Lord idag

 
Idag var Lord en riktig stjärna! Han skötte sig utmärk (förutom att han sparka bakut 2 gånger men jag tror det va någon broms eller något...) Jag hittade knapparna och han blev så fin! Värsta dressyr hästen är han ju också! Galoppen går utmärkt nu för det mesta iallafall! Nu kan jag sitta och galoppera på stället nästan utan problem! Svårast är det i högervarvet men wow vilken skillnad på några dagar! Han är verkligen så himla härlig att rida! Efter vårat pass på gummiflis skrittade vi av runt ösbysjön i 20 min helt själva och han tönta sig inte en ända gång! Så himla skönt! Imorgon skall jag rida ut med Sandra & Fink får se om han tänker hålla sig på marken då ;)
 
Idag hade vi det så mysigt på kvällen så stod jag och skötte honom i 45 min och han tyckte det var mysigt att bli rycktad m.m. Gullehästen!
 
På söndag skall han få gå 2 pass! vid Lunch skall jag och PAPPA skritta ut! Pappsen skall för första gånen rida Lord och jag skall rida Zorba! Haha!! (d-ponny) Blir perfekt att jag kan rida Zorba som är så snäll och så skall vi ju ändå bara skritta ;)
 
På kvällkvisten skall hindrerna fram denna gång en bana! Jobbar fortfarande på att övertala pappa om tävling på fredag! :D Han gav nästan med sig men han skulle fundera lite till... Men han drog till och sa
- Jag åker bara om du startar 1.00 m och 1.10 m.... haha jag får se hur jag gör men jag tycker det vore kul och skönt att glassa runt på 90 :D
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback