Kommentar :)

Du får absolut inte ta illa upp men jag vet inte hur jag ska formulera frågan på bättre sätt:
Du har ju skrivit bl.a. inför Gbg att du måste spara för det står noll på kontot och måste sälja av gamla grejer, och så kommer du hem med så överfina saker som inte är i prisklassen med Börjes och hööks om man säger så.. 
Hoppas du förstår och inte tar illa upp:) tycker det är roligt att läsa din blogg och se hyr det går för dig och lorden. Jag har följt honom på Amandas blogg från den stund han kom hem till henne :)
 

Haha en fråga många undrat över... ;)  
 
Många tror att jag får alla grejer till Lorden men nästan redan från start började jag betala alla grejer själv dvs täcken, träns, benskydd m.m. Pappa betalar de större kostnaderna som veterinär, hovslagare, försäkring, stallhyra och foder.
 
Jag tjänar pengar genom att sälja gamla grejer, förut när jag gick i skolan fick jag pengar för mina betyg, Ibland jobbar jag på Djursholm, ibland hjälper jag pappa i trädgården, Jag brukar få pengar i födelsedagspresent samt julklapp. Men framför allt säljer jag mycket märkeskläder som vi växt ur eller tröttnat på... Det mesta säljer jag på tradera, lite via bloggen och hästgrejer via hästnet :) Jag lägger ner ALLA mina pengar som jag tjänar på att köpa grejer till mig eller Lorden eftersom det är en hobby jag har ;) Dock nu till hösten när jag förhoppningsvis får ett riktigt jobb med bättre inkomst kommer jag inte lägga ner ALLA pengar på grejer... ;)
 
Vad kul att du fortsätter att följa oss! :D
 
Kramis :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback