Bra dag!

Skrev precis ett jätte långt inlägg som försvann men jag får väll börja om igen....
 
Dagen började med att jag klev upp halv åtta och klädde på mig lite snabbt innan jag körde bilen ner till stallet (pappa var såklart med när jag körde) och släppte ut Lordis och gav honom morgon morötter såklart!  
 
Efter att jag släppt ut honom i hagen körde jag hem igen och väll hemma slängde jag i mig lite frukost och bytte om till ridkläder.
 
Sedan körde jag moppe ner till stallet igen och tog in Lordis och gjorde i ordning honom inför träningen med Karin. Jag och Lordis gick ner till gummiflis och skritta fram innan Karin kom. Vilken känsla att för första gången jobba ordentligt och han skötte sig utmärkt karin tyckte han var jätte trevlig och jag blir bara mer och mer kär i min lille häst! Galoppen VAR SÅ MYCKET bättre idag men det finns massor att jobba på så jag kommer åt honom men det är bara super kul! Lordis var som sagt fin idag men lite "seg" men jag tror det beror lite på värmen också! Idag var det ju super varmt!
 
Efter lektion så fick lorden duscha innan han fick gå ut i hagen igen! Under tiden åkte jag och pappa upp till sjukhuse och hälsade på Farmor. Där var vi i några timmar, sista halvtimmen gick jag ner till hästbiten som ligger precis brevid och där köpte jag ett par Dyon tyglar.
 
Dalia och jag har säkert pratat sammanlagt i 2h idag! Väldigt dkönt för jag har nämligen lyx shoppat :D Dalia är nämligen nere i Falsterbo (lyllos) och har shoppat åt mig! Hela 5 grejer har hon köpt åt mig :D MASSA snygga grejer eller BARA snygga grejer mest till Lordis! MEN NU HAR JAG SHOPPING FÖRBUD ETT TAG!!.... hästtäcken i 145 är tillåtet men inget annat... N får sepat inlägg med bilder på falsterbo grejerna.
 
Efter sjukhusbesöket åkte jag tillbaka till min lilla häst och tog in honom från hagen och han och jag killade ut på en promenad och passade på att promenera förbi bästa vendela! Min lilla älskling som fyller 18 på onsdag! och vi taggade lite inför UTGÅNG PÅ FREDAGGGG!!! ♥ Längtar tills bästa jessi kan följa med också men inte så långt kvar sen kan vi hela bästa gänget gå ut mina älsklingar! ♥
 
Efter att jag och Lord trakaserat vendela gick vi en stund innan vi gick tillbaka till stallet och där fick han sin musli och betfor inför natten.
 
Efter att ha nattat Lordis stack jag till affären och handlade och precis när jag körde upp moppen hemma så dök Lydia och Tash upp 45 min tidigare så min tidsplan gick i karsch och 10 min senare kom Carro. Vi käkade god mat, badade och satt ute och snacka och hade skit kul!
 
Nu måste jag sova för imorgon skall jag, pappa och Lordis till mustang! Skön att få en ny helt egen sadel som passar honom perfekt! :)
 
 
 
PS JAG KÖRDE HELA VÄGEN HEM FRÅN STAN (SÖDER) STOLT och inget käringstopp fick jag! :D
 
Massa pussar från mig och lordis
 
 
  
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback