Kris!

 
Djursholms-Malin här! Imorn ska jag och mitt crew åka på tävling i förorten! Jag är såååå exalterad! Lordipluttilutten är också exalterad. Han har fått 325 nya täcken idag och kommer tacka sin matte genom att ta med sig en plakett och rosett hem. Jag bara vet det! Vi ställer upp för varandra! Fina Lordipluttilutten! 1.10 är egentligen liiiiiite för lågt för gullepluttilutten, men vi känner inte varandra så bra än.
 
Jag håller på att bestämma outfit inför morgondagen. Hihi! Såååå jäkla nice! När man 32 kavajer 706 schabrak, 15 par soft up stigbyglar, 67 pannband, 88 par ridbyxor så har man lite att välja mellan och det tar sin tid. Hihi! Det lutar åt silveroutfiten, men ändå inte... Fast kanske ändå! Vill ni att jag lägger ut alla 49 outfits jag väljer mellan? Jag behöver ju er  hjälp söööötisar! Jag har K R I S! Hihi!
 
Idag har jag och Lordipluttilutten trimmat dressyyyyr i ridhuset och OMG vad snuttilutten var fiiin! *KÄRLEK*! Jag säger bara det: Imorn får alla se upp! Guud vilken galopp min häst har! GILLA! Fiiiina Lordipluttilutten!
 
Nästa vecka åker viii på meeeeting! Meeeting gumman, meeeeting! Jag har bett pappilappi hyra en större bil till alla outifits jag måsta ha med mig. Pappilappi fixar! *KÄRLEK*
 
By the way? Hur många swarovskiarmband ska jag ha imorn? Blir det för många med 7? Hihi! *KÄRLEK*
 
Puss och Kram-Vi ses på stan! *Love you*
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback