Deppa ihop, gå vidare och fokusera frammåt!

Är fortfarane sjuk besviken på mig själv från igår! Skall bli intressant att se filmen i em. Idag får Lorden en promis eller så blir det uteritt har inte bestämt än får se lite!
 
I helgen är det 110 % fokus som gäller! Nu har jag fått 2 tävlingar på mig att hitta tillbaka i tävlingskänslan! Jag tänkte på det igår jag har ju inte tävlat ute sedan i mars så det klart att det var lite nerver som sätter sig på hjärnan också speciellt när jag har en sådan fin häst som hoppar allt och kan hoppa hus! Klart som tusan att jag vill prestera men ibland gör man missar och igår gjorde jag en miss! Jag vill verkligen spola tillbaka och rida om! Deppa ihop,
gå vidare och fokusera frammåt! Men jag är med de första 3 hinderna och de 2 sista han hoppar som en gud och han kan verkligen gå högre klasser och så småning om hoppas jag att vi kan ta oss dit tillsammans!! Men det viktigaste är ju att man har kul och det har jag varje dag jag jag går in i stallet! Att få tillbringa tid med hästarna och speicellt sin egna är det bästa som finns!
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Helt rätt inställning. Lär av det som var och satsa framåt nu :-) ni tar det i helgen! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback