Tävling imorgon

Skall bli extremt spännande att gå direkt in i 1.20 imorgon och se hur LG reagerar! Ännu mer spännande blir det i 1.30! Jag har tänkt mycket och jag hoppas jag kan få fram känslan och suget imorgon.

Mitt mål i 1.20 är att inte ha sämre än 4 fel och i 1.30 hoppas jag på att vi förbättra oss mot senast dvs ha mindre än 16 fel. Självklart vill jag rida felfritt men jag får inte sätta för höga krav och mål för då kan jag tappa ridningen....


Som vanligt

Ute sent och rider


Nya grejer 😍


Saknar dig


Mys killen

Red igenom lorden ordentligt idag! Oj vad jobbig han var... Men jag fick igenom och han blev fin i slutet! :)


Rider LG

Skrittar fram LG som känns pigg o glad! Skall jobba honom lite banan idag :) har mina nya sporrar på så får väll se hur herrn reagerar 😉


Gårdagen

Jobbade hela dagen igår och åkte sedan direkt in till stan och satt på restaurang med mina tjejer resen av kvällen ♥
 
Åt gott och myste! Bästa tjejerna! ♥
 
Idag skall jag jobba på MyOne fram till kl 18.00 sedan skall jag åka och rida LG :)
 
 
Gammal bild man ser inte min MyOne namnskylt som jag försöker visa ;)

Sötaste 😍


Uteritt

Idag tog jag och Lorden en snabb uteritt runt Hagby :) lite fys träning kan man säga då lorden fick öva på att galoppera samlat och snabbt. Lorden var pigg och lite vild men tyckte det var grymt kul och ruskade på huvudet hela tiden och det var det som var meningen.

ser fram emot lördag då vi skall till ett av mina favorit tävlingsplatsen nämligen rådmansö 😊


Jobba och stallet

Jag vaknade för en timme sedan och det var så skönt att få sova ut! Nu skall jag käka frukost innan jag drar till stallet. Idag får Lorden vila, han får en lång dag i hagen och sedan en promenad med mig. Vi 16.45 skall jag vara på mitt nya jobb som jag var på intervju för en vecka sedan. Det är öppet hus ikväll och jag skall vara där och servera, visa lokaler, svara på frågor och sälja medlemskap. Samma sak på tisdag, torsdag och söndag! :) blir spännande att prova på lite och känna hur jag trivs med det. Lokalerna håller ju på att byggas så själva gymet och healty cluben öppnar inte förrän den 1 oktober.

Nä nu skall jag käka frukost! Vi hörs puss


Kär - Equiline

Jag tycker verkligen att detta sättet är så snyggt jag har ju samma fast i rosa men skulle inte tacka nej till det ljusblå också...
 
Detta har jag :) Har faktiskt strumporna också :) Så stilrent och snyggt passar bra på LG :)

Duktig matte

 
Idag förtjänade matte att sitta på min rygg. Hon red lugnt men bestämt igenom banan och då kunde jag fokusera på att hålla mina tassar i styr.
 
Idag var vi ett team igen! Otroligt skönt! ♥
 
 

Felfri 😄

Underbart skönt!

Bloggar mer sen 😉


Tränings tävling

Snart skall vi åka på tränings tävling hoppas jag kan rida lite bättre idag så att vi kommer runt HELA banan... Idag rider vi endast EN låg lätt klass.

Jag är taggad och motiverad på att ta tag i problemet vi haft! Nu hoppas jag att jag får ordning på grejerna och lyckas ta oss i mål felfria.

Målet med denna tävling är att jag skall få tillbaka min ridning samt att vi skall få lite självförtroende till nästa helg då vi skall rida 1.20 & 1.30m

Heja mig! Hahaha går det bra uppdaterar jag nog snabbt går det dåligt uppdaterar jag nog i kväll när jag surar färdigt ;)


Mitt favo skrittäcke

 
Mitt absoluta favorit skrittäcke kommer från Anna Scarpati och är super snyggt och ligger väldigt bra! Finns att köpa här

Ute på tur


Fredag

 
Dagen började bra. Intervjun gick bra och sedan fick jag en rolig nyhet som gjorde mig alldeles lysande glad... :)
 
Spenderat dagen med Dalia. Vi gjorde en massa olika saker som var skoj. Pappa red Lorden och jag var bara i stallet en super snabbis och mockade och fixade maten.
 
Nu skall jag gå och lägga mig, skall släppa ut hästarna imorgon vid 07.30 så god natt ♥
 

JAG VILL HAAAAA!!!!

Snyggaste täcket i världen!

Hur är det får man tävla i den här?

Skall checka i TR men jag tror jag får tävla i den här på lokal tävling :)

tänk om någon ville ge mig en sådan här...

 
 

EM BRONS!!! :D

Bronshjältarna!
 
Super kul att hopplaget tog EM brons idag! Snart skall jag lägga mig i soffan och titta på sammandragen från dagens ritter i EM! :)

Dröm frukost

Min absoluta favorit frukost ser ut så här 😍

Avokado
Cibatta med mozzarella och pesto
Samt hemma gjord smoothie


Jobba

Idag skall jag måla klart det sista bordet och avsluta mitt jobb som målare 😉 jag har målat lite trädgårdsmöbler nu i veckan och förra veckan. Ganska nice jobb att sitta i solen och måla! Snyggt blir det också och pengar får jag så det är bra 😃 jag är ju i stort behov av pengar nu efter att jag och Natasha bokade en resa till Thailand dessutom har jag 2000 kr kvar att betala av min sadel och 1000 kr som jag låna av pappa för att betala mina Dyon chaps 😍 perfekt att kunna jobba lite då! Nästa vecka skall jag börja lite smått på mitt nya jobb, skall faktiskt jobba kvällstid mån, tis, tors och söndag och på onsdag nästa vecka jobbar jag på My One 😀 vi får se lite vad som händer fram över har många bollar i luften 😄

Bild på dagens projekt 👍


Onsdag

Spenderade em med Emma. Först hämtade jag upp Emma hemma hos henne sedan åkte vi till stallet där vi pysslade en massa tillsammans. Vi gick även ut på en lång promenad med hästarna. Mysigt och trevligt hade vi! Nu på kvällen har jag städat lite i rummet och pysslat lite. Nu tittar jag på film och myser i soffan :D
 
 

Aug. 21, 2013

Vaknade för en stund sedan ligger i sängen och väntar på att städerskan skall bli klar i köket så jag kan gå ner och käka frukost/lunch :) under tiden ligger jag med ipaden och tittar på film så mysigt!

Lorden skall få vila idag och bara promenera.

Vi hörs senare


Vill ni se vår finalritt i Mustang cup?

Steg 1 klicka in på http://www.equisport.tv/
 
steg 2 ladda fler klipp
 
steg 3 bläddra ner till Runsten Equestrian Games Grand Prix - RS Mustang Cup Sändning från 16/6 2013. kommentator: Per Dahlgren sänt den16 jun 19:07
 
steg 4 spola fram till 49 min så får ni se våran ritt! Det var en absolut roligaste tävlingen jag gjort i hela mitt liv!
 
Jag har fortfarande svårt att släppa att jag faila in i sista kombinationen. Lorden var i toppform och det var SÅ JÄKLA KUL!!! :D tänk om vi fått rida omhoppningen... det hade varit ännu mer lärorikt! ;)
 
 

Stallet dagen lång

Började dagen med att åka till stallet och tog in lorden från hagen eftersom hovslagaren kom och skulle sko om honom! Under tiden han skoddes smörjde jag alla träns, sadelgjorden och förbyglen. När lorden var klar hos hovis fick han gå ut i hagen igen och jag åkte till Täby och åt sushi till lunch med pappa och Lukas! Efter lunchen red jag en kortis på banan. LG lyssnade till slut och då avslutade vi efter totalt 35 min. Häsmassageterapeut kom ut och kände igenom lorden och masserade och höll på med honom länge :) han tyckte det var skönt och gäspade en massa ;)

Under tiden mockade jag, städade skåpet, fixade höpåsar, fixade hinkarna, packade transporten m.m Fick mycket gjort idag.

På em kom Molly, Emma och Helena och jag Molly och Emma snackade och hade as kul så jag blev kvar i stallet flera timmar till! Jag hjälpte Emma att mocka och fixa sedan körde jag hem henne!

Nu kollar jag på hästhoppning på tv! ;)

Bild från i igår


Funderar på att köpa

Jag funderar på att köpa john whitaker longeringssystem, som ni ser på bilden. Jag har ingen erfarenhet men jag tänker att det kan vara bra att ha ett! Jag har tänkt att Lorden skall få vila från ryttare minst 1 gång i veckan och det vore bra om man kunde jobba honom från marken tex med longering eller tömkörning och då måste man ju ha grejer ;)


Intervju

Nu på fm var jag hos tandläkaren! Aj vad ont det gjorde! Nu är jag hemma och laddar lite inför en arbetsintervju jag skall på om ca en timme! Skall bli spännande :) efter det skall jag åka ut till min älskade häst ❤

Nu skall jag äta lunch :)


Det värmer

Anonym om två riktigt bra pass
 
Fantastiskt ödmjukt av dig att aldrig skylla på hästen i onödan! Det visar på vilken bra ryttare du är! Kämpa på! Jag tycker du är duktig!! 
 
 
Det är sådana här kommentarer som värmer och gör att man vill fortsätta blogga! :D ♥
 
Tack snälla du som skrivit det här! ♥
 

 
Det negativa med att ha en blogg är så klart att alla vet hur det går, hur man lägger upp sin ridning m.m. och det finns alltid folk som tror de vet bättre och måste lägga sig i... Jag är INGET PROFFS!!! Jag är en vanlig amatör ryttare som rider och tävlar för att jag tycker det är så förbannat kul och det gör mig lycklig. Mitt mål med bloggen är inte att lära ut eller försöka efterlikna någon proffsryttare, jag har haft bloggen sedan 2007!!!! Alltså i 6 ÅR!!! jag bloggar för min egna skull och för att jag tycker det är kul. Jag är inte dum i huvudet jag är trots allt 19 år och gått i skolan i 12 år.
 
Jag kan bli så oerhört trött på fega anonyma kommentarer som skriver onödiga saker som tex: jag skulle kolla upp hästen och utesluta att den inte har ont
 
Så onödigt jag fattar väll själv att ett besök på kliniken aldrig är fel. Men när man inte vet bakgrunden, har sett rundorna, känner hästen, HAR TÄVLAT HÄSTEN, m.m. så behöver man inte lägga sig i! Har man något att säga så är man välkommen att boka ett möte med mig...
 
Alvarligt talat bryr jag mig inte efter alla dessa år men jag kunde inte låta bli att kommentera det. ;)  
 
 
 

Två riktigt bra pass

I fredags vilade Lorden och han fick sig bara en promenad på 40 minuter igår red jag runt Hagby och det var en riktigt bra ridtur! Han skötte sig och jag jobbade mycket med galoppen! Han blev RIKTIGT FIN och lyssnade jätte bra! Idag fortsatte jag med samma jobb fast inne i ridhuset då en av hans skor var/är jätte lös. (Hovslagaren kommer på tisdag morgon) Vi red bara i 40 min eftersom han lyssnade och jobbade väldigt väll! Riktigt kul var det att sitta på hans rygg både igår och idag!

Jag och Amanda har tillsammans lagt upp en plan som jag kommer följa och eftersom det är mig det är fel (och det är jag som orsakar stoppen med dålig ridning) så kommer Lorden gå på som vanligt om inget annat händer...

Jag har efteranmält oss till en tävling nästa söndag och då skall vi åka och "tränings tävla", helgen efter det kommer vi rida 1.20 & 1.30 som planerat på Rådmansö!

På tisdag kommer det ut en häsmassageterapeut som skall massera och känna igenom LG :)

 

5 månader kvar!!!

Tills vi drar till THAILAND!!!
 
 

Det var inte någon liten 1.20

Bild på hinder nummer fem (som vi kom över)


Stilbilder från igår


Helvete

Gårdagens tävlingen gick åt helvete! Vi hade en av våra bästa framhoppningar någonsin och han kändes glad och hoppade strålande men I 1.10 stannade Lorden ut sig på SISTA HINDRET I OMHOPPNINGEN! Så jäkla onödigt eftersom han hoppat hela banan strålande innan det!

I 1.20 stanna han på ettan sedan fick jag över honom över ettan, tvåan, trean, fyran och femman men på sexan som var en kombination bröt han ut igen....

Både jag och pappa förstår ingenting men det är verkligen inte likt lorden! Jag har 5 olika planer så nu skall jag bara diskutera lite med de jag litar på och sedan bestämma mig för en av planerna!


Nu åker vi och tävlar!

 

Mysig dag!

Godmorgon skall göra mig i ordning för att åka in till stan och träffa en av mina absolut bästa kompisar! Amelie och jag har inte träffats på jätte länge och jag har verkligen saknat henne <3 Vi har känt varandra ett tag nu och vi har alltid jätte kul och vi kan prata med varandra om allt!

Nä nu skall jag göra mig i ordning och äta frukost!

Lorden skall jag ta hand om ikväll! Imorgon bitti åker vi som sagt till Tierp! Hoppas LG är taggad och vare sig han vill eller inte skall han komma runt 1.20!


💕


4 år har gått

Smärtan kommer aldrig gå över!
 
 
Saknar efter dig är obeskrivlig 

Canadapadden

 
 
 
 
 
Ogilvypadden även kallad "Canadapadden" är väldigt uppskattade av såväl sadelutprovare som elitryttare, ridskolor, hobbyryttare, unga som gamla, i både Europa, Australien, Kanada och USA. De används under bomsadlar, bomlösa sadlar, dressyrsadlar, hoppsadlar, allroundsadlar o.s.v.

Huvudsyftet är att hjälpa sadeln till en ultimat passform, att effektivt fördela trycket och verka stötdämpande för både häst och ryttare. Skulle sadeln tillfälligt behöva mindre justeringar kan man komplettera med ilägg fram, bak eller både och för att få en förhöjande effekt.

Padden har en väl tilltagen v-form för att följa hästens rygg, och innehåller en memoryfoam framtagen till just hästar, som vid ett lätt tryck kan bli millimetertunn där det är trångt, eller fylla ut där det glappar. Den är antibakteriell och enkel att hålla ren. Foamen kan plockas ut och överdraget kan tvättas i maskin i 40 grader utan sköljmedel. Dess stötdämpande effekt har även visats hjälpa ryttare med rygg/knä/nackont, samtidigt som den hjälper hästen


 
Jag köpte min under Göteborg horse show och jag tycker den verkar riktigt bra Lorden trivs med den och jag har sett fler och fler som använder den på tävling!
 
Mina bilder på den  
 

Sommaren 2013

Jag hade tänkt sammanfatta sommaren 2013 och jag kan lugnt säga att den varit kanon!
 
Jag är verkligen glad varje dag jag och mina kära runt omkring mig lever. Jag kommer hela mitt liv njuta av dagen och inte se för mycket fram i framtiden! Mitt favorit citat: försök fånga dagen, om framtiden vet vi ingenting!
 
I alla fall började sommaren med meeting på Runsten! Lorden briljerade i 1.10 klasserna och plockade två gula rosetter vilket gjorde så vi fick rida Mustang cup finalen. En av de roligaste tävlingarna jag gjort i mitt liv!
 
 
Sommaren fortsatte med en Amanda kurs och efter kursen lämnade jag Lorden och tog tåget hem till Stockholm
 
 
 
 Dagen efter tog jag, pappa & Lukas färjan över till Riga där min kusin skulle gifta sig! Efter en weekend i Riga och ett fint bröllop bar det av hemåt igen!

Väl hemma igen blev det några fixar dagar inför USA resan. Spenderade en dag med Lydia & Natasha och träffade även Amelie!
 
Den 26 juni bar det av mot Arlanda! U S A och FLORIDA väntade och det blev en super härlig resa!
 
Kom hem och vände, packade om och drog direkt ner till Mormor & Morfar spenderade några mysiga dagar där och sedan vidare till Nicke & pelle! Mysigt och roligt hade vi!
 
Kom hem packade om och drog till Amanda för att träna och hämta hem Lorden.
 
  
 
 Väl hemma igen med Lorden började jag jobba på MyOne  

tävlingarna kom även igång och Lorden drog till med en vinst i första starten!
 

Jobbade för fullt på Myone och lite på djurs och på mina lediga dagar njöt jag hemma i poolen.  
 
 
Nu är sommaren slut och jag är arbetslös...
 
Sommaren har varit bäst! Tack alla för det! Ser fram emot en spännande höst även om jag inte vet vad som väntar så tror jag den kommer bli bra! :)
 
 
PUSS
 

Glitter 😍

Svansglitter
 
Jättegulligt glitter till svansen. Instruktioner medföljer hur du skall göra.
Längden på glittren är ung 80 cm.
 
Finns att köpa här
 
 
 
Det säljer även snygga höpåsar
 
 
 

Ovisade bilder från täby 12/5

 

Dyon chaps

Eftersom jag drömt om ett par Dyon chaps länge så slog jag till för någon vecka sedan när jag ändå jobbade på Myone! Nice med lite rabatt! ;) Har ridit med de 2 gånger hittills och de är så sköna!
 
Skall fota på torsdag när jag tävlar med dem!
 

Tävlingsplanering!

På torsdag åker vi till Tierp och startar 1.10 & 1.20 skall fundera lite till men jag tror han skall få gå båda klasserna!
 
31/8 åker vi till Rådmansö och hoppar 1.20 och 1.30!
 
14/9 skall vi rida DM 1.20 förklass + dm klass 1.20
 
Sedan vet jag inte riktigt det beror på vad jag får för jobb m.m.
 
 
 
 

Svar på en fråga till

Jag har kanske missat det, men vad var det för sadel du köpte? Förresten, grattis till vinsten!!! :D

 
 
 
Tack så mycket! :D Jag fick hjälp av Sharpman och via dem så beställde jag en buté sadel som jag fick hem en månad senare! Den är SUPER SKÖN, SUPER snygg och både jag och Lorden trivs med den!
tog några bilder i veckan med mobilen men ni kan få bättre bilder på den någon annan dag!
 
Det ända negativa är priset men hellre en dyr sadel än en häst som inte går att rida på för att den har ont i ryggen...
 
Lorden är värd det bästa!!! ♥
 
 
 
 

Kommentar :)

Du får absolut inte ta illa upp men jag vet inte hur jag ska formulera frågan på bättre sätt:
Du har ju skrivit bl.a. inför Gbg att du måste spara för det står noll på kontot och måste sälja av gamla grejer, och så kommer du hem med så överfina saker som inte är i prisklassen med Börjes och hööks om man säger så.. 
Hoppas du förstår och inte tar illa upp:) tycker det är roligt att läsa din blogg och se hyr det går för dig och lorden. Jag har följt honom på Amandas blogg från den stund han kom hem till henne :)
 

Haha en fråga många undrat över... ;)  
 
Många tror att jag får alla grejer till Lorden men nästan redan från start började jag betala alla grejer själv dvs täcken, träns, benskydd m.m. Pappa betalar de större kostnaderna som veterinär, hovslagare, försäkring, stallhyra och foder.
 
Jag tjänar pengar genom att sälja gamla grejer, förut när jag gick i skolan fick jag pengar för mina betyg, Ibland jobbar jag på Djursholm, ibland hjälper jag pappa i trädgården, Jag brukar få pengar i födelsedagspresent samt julklapp. Men framför allt säljer jag mycket märkeskläder som vi växt ur eller tröttnat på... Det mesta säljer jag på tradera, lite via bloggen och hästgrejer via hästnet :) Jag lägger ner ALLA mina pengar som jag tjänar på att köpa grejer till mig eller Lorden eftersom det är en hobby jag har ;) Dock nu till hösten när jag förhoppningsvis får ett riktigt jobb med bättre inkomst kommer jag inte lägga ner ALLA pengar på grejer... ;)
 
Vad kul att du fortsätter att följa oss! :D
 
Kramis :)
 
 

♥ söndags mys

God morgon!
 
Jag vaknade vid 11 men log i sängen till 13 och titta på film!
 
Dagens planer är lugna skall till Lorden och smörja, städa och älsklingen skall få bli riktigt ompysslad!
 
 

En film till

Ni får en film till från gårdagen! Tycker han hoppar bra och att vi hittade flyttet! Nu är jag peppad inför torsdag! 
 

Lorden briljerade idag!

 
Lorden hoppade fantastiskt idag! Hoppade ett större språng! Vet inte hur högt det var men runt 1.40 kanske! Tack snälla gulliga Lovisa för hjälpen! :D 
 
 

Mot djursan!

Jobbar till 17 sedan skall jag ut till Lorden, tror vi skall hoppa lite idag! <3


Sovit

Vaknade för 15 min sedan oj vad jag behövde sova! Skönt var det! Nu skall jag mysa en timme till och kolla på film.
Vid kl 14 börjar jag jobba på Djursholm :)


Myser

Ligger i sägen och tar det lugnt! Tittar på film och har det hur skönt som helst! Är jätte trött efter en lång vecka! Har även ont i min rygg eftersom jag fått ryggskott och haft det i några dagar...


Nu kommer lorden bli glad 😍


Lordens träning

Efter tävlingen i helgen hann jag tänka en del och ibland inbillar man sig saker hit och dit... Jag bestämde mig iallafall för att rida lorden för Karin och höra vad hon såg och tyckte! Oftast känner man sin häst men även om jag inte känt någon tendens till hälta var jag orolig och inbillade mig massor av saker.

Det var skönt att få någon annan att titta på honom! Eftersom Karin tränat mig privat i ca 3 år samt att hon sett lorden från första veckan han stod hos mig så känner hon oss väl!

Karin kunde inte se någon tendens till hälta (tack gode gud!!) hon trodde precis som jag att han är lat och fet efter betet! Han satt fast över allt och jag får helt enkelt börja rida mer på banan och lösgöra honom samt stärka honom. Karin gav mig många bra tips som jag tagit med mig!

Jag har tillsammans med lite tänk från Karin och pappa lagt upp en plan för hur lordens veckor fram överser ut! 😉

Tanken var att jag skulle hoppat honom idag men det sket sig pga vädret och lite annat! Hoppningen skall vi ta i helgen i stället 😎

Lorden har därför denna vecka gjort följande!

Måndag: Karin träning
Tisdag: uteritt med Malin 45 min sedan jobb på banan och lite galopp på galoppbanan totalt i 30 min
Onsdag: promenad 35 min
Torsdag: 1 timmes jobb i ridhuset
Fredag: uteritt med pappa
Lördag: Hoppträning/ rida ut med Natasha
Söndag: Hoppträning/ rida ut med Natasha


Lovar bättre uppdatering!

Jag lovar att det kommer bli bättre uppdatering! Jag har massor av bollar i luften just nu så jag hinner inte med någonting känns det som!

Nu måste jag sova är dödens och imorgon väntar en ny arbetsdag!

Hej o puss så länge!


Sitter på L

Sen ridning idag


8 aug

8 aug, 4år har gått sedan den kväll, den kvällen som förändrade mig, mitt liv och vår vardag!

4 år men jag minns allt som om det hade hänt igår.


Hemma

Kom hem sent och nu ligger jag i sängen! Jobbat på Djursholm hela dagen på em åkte jag snabbt till älskling och fixade, han fick vila och vi gick bara en promis på 35 min <3

Efter Lorden drog jag till Täby och mötte upp Emma och vi gick på bio! Så mysigt! Vi såg känn ingen sorg inspirerad av Håkan Hellström.

Nu skall jag sova imorgon börjar jag jobba 10 på MyOne


THAILAND

 
Den 18 Januari 2014 åker jag och min kära vän Natasha till T H A I L A N D! Wihoo vi bokade igår och det blev Phuket 2 veckor! Vi lyxade även till det och bokade Hilton som skulle vara ett av de absolut lyxigaste hotellen! NICE! Det kommer bli så kul och skönt! Vi kommer leva livet och njuta varje dag!
 
Ps. Jag betalar resan själv med alla mina pengar som jag tjänat i sommar och kommer tjäna under hösten! :)

Myone

 
Skall snart sticka mot MYONE för att jobba några timmar! Efter jobbet blir det en kvälltur ut till LG. Ja, så ser min dag ut :)
 
Vi hörs!
 

Finaste 💗


3:a sundbyholm


Livsglädje

Jag har sov hela fm och sedan log jag och kollade på film i solstolen till klockan 17 därefter begav jag mig till stallet och red ut på min älskling det var en av de bästa uteritterna någonsin vädret var underbart och jag behövde en stund för mig själv och tänka igenom vissa grejer. Det är verkligen livsglädje att få sitta på en häst man älskar! Lorden kändes fin och jag travade lite bara för att stämma av men han kändes fräsch och vad jag kunde känna var det inget fel på honom. Vi galopperade upp för en backe och då satte han fart! Jag måste få upp lite livsglädje i honom tror jag! På vägen tillbaka red vi genom en äng och då finns det en stock där som vi brukar hoppa och så fort lorden fick se stocken började han galoppera på stället och skulle sätta fart mot den vilket han fick och hoppade över den galant!
 
Nu skall jag hoppa in i duschen! Pözz
 
 

Sur, besviken och ledsen

Ja vad skall jag säga... Lorden ville helt enkelt inte alls i 1.20 redan mot ettan tvekade han men hoppade den iallafall och sedan sprang han förbi tvåan 2 gånger... Jag var lite passiv och red svin dåligt men det är ändå inte riktigt likt Lorden, det kan bero på 1000 olika anledningar och frågan är vilken det är... Just nu vet jag inte vad jag skall tro...

Hans känns lite trött och seg men jag kan inte känna någon tendens till att han skulle ha ont någonstans. I torsdag när jag var ute och galopperade i skogen var han JÄTTE PIGG och glad... Hm ja det är inte lätt, ibland önskar man att de kunde tala om vad som är fel.

Jag får enkelt fundera, analysera och prova lite nu framåt annars får vi checka upp honom...

När vi kom hem badade jag honom och då hittade jag en äcklig fästing... Tog tempen på honom och han hade lite över vad han brukar ha men det beror nog på värmen ute...

Hoppas verkligen inget är fel på min prins men eftersom han gick bra i 1.10 förra helgen och idag så kan han ju inte direkt vara döende...

Får se hur det ser ut veckorna fram över kanske jag bara rider en klass på nästa tävling...

Tur att jag har världens bästa tränare som stöttar och hjälper mig <3 Amanda och jag skall tillsammans lägga upp en plan ikväll eller imorgon!


8 min till start

Vi hann precis, red fram 5 min och sedan in på banan och lära sig banan medan ryttaren innan mig hoppar klart.... Inte vår bästa runda direkt lorden var kissnödig och lite seg, inte så konstig kanske.... Felfri i alla fall och vi slutade på en 3:e plats :) nu skall vi snart börja göra i ordning för 1.20


Tävling imorgon

Idag har jag jobbat 9 h och eftersom jag slutade 19.15 så blev det en sen kväll i stallet! Skall bli kul och tävla imorgon! Måste dock sova nu så jag kan fokusera ordentligt det tråkiga är att jag skall upp om exakt 5 h klockan ringer nämligen 04.35....

Imorgon rider jag 1.10 och 1.20!

Bättre uppdatering lovas

Natti natti


Godmorgon

Idag jobbar jag mellan 10-16 efter det skall jag till Lorden och rida och fixa! Härligt väder är det hoppas det håller i sig tills i em! Vi hörs! Tjingeling!