Svar på kommentarer

1. Vilket stall ska ni flytta till?
2. Vad ska du göra efter studenten?
3. Hej! Vilket stall ska du flytta till? Är själv på jakt efter stallplats i Täby nämligen. Snällt om du ville svara! :)
4. Kan du inte visa den nya sadeln :D
5. Har förstått att Lorden är svår att lasta. På vilket sätt beter han sig? och är det inte jobbigt att ha det så när ni tävlar så pass mycket? :) 
 1. Vi har flyttat till Malin Kaasiks stall på Valla Gård.
2. Har många bollar i luften men jag avslöjar inte så myvcket här för än det är klart men just nu kan jag säga att jag kommer plugga, jobba och åka utomlands.
3. Vi har flyttat till Malin Kaasiks stall på Valla Gård.
4. Jo absolut! Kan ta bild på den imorgon!
5. Lorden är svårlastad till och från i början var han inte alls det men sen när vi var i Linköping på meeting började det... De 4 senaste gångerna har han varit en stjärna! (peppar, peppar, ta i trä.) När Lorden inte vill så ställer han sig och kastar sig... Jo visst är det jätte jobbigt och frustrerande men jag försöker att inte hetsa upp mig för då blir det bara värre. Det gäller att ha lite tåla mod och vara ute i god tid ;)
Nä men vi har tagit tag i problem och har våra små knep och som sagt nu funkar det toppen igen idag tog det 2 min att lasta :D Hoppas att det håller i sig men jag tror pappas och mina knep funkar ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback