Min fina häst

Nu har jag fixat i tävlingsdatabasen och lagt till Lorden i mina hästar och så har jag även gjort ett ägarbyte på honom! Trodde det skulle ta typ 3 veckor innan det ändrades men det gick på sekunden...
 
Imorgon skall jag kolla om min sadel ligger någolunda okej för i så fall skall jag sitta upp och skritta lite på min nya lila stjärna ;)
 
Idag har vi varit ute på 2 promenader tillsammans och han var så snäll! Sedan fick han gå i hagen i 1 timme och 15 min innan han blev lite busig och började springa omkring men det var bara för att han inte hade någon kompis som gick brevid så då tog jag in honom! På promenaderna fick han beta lite också så lite mumsigt gräs har an fått i sig! Sedan har jag även borstat honom, fixat vattenhink, mockat och gjort fint i boxen, skrivit foderstat, gjort höpåsar och satt upp en himla saltsten som han tyckte var jätte god!
 
Nu på kvällen så fick han även lite betfor med B och E vitamin i men det tyckte han inte va så gott får se om han ätit upp imorgon... Jag och Pappa åkte och köpte morötter och det var populärt! Mycket mumsigt! ;)
 
På ena promenaden gick vi ett varv på gummiflis också och det var inga problem så imorgon kanske det blir "ridning" där om det är fint väder...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback