Så otroligt jobbigt beslut!

Ja tårarna rinner nästan hela tiden för jag tror jag måste pensionera Nicke. Det skär i hjärtat men samtidigt funkar det inte i längden!

Vi får se på lördag (Brunmåla) då vi har bokat en tid med 2 vetrinärer för att få ett ordentlig utlåtande men vi tror att Nicke inte håller till det jag vill göra och därför har vi bestämt oss för att börja titta på ny häst! 

Tyvärr tror jag att Nickes ben (hovar) inte längre klarar av påfrestningarna av att hoppa högt. Han älskar fortfarande hoppningen men samtidigt så går det inte när kroppen säger ifrån. Han mår inte bra av tävlandet i 1.10 & 1.20 och därför skall han inte behöva gå det mer ifall vetrinärerna säger det. Då kommer jag leta allt vad jag kan efter ett bra hem till honom där han kan få gå som skogsmulle och kanske åka ut och tävla någon lokal klass någon gång om året. Han vill gå i större hagar med bete så han får vara ute mera!

Det skär verkligen i mitt hjärta och det har inte varit något lätt beslut men samtidigt är det nog det bästa för oss båda!  Han har lärt mig så otroligt mycket och jag älskar honom så JÄVLA MYCKET! Nicke är en så ortoligt fin häst som verkligen ställt upp till 100% för både mig & Titti därför är det inte mer än rätt han han skall få trappa ner nu och få många fina år frammåt...

För mig känns det inte rätt att han skall få ont av att tävla.

Fast det är ju honom jag vill tävla, träna, rida ut på m.m.
ÄLSKAR DIG ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback