få köra en längre sträcka på motorväg!
 
Måndag: Hämta hem 18 hästar från betet och så skall jag rida Lord!
 
Tisdag: FÖRHOPPNINGSVIS kommer vi iväg på tävling och startar 90 & 1.00 m eller 1.00 m och 1.10 :D
 
Onsdag: 2 körlektioner med bilskolan och så blir det ridning som vanligt!
 
 
 

Följ mig på Instagram!

Rebbisv heter jag :D


Ett blandat pass på gummiflis!

Skönt att blogg.se inte har damp idag! Konstigt nog så publicerades inläggen flera gånger igår!
 
På em/kvällen så red jag Lord ett pass på ridbanan med 3 bommar. Satte på honom flippanbettet och JÄKLAR VAD BRA DET GICK! Han var så fin! Flippanbettet är egentligen perfekt för då blir han inte för stark i galoppen så jag kan bara sitta med stilla och mjuk hand och reglera lite när det behövs. När jag ridit på det vanliga 3 delade bettet har han blivit lite stark och dragit iväg... och när jag bromsat då har han brytit av men för varje dag som går hittar jag galoppen mer och mer! Men man måste verkligen rida ;)
 
Hade 2 galoppbomar på en volt och mellan dem red jag på 4, 5 och 6 språng! Jag kom verkligen åt honom och kunde sitta och reglera jätte lätt! På den andra volten hade jag lagt en bom som jag bytte galopp över red som en åtta och bytte galopp över bomen! Och jäklar vilken skillnad, fick till byterna nästan hela tiden!
 
När jag skulle byta varv och rida i högervarvet och galoppera över de två bommarna nere vid utgången så går de första 2 varven bra men så tappar jag honom för 1 sek och då bryter han av till trav och när jag skall fatta galopp igen så stannar han och ställer sig rakt upp på bakbenen. SÅ högt har han aldrig stält sig... Jag drar allt vad jag kan i ena tyglen och då tappar han balansen och flyttar sig åt sidan och på något sätt skickas jag upp i luften och landar sedan på marken stående med honom i handen! FAN han får inte hålla på så! Han får några piskrap innan jag går fram och tillbaka med honom vid utgången innan jag sitter upp igen! Sedan skrittar jag något varv innan jag fortsätter med det vi höll på med! Han var snäll resten av passet och jag fick honom lika fin igen och kunde rida på 4, 5 och 6 galoppsprång mellan bommarna även i höger varvet.
 
Det var iallafall väldigt nära att vi höll på att gå över... Åh jag hoppas verkligen att han slutar med det här!
 
Men jag skall kämpa mig igenom det här! Jag är 99 % säker på att han kommer sluta när han väll lär känna mig och lita på mig.
 
Tycker det är svårt att veta vad jag skall göra! Jag måste ju kunna rida och få honom att jobba utan att han skall ställa sig på bakbenen... Men samtidigt vill jag inte att han eller jag skall göra oss illa men jag får fortsätta spendera så mycket tid med honom så han verkligen lär känna mig och så småning om ser mig som hans ledare och slutar testa mig.
 
En sak är säker! Jag kommer inte ge upp i första taget! Tror vi kan bli ett jätte bra team med lite tid, träning och rutin!
 
Man får faktiskt tänka på att han bara varit (förutom uppfödaren där han bara gick i en hage) hos Amanda innan han kom till mig och hon är den enda som ridit honom så det är ju väldigt stor omväxling för honom med allt rutiner, mat, ryttare, underlag, utrustning, kompisar, stall, hage, transport m.m.
 
 
 
 
 

Ridit, solat och nu rida

Var ute och red på Lord i det fina vädret vid 13 tiden! Skritta mest galoppera lite över en äng :D nu skall jag ner och ta in honom, Piaf och Gaja och efter det skall jag rida ett pass på gummiflis med lite bommar :D


Kanske skall satsa på att tävla d-ponny

Mitt sista halvår som jag får tävla d-ponny vad tycker ni jag är väll inte för stor nejnej... ;)


BOKA IN 31 MAJ

FÖR DÅ TAR JAG STUDENTEN!!! :D ♥
 
Bild från i måndags

Täcken

Lord behöver nya täcken men just nu är jag fattig men nästa månad vid löning säljer jag mina 155/165 täcken och då får jag en massa pengar att köpa nya täcken för! :) Håller på att spana lite på vad jag skall köpa dessa är underbara!
 
Ett fantastiskt täcke med perfekt passform och kvalité från italienska Equiline. 400g
 
 
Jws stall täcke finns i 300g & 450g
 
Amigo stalltäcke 150g & 200g
 
 
Dyon stalltäcke
 
Amigo regntäcke
 
Det här kingsland täcket är sjukt snyggt tycker jag! Vet inte hur många gram det finns i...
 
 

Skall snart bege mig ber till denna sötis!

Rider i em efter hagen


Equiline i soptunnan...

 
Vet ni Lordis hade sönder sitt fina nästan nya Equiline täcke här om dagen så det var bara att slänga det... Haha fast jag klippte av handuken på ryggen och skall använda det som smörj handduk... ;)

Finis! Bild från i Måndags!

 
 
 
Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjära! Jag är så glad att du har det underbart hos Anne!

Lordis idag!

Idag var min lilla häst super fin! Vi var ute och skritta i 1 timme och 10 min alldeles själva och han skötte sig utmärkt! :D När vi gick över fältet hem så kunde vi inte låta bli att galoppera lite och han tyckte det va super kul och stack och jag bara stod upp i lättsits och log! Den känslan är oslagbar! Och vad jag längtat efter det länge!
 
På em fick min lilla häst gå ut och käka gräs och sedan åkte jag upp och tog in honom! Sedan körde jag till Arninge och köpte B-vitamin till honom för den tog slut igår! Pappa var med och vi fyllde på fibergi muslin och betforn.
 
På kvällen åkte jag ner för 3 gången och rycktade honom i 1 timme innan vi gick ut på en promenad men såklart kom det en skur så vi var inte ute så länge...
 
Just det när jag öppnade boxdörren till Lord första gången idag så hoppade det ut en stor fet padda och jag blev livrädd! Haha den flydde allt vad den kunde! Tur att L inte trampat ihjäl den! Får se vad som hoppar ut där imorgon... vad tror ni? ;)
 
 
 
 
 

Ytterligare en underbar dag med 2 underbara hästar!!

Lord var SUPER FIN IDAG!!! Vi började med att skritta ut själva i 25 min och han var super snäll! Han blev rädd för några cenmentstaket runt ett hål.. och han började med att stanna och vända åt andra hållet precis som han gör innan han börjar stegra sig men när jag vände tillbaka honom så lysnade snällt  och travade förbi och sedan fortsatte han skritta snällt hela vägen hem. Så skönt! Sedan skrittade vi in på gummiflis och där jobbad vi i 40-50 min och han lyssnade super bra! vilken känsla! Måste ju faktiskt erkänna att han är lite roligare att rida än nicke i dressyren...
 
Sedan skrittade vi hem och så fick han sig en dusch innan han fick gå ut i hagen och käka gräs :)
 
På em åkte jag ut till Nicke och han var så mysig! Fick massor av pussar ♥ Gulle hästen!
 
 

På väg till Nicke!

 


Godmorgon

Planen med att gå upp tidigt sket sig... Vaknade vid 11.55 och kom upp ur sängen 12.03. Nu har jag ätit, tigit på mig, sminkat mig och fixat allt! Så nu skall jag sätt mig på moppe och brumma ner till stallet! Lordis skall få jobba lite på utebanan idag :) skall nog upp till Nicke ikväll och mysa med honom!


Natti

Får blogga mer imorgon!
 
Min rygg har pajat och jag har skit ont i ländryggen antagligen pga att jag burit vattenhinken fel...
 
Men annars har min dag varit toppen! Lorden skötte sig alldeles alldeles utmärkt! och Nicke var lika gullig som vanligt!
 
Nu måste jag sova skall försöka gå upp ganska så tidigt imorgon och ev åka ut till nicke igen ♥
 
Vet inte om det blir tävling på fredag men blir det inte på fredag så kanske det blir på tisdag istället...
 
 

Mitt fina hjärta! <3


Godmorgon!

Snart skall jag bege mig mot stallet för att skritta ut på Lordis! Han får vilodag idag men en skritt tur får han stå ut med :) idag är vädret inte så nice men jag hoppas vi hinner ut innan det börjar regna ;) puss


Nickis imorgon

Nu skall jag hoppa i säng!
 
Imorgon skall Lorden få en skritt tur! På em skall jag åka till mitt hjärta! NICKE!!! ♥ Fy fan vad jag saknar honom! Men imorogn skall jag få träffa honom! Ta med mig kameran så bilder kommer nog under morgondagen!
 
Puss på er sötisar!
 

Hoppningen idag!

Vilken skillnad det va på hoppningen idag mot förra förra gången vi hoppa (var det förra söndag?) Idag var han  jätte stark och väldig frammåt fick lite problem med att ta tillbaka honom... ;)
 
I början på små hindrerna gick det piss men sen så kom vi igång och oj vad han flyger min stjärna! Har problem med byterna efter hinderna som ni ser på filmen så blir det lite alla möjliga galopper men vi kör på ändå... ;) Jag ville inte styra ifrån och byta galopp utan red på istället... Känns skit bra inför fredag! HOPPAS HOPPAS HOPPAS det blir tävling på fredag! Har fortfarande inte bestämt mig vilka klasser jag skall hoppa men det får vi se kanske väljer 1.10 för att jag blir efteranmäld och skall jag rida 90 måste vi vara i stallet vid 04 tiden på morgonen och åka från stallet senast 05...
 
Blev lite mindre hinder än banan jag la upp men det var bara för att det inte fanns tillräckligt med hållare till stöden...
 
0

MIN stjärna!

Film från idag!
 
Vi har lite problem att byta galopp mellan hindrerna men annars går det som en dans :D
 
 

Den här banan blir bra!

Får se om det finns tillräckligt med material där nere... Skippar trippelbarren...


Snart HOPPNING :D

Hello!
 
Hemma en stund och chillar lite innan jag skall dra ner till stallet och hoppa den lilla hästen! Uteritten gick jätte bra Lord vr lite rädd och hade jag sutit på hade han nog stegrat men med pappa på ryggen orkade han inte det ;) Han var jätte snäll och pappa tyckte det var super kul att va uppe på hästryggen igen! Men jag förstår honom! Hästryggen är ju det bästa som finns!  
 
Pappa skall vara med när jag hoppar idag så då kan han nog filma och fota lite :D

Nu är vi hemma från ridtur!

Gick super! :D


Myser framför tv

Tittar på Bond och myser framför tv! Sjukt taggad på att hoppa Lord imorgon! Skall bygga upp en bana och hoppa iallafall 90-100 m för på fredag blir det eventuellt TÄVLING... :) Imorgon skall jag som sagt hoppa L och rida Zorba och hälsa på farmor på sjukhuset ❤


Mer bilder på Lorden


Underbara häst!

Wohooo! Vi skrittade ut ensamma i 40 min och min kille va världens snällaste! Han körde Nicke style! :) red inne sedan i 30 min och han blev jätte fin! :D Nu har fått duscha och snart är det ut i gräshagen ;) Själv har jag inga planer för dagen... Skall kanske åka och titta/köpa täcken till Lorden :) sålde 13 st 155/165 cm täcken igår så nu är jag lite rik ;) så nu skall jag använda de pengarna till att köpa nya täcken :D dock så kunde jag inte sälja mitt allra finaste som var det första täcket (förutom fleece täcken) som vi någonsin köpte samma dag som Nicke kom så Anne skall få det till Nickis 💙 för det är hans täcke 💙 Haha har ingen bild så ni får en från Falun bjuder på den ;)


Lord idag

 
Idag var Lord en riktig stjärna! Han skötte sig utmärk (förutom att han sparka bakut 2 gånger men jag tror det va någon broms eller något...) Jag hittade knapparna och han blev så fin! Värsta dressyr hästen är han ju också! Galoppen går utmärkt nu för det mesta iallafall! Nu kan jag sitta och galoppera på stället nästan utan problem! Svårast är det i högervarvet men wow vilken skillnad på några dagar! Han är verkligen så himla härlig att rida! Efter vårat pass på gummiflis skrittade vi av runt ösbysjön i 20 min helt själva och han tönta sig inte en ända gång! Så himla skönt! Imorgon skall jag rida ut med Sandra & Fink får se om han tänker hålla sig på marken då ;)
 
Idag hade vi det så mysigt på kvällen så stod jag och skötte honom i 45 min och han tyckte det var mysigt att bli rycktad m.m. Gullehästen!
 
På söndag skall han få gå 2 pass! vid Lunch skall jag och PAPPA skritta ut! Pappsen skall för första gånen rida Lord och jag skall rida Zorba! Haha!! (d-ponny) Blir perfekt att jag kan rida Zorba som är så snäll och så skall vi ju ändå bara skritta ;)
 
På kvällkvisten skall hindrerna fram denna gång en bana! Jobbar fortfarande på att övertala pappa om tävling på fredag! :D Han gav nästan med sig men han skulle fundera lite till... Men han drog till och sa
- Jag åker bara om du startar 1.00 m och 1.10 m.... haha jag får se hur jag gör men jag tycker det vore kul och skönt att glassa runt på 90 :D
 
 
 
 
 
 
 

Dumma


J"vla nyckel!

Den har gått av så nu är min moppe fast låst och jag har ingen nyckel :( pappa får komma ner med extra nycken ;)


AMAZING! SÅ JÄVLA GLAD!

Skrev ett medelande till Loreen på Facebook hur mycket jag gillade hennes musik och henne! Hur grym hon är osv och 2 sek senare får jag svar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Omg satt med tårar i ögonen så himla häftigt! Och läs vad hon skrev så himla gulligt! :D ♥♥♥
 
Sudda över en mening jag inte ville ni skulle se om ni undrar varför mellanrumet...
 
2 minuter senare la hon upp denna statusen!
 
 

Nästa vecka får jag träffa dig älskling!


TÄVLINGS PLANER :D

ÅHHHHH VAD JAG VILL TÄVLA!!! 1 månad kvar känns sjukt långt bort! Jag har letat runt lite och hittat en jätte bra tävling nästa fredag i Avesta de har 90 cm och 100 cm och det vore perfekt för oss! Då slipper jag bygga upp banor hemma själv också... Problemet är bara att min lilla pappa är dum och tycker det är onödigt att köra 2h och 8 min upp dit tävla 2 små klasser och sedan åka hem i 2h och 8 min... Men jag skall hoppa Lord i helgen och känns det bra då skall jag försöka övertala pappa :) 90 cm och 100 cm borde vi väll komma runt nästa fredag även om vi inte känt varandra så länge...
 
 Så här ser tävlingsplaneringen ut
 
V. 30  Fredag Avesta RK                  90 cm & 100cm Lok
 
V. 33 Söndag Stockholms FRK         95 cm & 105 cm  Lok
 
V. 35 Märsta RK                  Lördag:   1.00 m & 1.10 m Lok
                                        ev. Söndag:   1.10  Reg (beror helt på vad jag väljer att starta för tävlingar framöver)
 
Sedan har jag inte bestämt mig vilken av dessa tävlingar jag skall rida det beror på hur vi presterar och vad vi känner oss redo för men det ända jag vet är att jag vill rida många Regionala 1.10 :) Sedan måste ju chaffisen kunna också... ;)
                           
V. 36 Mälarhöjdens RS 1.00 m Lok & 1.10 Reg
 
V. 37 Värmdö RK 1.10 & 1.15 Reg
 
V. 38 Rådmansö HSF 1.10 och ev debut 1.20 Reg   Vill jätte gärna rida 1.10 iallafall älskar att tävla där!!
 
♥♥♥ älsklingen som jag skall hälsa på snart ♥
 

Fler nya bilder!


Min nya sadel

 
 

Dagen

Smörjt alla grejer ;) varit ute och ridit med Dalia och Lord busa och stegrade lite men jag blev skit sur på honom och då sparka han bakut i stället... Men vi lyckades ta oss fram och komma hem hela och glada! Lordis är verkligen töntig för han är inte rädd egentligen... Nu skall han få mat ;) sista natten i utebox för hans del sedan får han flytta in i Nickes stora fina box :D


1 månad kvar till tävlingsdebuten :D


Snart ut i det fina vädret

Lordis fick ju gå ett hårt pass i ridhuset igår så idag rider vi ut med Melina och Dalia :D skall snart gå och fixa i ordning honom! Stör mig sjukt mycket på den här bilden för det ser ut som min t-shirt är avklippt vid ena armen men det är den inte... ;)


Idag firar vi 2 veckor tillsammans


Hon är grym det finns ingen bättre! ♥

  

Lord Greystoke oseriösa bilderna haha

 Haha mest oserösa bilder som fick komma med i detta inlägg mer seriösa bilder får ni imorgon! ♥

Mål 2012 med Lord Greystoke!

  • Lära känna varandra 
  • Placering i små klasser
  • Många bra rundor med placeringar i 1.10
  • Kvala Stockholm Trophy i samarbete med Hööks i globen på 1.10
  • Starta 1.20
  • Nolla 1.15 - 1.20
  • Åka på meeting
  • Åka på roliga träningar


Mer filmer

 

Hoppfilmer

 
 
 
 
KATASTROF Jag vet att jag har fel galopp på den sista haha men det gick ju bra ändå! Jag och han måste träna på galoppombyten tillsammans så vi förstår varandra ;) Ni får faktiskt tänka på att vi bara hoppat med varandra en gång innan och att jag desutom inte hoppat på länge... Men när vi lär känna varandra ännu bättre så kan det här bli bra! Riktigt bra tror jag :)

Gullis


Ridit klart leder av L


Åska

Jäklar vad det åskar, vaknade och trodde det var 3:e världskriget som startat!! Jag skall dra ner till stallet och rida fina L i ridhuset! Måste skynda mig för vilken sekund som helst så kommer regnet! Och jag vill inte bli blöt när jag kör moppe.... Puss


Ny dator!

Har fått en ny dator som äntligen är inkopplad och installerad! Så nu håller jag på att ladda över filmerna till den så ni får dem imorgon istället! Tar så sjukt lång tid!
 
Skall blogga från min andra dator så ni kan få lite bilder ;)
 
Puss

Hoppbilder


Är ute och går med sötisen!


Vädret är så himla konstigt!

 
Min lilla älskling fick bara vara ute i 40 min på em idag innan det började ÖS regna/hagla, åska och blixtra då tog jag in honom och han fick lite hö och ett täcke i stället! Nu skall jag åka ner till honom och ut honom på en promenad så han får röra på sig lite och få käka lite gräs! :) Kanske så rider jag ett dressyr pass på banan om jag orkar. Annars får det räcka med dagens uteritt som bara bestod av ca 100 m trav och resten skritt! Imorgon får jag däremot rida lite på banan i och med att han gått på uteritt 2 dagar i rad nu med bara trav 100 m på varje uteritt men det är skönt och mysigt för honom att ta det lite lungt! ;) På torsdag planerar jag och Melina att rida lite markarbete och i helgen så kanske jag hoppar honom igen! Pratade med Amanda igår och hon tyckte att jag kunde åka och starta den 9 augusti på kråkhoppet (tierps hopptävling) De har nämligen 1.00 m och 1.10 men jag får se det beror på hur mycket jag hinner hoppa honom innan dess och om pappa kan köra ;)
 
Ikväll skall ni få mer bilder från när jag red på fältet förra veckan samt hoppfilmer. Tänkte även att ni skulle få ett inlägg med mina mål i år för mig och Lorden :) 

Bilder på L


Varit ute och ridit

Dagens tur var riktig härlig! fint väder och perfekta hästar! Lord var super snäll och duktig och verkade tycka det var ganska trevligt själv! Dalia och Elisabeth var med och vi sjöng sånger och kände oss som stallkompisar.. ;) måste för kul ut när vi rider runt för det är verkligen tripp, trapp, trull :D


Vi log och sola och nu börja det ös regna! Välkommen till Sverige


Haha han är så söt i sin stora flughuva


Hoppningen igår

 
Hoppade som sagt L igår och det gick bra! :) Hade en fem och halva och ett räcke och en oxen med ca 18 m i mellan så jag kunde rida på 4 galoppsprång samt 5 galoppsprång. Hoppade inte alls mycket utan bara några språng men det flöt på ganska bra men fram för allt tycker vi båda att det var super kul!!! :D Längtar tills vi kommer ut och tävlar! Skall sätta nmig ner och boka och checka tävlingar inför hösten :D
 
Ni får filmer från hoppningen imorgon... Samt mer bilder!
 
Vi håller på att installera vår nya dator så det är en anledning till dålig uppdatering... Sen så har jag haft fullt upp varje kväll...
 
Men jag skall skärpa mig ;) Puss och natti
 
 

Lord idag

Idag var jag ute och red med Elisabeth och Dalia. (tripp, trapp, trull) Lorden har fått för sig och testa mig genom att ställa sig på bakbenen när vi är ute och rider... Han låsas bli rädd för något och så ställer han sig på bakbenen.. Men med lite tips från olika håll och idag stod han bara på bakbenen 2 gånger... Jag blir iallafall inte rädd utan bara arg så snart så slutar han nog! Jag skall ta bort det från honom! Men iallafall så blev det en mysig uteritt idag i det fina vädret. Travade lite och han kändes fin!


Varit och släppt ut Lord

Nu skall jag jag och Dalia sova lite till innan vi åker tillbaka till stallet :)


Hoppning


HOPPAT LORD 💙

Hoppade Lord idag och det var så kul! :D gick jätte bra flög över 1.10 på slutet. Hoppade inte så mycket utan tog det ganska lungt ;)


Lord i hagen

 
 

På väg ut på dagens andra ritt


Trött tjej

Äntligen ligger jag i sängen nu sommar jag är svin trött puss


Nice!

Jag har världens bästa brorsa som kommer och hämtar mig!


Kl är snart 4 och jag är på väg hem...

Trött och kall som fan!!!


Efter festar hos en kille som jag träffa


På väg in till stan


Skrittar sv ute

L var fin hittade galoppen på slutet det är så jäkla roligt att rida honom! Nu skrittar vi av 20 min sedan dusch och ut i hagen :)


Mys

Rider inne pga jätte mycket åska


Lord Greystoke första veckan

 
 
Bara några av alla de bilder som tagits första veckan fler kommer!!! :D
 
Nu skall jag till stallet :D puss

Planer idag!

Nu skall jag åka upp och rida L sen får han gå ut i hagen medan jag fixar lite i stallet! Senare i em tar jag in honom och får en sväng samt myser lite med honom! Vid 18 kommer Jessica hit och vi fixar oss lite innan vi drar vidare till stallet nattar Lorden så han får sin betfor och muslin och efter det drar vi till Vendela som har middag före utgången! :) sen drar vi ut :D Vet inte vart vi drar ikväll eller hur länge vi är ute det får vi se ;) Puss


1 månad och 6 dagar kvar

Tills vår tävlingsdebut!! :D längtar som tusan!


Godmorgon

Vaknade för 20 min men ligger kvar i sängen ;) skall snart upp och till stallet för att ta in Lordis! <3 får se vad han och jag hittar på idag. Igår fick han lite vilodag vi var bara ute och skrittade i 50 min och på kvällen gick jag en runda som jag gjort varje dag! Måste säga att Lordis var jätte duktig igår fast han var helt själv och jätte rädd! Vi skrittade nämligen runt Djursholms vatten och där finns det mycket att titta på (båtar,människor,vågor, bänkar, blommor i stora tunnor som står mitt i vägen som lite fart hinder, m.m.) Lordis skrittade väldigt fort men höll sig ändå lugn och fin! Funderar på om jag skall lägga ut en bom på ute banan idag och galoppera över den kanske... Men vi får se imorgon blir det antagligen uteritt och då skall jag försöka prova alla gångarter ute också :D Nä nu får jag hoppa upp ur sängen vi hörs senare! Puss


Falsterbo shopping via Dalia

Pannband Swarovski
 
Jacson Swarovski skärp
 
Kingsland täcke
 
 
Charlies schabrak
 
Guld boots Catago
 
Dalia köpte dessa 5 grejer till mig när hon var i Falsterbo :) snygga grejer va? Loden och jag älskar dem :D
 
 

Ridbyxor Kyra K - org pris 1785

 
Kyra K ridbyxor Vita använda vid ca 10 tävlingar I fint skick! Hela &
rena! Storlek 40/42 Org pris: 1785 kr
 
NU 450 kr
 

NYTT TÄCKE REA! - Mark tood

 
Snyggt täcke från Mark Todd NYTT Storlek 165 cm
 
org pris 500 kr
 
NU 350 kr

John Whitaker - täcke

 
Storlek 155 cm Använt men helt och rent! dock kan lite hår förekomma ;)
 
Nu 400 kr

Tävlings täcke - använt 2 gånger!

 
Sjöhagen ur snyggt fleece täcke med front! Storlek 155cm Ej tvättat på bilderna
MEN Säljes tvättat! Använt 2 gånger i transporten
Org pris ca 500 kr
 
NU 150 kr

Till salu Eskadron täcke

JÄTTE SNYGGT UNIKT - Eskadron täcke
 
Eskadron täcke fleece Storlek 155 Använt på 3 promenader Nypris 1199 kr (tags
skickas med)
 
760 kr

ska se på film nu men...

 
Efter filmen får ni en MASSA INLÄGG :D Har tagit massor av bilder :D

03.43

Kom precis hem riktigt rolig natt nu blir det sängen! Puss


Miss you!

 
Saknar Nicke så jävla mycket! Men jag vet ju att han inte kunde vara hos en bättre ägare än Anne!
 
Får snart bege mig ut för att hälsa och pussa på honom! ♥
 

UTGÅNG x 2 denna vecka!

 
RANDOM BILD SOM JAG HITTA PÅ DATORN...?! Haha bjuder på den ;)
 
Yes! Imorgon så skall jag ut med Helena och Vendela och på fredag skall vi ut igen! Så nice var länge sedan jag va ute det kommer bli galet kul! Vet bara inte riktigt vad jag skall ha på mig.... Men det löser sig imorgon skall jag tillbringa hela dagen i stallet kanske drar jag till täby en sväng måste ha ett par nya snygga jeans! (hatar att köpa jeans)
 
Nu skall jag hoppa i säng puss på er!
Ni kanske får någon film från när jag red Lorden igår för Karin ;)
 
 
 
 

Outfit Guld, vit & svart!

 
Så här kanske jag och Lorden ser ut på någn tävling fram över ;)
 
Stövlar: Tretorn
Skydd: Veredus
Boots: Catago
Hjälm: Charles Owen - Jw
Schabrak John Whitaker
Kavaj: Spooks riding
Stigbyglar: soft up
Pannband: Swarovski
Handskar: Roeckl

Till salu - Agria täcke

I nyskick! Helt och rent ser nytt ut! 200g tjockt storlek 155 cm 450 kr


Mustang

Lordis var duktig idag på Mustang men hade lite svårt att stå still.... Men det blev en fin hoppsadel som vi båda gillade :) Hoppade ett språng på Mustang det va en plast mur som log på ca 40 cm men oj vilken känsla! Längtar så mycket tills jag skall hoppa honom! :)


Sjukt bra film!

Varit på en förhandsvisning på filmen cockpit och jäklar vad bra den va! NI MÅSTE SE DEN!! :D Puss


Bra dag!

Skrev precis ett jätte långt inlägg som försvann men jag får väll börja om igen....
 
Dagen började med att jag klev upp halv åtta och klädde på mig lite snabbt innan jag körde bilen ner till stallet (pappa var såklart med när jag körde) och släppte ut Lordis och gav honom morgon morötter såklart!  
 
Efter att jag släppt ut honom i hagen körde jag hem igen och väll hemma slängde jag i mig lite frukost och bytte om till ridkläder.
 
Sedan körde jag moppe ner till stallet igen och tog in Lordis och gjorde i ordning honom inför träningen med Karin. Jag och Lordis gick ner till gummiflis och skritta fram innan Karin kom. Vilken känsla att för första gången jobba ordentligt och han skötte sig utmärkt karin tyckte han var jätte trevlig och jag blir bara mer och mer kär i min lille häst! Galoppen VAR SÅ MYCKET bättre idag men det finns massor att jobba på så jag kommer åt honom men det är bara super kul! Lordis var som sagt fin idag men lite "seg" men jag tror det beror lite på värmen också! Idag var det ju super varmt!
 
Efter lektion så fick lorden duscha innan han fick gå ut i hagen igen! Under tiden åkte jag och pappa upp till sjukhuse och hälsade på Farmor. Där var vi i några timmar, sista halvtimmen gick jag ner till hästbiten som ligger precis brevid och där köpte jag ett par Dyon tyglar.
 
Dalia och jag har säkert pratat sammanlagt i 2h idag! Väldigt dkönt för jag har nämligen lyx shoppat :D Dalia är nämligen nere i Falsterbo (lyllos) och har shoppat åt mig! Hela 5 grejer har hon köpt åt mig :D MASSA snygga grejer eller BARA snygga grejer mest till Lordis! MEN NU HAR JAG SHOPPING FÖRBUD ETT TAG!!.... hästtäcken i 145 är tillåtet men inget annat... N får sepat inlägg med bilder på falsterbo grejerna.
 
Efter sjukhusbesöket åkte jag tillbaka till min lilla häst och tog in honom från hagen och han och jag killade ut på en promenad och passade på att promenera förbi bästa vendela! Min lilla älskling som fyller 18 på onsdag! och vi taggade lite inför UTGÅNG PÅ FREDAGGGG!!! ♥ Längtar tills bästa jessi kan följa med också men inte så långt kvar sen kan vi hela bästa gänget gå ut mina älsklingar! ♥
 
Efter att jag och Lord trakaserat vendela gick vi en stund innan vi gick tillbaka till stallet och där fick han sin musli och betfor inför natten.
 
Efter att ha nattat Lordis stack jag till affären och handlade och precis när jag körde upp moppen hemma så dök Lydia och Tash upp 45 min tidigare så min tidsplan gick i karsch och 10 min senare kom Carro. Vi käkade god mat, badade och satt ute och snacka och hade skit kul!
 
Nu måste jag sova för imorgon skall jag, pappa och Lordis till mustang! Skön att få en ny helt egen sadel som passar honom perfekt! :)
 
 
 
PS JAG KÖRDE HELA VÄGEN HEM FRÅN STAN (SÖDER) STOLT och inget käringstopp fick jag! :D
 
Massa pussar från mig och lordis
 
 
  
 
 

Godmorgon!

Jag har redan varit nere i stallet och släpp ut Lord vid 8 imorse snart skall jag sätta mig på moppen och brumma ner till stallet igen! Kl 11 skall jag rida lektion för Karin och det skall bli jätte kul :) sen är planen att jag skall upp till farmor och hälsa på henne på sjukhuset innan jag drar tillbaka till stallet igen... Föresten min kompis Anabelle har fixat instagram till mig är ganska ny där så jag är inte så bra på att uppdatera men det kommer väll jag heter rebbisv om ni vill följa mig :)


Söta öron


Lordis smaskar gräs


Söndag

 
Ridit Lorden idag och han var super snäll och duktig som vanligt! Vi var inne de första 30 min. Började med att skritta fram i 10 min sedan plockade jag upp tyglarna och han lyssnade fint. Traven och skritten idag gick riktigt bra! Men galoppen var åt skogen... Haha han bara sprang iväg och jag fick inte riktigt ihop honom... Provade och göra ett galoppombyte (jag hade problem under provridningen att byta på honom men amanda visade hur jag skulle göra men jag hann aldrig testa det sättet under provridningen) Men så testade jag idag han bytte klocklent ;) Men vi får jobba ihop oss och vänja oss vid varandra så kan det bli riktigt bra och kul. MEN jag längtar tills jag får hoppa på honom! Tänkte att i slutet av nästa vecka eller nästa helg blir bra ;)
 
 
 
 

Schabrak

Håller på att hämta några schabrak och ta med in som jag kan rida med i veckan funderar på vilka... Jag har svårt att bestämma mig... Imorgon skall jag och Lord rida en jätte lätt lektion för Karin! :) På tisdag blir det en tur till mustang för att köpa en ny sadel :)


💙


Nya schabrak!

Igår hämtade jag ut dessa schabrak från Christina sport! Så snygg får se när jag inviger dem...


Lordis


Snabb uppdatering!

Ridit Lorden och han var HUR BRA OCH FIN SOM HELST! :D
 
Nu skall jag tillbaka till stallet
 
Mer uppdatering kommer i kväll ;)
 
Puss
 
 

Lyx!

Världens bästa Tash släpper ut Lorden åt mig vid 08.00 imorgon så jag kan få lite sovmorgon :) Så skönt men nu blir det sängen för jag är så trött! ;)
 
Imorgon skall jag hämta ut 2 presenter på posten till Lorden, tror inte han direkt kommer bry sig men jag älskar dem! SÅ snygga! Ni får se imorgon men ni kan nog gissa ;)
 
 
Lord efter skritt turen idag ;) Visst är han snygg i sina framskydd jag funderar på att köpa ett par nya veredus skydd med fårskinn fram och bak men de är så jäkla dyra... och jag har redan ett par NYA Veredus carbon gel skydd fram och bak och skydden på bilden är också ett par Veredus så vi får se... Kanske blir så att jag bara köper ett par bakskydd eller inget alls... ;)
 

1 månad och 12 dagar kvar!

Söndag den 19 Augusti blir det antagligen tävlingsdebut för mig och Lorden! Ja allt beror såklart på hur allt går men det skulle vara kul att få rida på en sådan fin och stor gräsbana! Tävlingen hålls nämligen på Ryttis och  på deras stora gräsbana som är 70x160m. Det är en Lokal tävling så det blir perfekt att börja med låga klasser och skapa självförtroende och lära känna varandra ännu bättre :D
 
Imorgon kan man börja anmäla sig och då kommer jag anmäla mig och Lorden till 95 cm och 100cm (så får vi se om det blir av och jag rider båda klasser)
 
Men vi har ju som sagt 1 månad och 12 dagar på oss så det skall vi nog kunna vänja oss vid varandra :D
 
Pappa & Lord igår när vi var ute och gick
 
 
 

Underbar dag!

 
Idag har jag suttit på min nya stjärna! Han var så lugn och snäll! Skrittade först i ridhuset i 30 min var av 25 min på lång tygel. Sedan så skrittade jag ut en sväng och pappa körde med bilden bakom bara för att det var första gången! Lord skötte sig super bra och var hur pigg, glad och cool som helst!
 
På fm hade jag körlektion och det gick helt okej. Efter det åkte jag och släppte ut Lorden i hagen och sedan åkte jag hem en stund innan jag drog ner till torget postade 3 paket med grejer jag sålt. Efter det stack jag till My one och där bytte jag ett Equiline täcke (som jag köpte för ett tag sedan) till en mindre storlek som passa Lorden bättre :) Fick också med mig en flugghuva och en EQUILINE TÄVLINGSBLUS ♥ (har ju velat ha den sen den kom ut)
 
Efter My One åkte jag tillbaka till stallet tog in Lorden under lunchen så han fick käka lite och så gick jag och Dalia ner till Östberga och köpte varsin sallad :) Efter det gick vi tillbaka till stallet innan jag och melina satte igång med lite jobb vi fått i uppgift. Sen stod jag och Melina och skurade och gjorde väldigt fint i privat sadelkammarna och det slutade med att jag hämtade lite färg och en pensel och målade vägen i ena sadelkammaren helt vit igen och oj vilken skillnad och vad fräsht det blev! 
 
 
Bilder från Iphone idag! Och TACK Natasha för lånet av sadeln :D
 
 
 
 

Haha

Var ni nyfikna idag? såg nu att det är 470 sidovisningar idag och 40 mer besökare än vanligt ;) Kul! :D

Imorgon

Imorgon inleder jag dagen med en körlektion klockan 07:55!!!
 
Sedan skall jag hänga i stallet hela dagen! Måste till my one och köpa några grejer till Lorden. Skall också försöka byta ett täcke som är förstort!
 
Nä nu blir det duschen och sedan sängen för mig vi hörs ;)
 

Min fina häst

Nu har jag fixat i tävlingsdatabasen och lagt till Lorden i mina hästar och så har jag även gjort ett ägarbyte på honom! Trodde det skulle ta typ 3 veckor innan det ändrades men det gick på sekunden...
 
Imorgon skall jag kolla om min sadel ligger någolunda okej för i så fall skall jag sitta upp och skritta lite på min nya lila stjärna ;)
 
Idag har vi varit ute på 2 promenader tillsammans och han var så snäll! Sedan fick han gå i hagen i 1 timme och 15 min innan han blev lite busig och började springa omkring men det var bara för att han inte hade någon kompis som gick brevid så då tog jag in honom! På promenaderna fick han beta lite också så lite mumsigt gräs har an fått i sig! Sedan har jag även borstat honom, fixat vattenhink, mockat och gjort fint i boxen, skrivit foderstat, gjort höpåsar och satt upp en himla saltsten som han tyckte var jätte god!
 
Nu på kvällen så fick han även lite betfor med B och E vitamin i men det tyckte han inte va så gott får se om han ätit upp imorgon... Jag och Pappa åkte och köpte morötter och det var populärt! Mycket mumsigt! ;)
 
På ena promenaden gick vi ett varv på gummiflis också och det var inga problem så imorgon kanske det blir "ridning" där om det är fint väder...
 
 

LYCKLIG!

Att få uppleva den känsla igen att stå som hästägare gör mig så lycklig! Jag är så tacksam och glad för det är verkligen något som betyder så mycket för mig!
Hästarna och speciellt Nicke har ju verkligen hjälpt mig att hitta tillbaka till det härliga livet igen!
 
Men nu till min nya häst
 
Lord eller Lorden (som han kallas) är en brun valack född 2002 e Landlord - Farmer (Voltaire) han är ca 169 i mankhöjd. Han är tävlad upp till 1.40 och har många placeringar och felfria runder i 1.30! Han börjades ridas in som 6 åring! Han är en väldigt snäll häst som verkligen älskar att hoppa och arbeta! Desutom var han enligt ägaren världens keligaste han älskar att bli borstad. Otittig, hoppar allt, jag skritta ut på honom och han var hur cool som helst.
 
Nu ser jag fram emot att komma igång och lära känna varandra ordentligt!
 
Ni får en rapport om dagen senare!
 
Nu skall jag åka ut och övningsköra samt åka till Lord och gå en promenad med honom och natta honom inför kvällen! Han skall få sin betfor och så har jag varit och köpt 3 kg morötter till honom ♥

AMAZING!

Jag säger bara VÄLKOMMEN
 
Lord Greystoke min nya häst!!!
 
 

BESIKTNING NUUUU!!!


Lorden ♥


Här får ni ett nytt filmklipp med ett språng..

Film från provridningen!
 
 

4 Juli

 
Bild från i måndags i falun
 
Idag har jag legat och solat vid poolen i flera timmar men inte har jag blivit brun för det... Jag åkte även ner till staller checkade läget och fixade för ev ankomst imorgon!
 
Dock så är sommarstädningen för fullt igång så Lorden kommer för bo i Sajsas box i några veckor!
 
Annars idag så har jag städat lite i 4 lådor på mitt rum och så körde och och pappa bil! Börjar få in känslan nu men det är fortfarande lite läskigt! Men idag var jag ute på motorvägen! Det var jag i och för sig igår också men idag körde jag till Täby C och tillbaka på motorväg! Ganska så skönt att köra nu när det inte är så mycket trafik!
 
PÅ FREDAG har jag min fösta körlektion! HJÄLP HJÄLP HJÄLP!!! Jag kommer typ att dö speciellt när det är ny bil och allt! Hoppas trafikskolans bilar är försäkrade ;)
 
Nä mina kära läsare! Jag hoppas ni håller alla tummar för mig imorgon!
 
 
Bild från i Fredags
 
 
 
 
 

Mindre än 12 h kvar

Hej hopp!
 
Sitter här och känner mig full av ENERGI!! Kan inte tänka på något annat än besiktningen imorgon! VILL SÅ gärna att Lorden skall komma hem till mig!
 
Som sagt imorgon kl 11 är det besiktning på SOLVALLA!
 

Mindre än 24 h

Om mindre än 24 h är besiktningen! ÄR SÅ NERVÖS!! Vet inte vad jag skall hitta på idag! Men något kul kommer jag väll på ;) bloggar mer senare puss 

Hemma

Hemma igen efter roliga dagar. Men oj vad trött jag är nu! Just nu ligger jag i soffan och kollar på tv!
 
NI får lite blider från helgen!
 
Skall ut och köra bil nu! Bloggar om jag överlever och kommer hem igen ;)
 
Puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 DAGAR

 
Innan jag förhoppningsvis blir HÄSTÄGARE IGEN!!! ♥
 

Kommer hem idag bloggar om resan ikväll

 

Sitter på tåget

Godmorgon sitter på tåget som börjar rulla om 2 min till stockholm! Har varit roliga dagar i Falun trots mycket kultur besök... ;) nu är jag sjukt taggad på att komma hem och förbereda det sista innan Lorden (förhoppningsvis) kommer hem! ;) nä nu skall jag fixa annat! Ni får mer inlägg senare! Glöm inte att ställa frågor i frågestunden :) puss

Hello Kitty Kavaj

 
Natasha och jag har en deal om en månad skall vi åka tillbaka till Stockholms ridsport och då om Hello Kitty kavajen finns kvar skall tash köpa en sådan (för den va på 60 % rea) om jag lovar att tävla i den 1 gång haha och det har jag lovat... HAHA jaja vore grymt kul! jag tycker den är snygg fram men bak så är den lite överdriven...
 
Vad tycker ni om den?

Pelle här

Hej alla Rebeccas läsare!! Det är nu kulturchock på hög nivå, vi har tvingat runt Stockholmsbruden i Dalarnas gröna dalar. Fullmatad med Calle Larsson och gubben Zorn, söta Dala-hästar och Falu-korv, har hon fått nog och överger oss imorgon. Vi kommer sakna henne, hon har som vanligt förgyllt vår tillvaro men vi ses nog snart igen! Jag önskar henne all lycka med det nya underverket som förhoppningsvis väntar henne på torsdag!!!
Förresten jag är den smnåländske ingifte morbrodern som alltid ställer upp och är så härlig och kul :)  P
 
 
 


TAAAACK  VÄRLDENS BÄSTA PELLE FÖR DITT INLÄGG puss R
 
Hoppas ni uppskattar lite gästbloggning ;)
 

Frågestund!

 
Om ni har något ni undrar passa på att fråga :) Ni är ju dock 115 läsare så någon fråga ni kanske har ;)

4 DAGAR kvar!

Bild från Australien 2007 - Pappa, Lukas, Mamma & jag ♥
 
Jag räknar ner för fullt på Torsdag smäller det! Jag hoppas verkligen Lorden går igenom då det kändes rätt vid första ögonkastet! I så fall blir det så kul frammåt! Vi har typ 1,5 månader att tillbringa tillsammans innan skolan börjar så det blir perfekt att lära känna varandra och lagom till skolan börjar så kan vi kanske ha tävlingsdebut tillsammans! (har redan kollat tävlingar tror en bra debut för oss blir på Ryttis 95 cm och 1m) menmen det blir ett senare beslut då vi får känna oss för :) Men det är kul att spåna lite...
 
Men det ja längtar mest efter just nu är att rida ut och galoppera i det fina vädret och vi får hoppas på fint väder för på måndag börjar de byta underlag i båda ridhusen så då blir det för oss att rida ut och på gummiflis i några veckor frammåt :)
 
Om han går igenom så står detta på inköpslistan just nu!
 
TÄCKEN alla sorter i 145 cm tror några av mina 155 cm kan passa
Bett
Sadelgjord
Sadel
Vitaminer
 
 
 

Svart, Lila & Silver

Schabrak - Equiline
Ridstövlar - Tretorn
Kavaj - Spooks
Swarovski skärp - Hurbertus classic
Benskydd - Veredus carbon gel
Boots - Catago
Stigbyglar - Jin
Sporrar: Jin
Hjälm - Gpa speed air (min alldeles egna unika sygga glitter hjälm)
Ridhanskar - Roeckl
Armband: Swarovski