Mamma ♥

Anonym               
Har din mamma dött i cancer? Förlåt om detta är ett känsligt ämne, men jag har för mig det. Varför skriver du inget om henne på bloggen? Jag fattar om detta är ett känsligt ämne, jag har själv förlorat familjemedlem i cancer så jag ville bara veta...
 Min mamma dog inte i cancer, Mammas hjärta slutade slå Lördagen den 8 augusti 2009.
 
Det var en solig Lördag i augusti 2009 som jag, mamma, lukas, pappa, mormor & morfar satt ute i trädgården och åt middag. Det var till efterätten och kaffet som mamma börjar må dåligt. Det började med att mamma började kräkas. Vi tänkte att det var matförgifning eller en allergichock. Allt gick så otroligt fort, på 5 minuter blev mamma helt plötsligt jätte dålig. Vi ringer ambulans de kom rätt fort men det känns som evigheter. När ambulansmännen kommer in gemon dörren skriker mormor att mamma blivit medvetslös. Mamma sommnade in i pappas famn här hemma uppe i sovrumet. Det sista mamma sa var: Var är sui. Sedan blev hon medvetslös hon vaknade aldrig igen. Väll inne på sjukhuset fick de igång hjärtat igen men eftersom hjärtat varit stilla i nästan 45 min så var hjärnan död. Mamma låg i repirator tills den 13 augusit då hon somnade in och blev en ängel. Nu är hon ortoligt saknad! Mamma lär alltid att finnas i mitt hjärta. 
 
Jag tänker på mamma varje dag men jag väljer att inte skriva om det här på bloggen då jag river upp för mycket känslor från mig själv. Jag var 15 år när mamma dog och jag såg henne dö framför mig. Det traumat sätter sig på hjärnan och kommer alltid finnas där. Jag mådde extremt dåligt i över ett halvår och svävade nere i det djupaste mörkret. Vad jag gjorde och exakt vad som hände finns ingen anledning till att ta upp. De personer jag litar på och älskar vet, men jag orkar inte riva upp saker som är väldigt personliga på min blogg som består mellan 100-200 unika läsare varje dag. Jag vill må bra och har lärt mig att jag måste vara stark och leva vidare därför skriver jag inte om henne här så ofta.
 
 
4 år har det snart gått och det känns fortfarande som om jag inte fattat det, att du är bort för alltid. Jag längtar efter dig! Jag längtar tillbaka till den tid jag var med dig!  ♥ Jag älskar dig!
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Underbara Rebecca <3 tårarna strömmar när jag läser ditt svar. Det är så jävla orättvist, jag fick aldrig äran att lära känna din mamma men på bilder så ser jag henne i dig och alla underbara berättelser som Pelle och Nicke berättar. Alla behöver inte veta allt och jag blir så glad att du har dina närmaste som du kan dela allt med <3 varma kramar

2013-03-20 @ 23:15:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback