Underbar dag!

 
Idag har jag suttit på min nya stjärna! Han var så lugn och snäll! Skrittade först i ridhuset i 30 min var av 25 min på lång tygel. Sedan så skrittade jag ut en sväng och pappa körde med bilden bakom bara för att det var första gången! Lord skötte sig super bra och var hur pigg, glad och cool som helst!
 
På fm hade jag körlektion och det gick helt okej. Efter det åkte jag och släppte ut Lorden i hagen och sedan åkte jag hem en stund innan jag drog ner till torget postade 3 paket med grejer jag sålt. Efter det stack jag till My one och där bytte jag ett Equiline täcke (som jag köpte för ett tag sedan) till en mindre storlek som passa Lorden bättre :) Fick också med mig en flugghuva och en EQUILINE TÄVLINGSBLUS ♥ (har ju velat ha den sen den kom ut)
 
Efter My One åkte jag tillbaka till stallet tog in Lorden under lunchen så han fick käka lite och så gick jag och Dalia ner till Östberga och köpte varsin sallad :) Efter det gick vi tillbaka till stallet innan jag och melina satte igång med lite jobb vi fått i uppgift. Sen stod jag och Melina och skurade och gjorde väldigt fint i privat sadelkammarna och det slutade med att jag hämtade lite färg och en pensel och målade vägen i ena sadelkammaren helt vit igen och oj vilken skillnad och vad fräsht det blev! 
 
 
Bilder från Iphone idag! Och TACK Natasha för lånet av sadeln :D
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback