Två riktigt bra pass

I fredags vilade Lorden och han fick sig bara en promenad på 40 minuter igår red jag runt Hagby och det var en riktigt bra ridtur! Han skötte sig och jag jobbade mycket med galoppen! Han blev RIKTIGT FIN och lyssnade jätte bra! Idag fortsatte jag med samma jobb fast inne i ridhuset då en av hans skor var/är jätte lös. (Hovslagaren kommer på tisdag morgon) Vi red bara i 40 min eftersom han lyssnade och jobbade väldigt väll! Riktigt kul var det att sitta på hans rygg både igår och idag!

Jag och Amanda har tillsammans lagt upp en plan som jag kommer följa och eftersom det är mig det är fel (och det är jag som orsakar stoppen med dålig ridning) så kommer Lorden gå på som vanligt om inget annat händer...

Jag har efteranmält oss till en tävling nästa söndag och då skall vi åka och "tränings tävla", helgen efter det kommer vi rida 1.20 & 1.30 som planerat på Rådmansö!

På tisdag kommer det ut en häsmassageterapeut som skall massera och känna igenom LG :)

 

Kommentarer
Postat av: S

Fantastiskt ödmjukt av dig att aldrig skylla på hästen i onödan! Det visar på vilken bra ryttare du är! Kämpa på! Jag tycker du är duktig!!

Svar: Tack snälla du det värmer verkligen <3
Rebecca.

2013-08-18 @ 21:00:56
Postat av: Johanna S

Vad skönt att du har Amanda som känner både dig och hästen så väl! :) hoppas det blir bra nästa gång! Kram

2013-08-20 @ 09:14:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback