Super dag

Började morgon med sovmorgon till 10! Världens bästa pappa var iväg på morgon och besiktigade vår trailer som gick igenom utan problem! Super skönt! Sedan kom han hem och hämtade mig, vi åkte ut till stallet och lastade Lorden vilket gick på 2 min :D var på mustang 30 min tidigare men eftersom de var klara med den innan så kunde vi börja tidigare. Sadelgubben kände igenom Lorden och Lorden reagerar fortfarande pytte lite när man trycker runt manken och längre bak i sadel läget... Fick prova en ideal sadel som har väldigt bred kanal och det låg jätte bra då den går ut väldigt mycket så den trycker inte alls där Lorden är lite öm.... Vi byte och köpte ut den istället och nu skall jag rida igång Lorden på riktigt igen!!! :D han är ju redan halvt igång eftersom han är tömkörd och logerad samt att han har skrittat och travat under dessa veckor... Känns allt bra kommer jag köra på lite sakta men säkert igen! Har tagit bort Rådmansö 1.10 & 1.20 nästa helg och ställt mig in kö till 95 cm och 1m på Sollentuna kommer jag med och hinner hoppa Lorden innan det så kommer jag nog åka dit och hoppa en klass eller båda beroende på hur mycket han orkar! Helgen efter är det Göteborg och då kommer han få ta det lite lugnt igen ;)

Just nu känner jag mig så lycklig och glad! Finns inget bättre än att ha en frisk Lorden och jag är överlycklig att få sitta på honom igen!

Från och med Lördag så kommer han få gå ut i hagen MINST 5-6 timmar/dag istället för 2 och hans hage kommer vara 10 gånger så stor :) dessutom kommer han få i skrittmaskin och kunna motioneras mer! Jag är så glad och lycklig och hoppas att det skall hjälpa mig att hålla honom skadefri fram över. Tror att hage i flera timmar är väldigt viktigt för dem och att de håller sig friska bättre då ;)

Lorden får en guldstjärna idag då han skötte sig utmärkt och just nu är han en liten ängel att lasta :) peppar, peppar ta i trä... ;)


Kommentarer
Postat av: Sandy

Kan du inte visa den nya sadeln :D

2013-04-11 @ 12:57:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback