Finner inte ord

För drygt en vecka sedan skickade jag in ett bidrag till denna tävling!

 

Tävlingen går till på följande sätt:

”Ladda upp en bild eller film på Instagram där du visar eller berättar om din dröm och hashtagga den med #minglobendag så ska vi göra vårt bästa för att uppfylla den. Glöm inte att motivera varför just du ska vinna.”

Kopierat från H&M WLH sida:

”Under Stockholm International Horse Show så finns världens största namn inom ridsport under ett och samma tak. Världseliten är nere i manegen och alla stora hästbloggare och tidningar finns samlade på läktaren. Har du någon dröm som kan uppfyllas med hjälp av dem? Kanske vill du känna på hur det känns att rida tillsammans med Peder Fredricson inför ett fullsatt Globen? Eller varför inte se Top Ten – finalen tillsammans med Rolf-Göran Bengtsson eller kanske bli stylad av Tyra Sjöstedt? Eller vara Malin Baryards hästskötare för en dag? Inga drömmar är för stora eller för små. Vad skulle du vilja uppleva i samband med Stockholm International Horse Show?

Ladda upp en bild eller film på Instagram där du visar eller berättar om din dröm och hashtagga den med #minglobendag så ska vi göra vårt bästa för att uppfylla den. Glöm inte att motivera varför just du ska få din dröm uppfylld.

H&M We Love Horses jury består av Malin Baryard, Peder Fredricson, Petra af Burén samt Charlotte Söderström. Juryn utser vilka personer som får sina Globendrömmar uppfyllda och dessutom får vinnarna ta emot ett diplom och ett exklusivt hästtäcke från H&M på scenen på lördagskvällen till jublet från fullsatta läktare. Drömmarna förverkligas på Globen 28/11 och/eller 29/11. Vinnarna står själva för resan dit och mat, H&M WLH står för inträde till Stockholm International Horse Show samt boende på hotell i dubbelrum i 2 nätter för 2 personer.”

 
 
OCH FÖRRA ONSDAGEN ringde HM mig och sa att jag VUNNIT!!!!
 
Detta betyder att jag kommer få min dröm uppfylld. Hm har inte avslöjat så mycket men på TORSDAG skall jag möta upp Hm teamet och då skall jag få tillbringa em med MALIN BARYARD :D!! Så kul!! Dessutom sa Charlotte på hm att de försökte fixa in mig i lördags showen så jag skulle få rida i globen! RIDA I GLOBEN det vore magiskt, ryser över hela kroppen.
 
exklusivt hm täcke vinner jag också ev så är det ett sådant som bilden ovan FATTA VAD SNYGGT!!!
 
Jag är helt uppe i varv och har typ bara sprungit runt och skrattat och sagt till pappa: PAPPA FATTAR DU?! MALIN, TÄCKE, DIPLOM, Rida i globen????, m.m. AAAAAHHHHH
 
Bilden på instagram som jag vann med om ni vill läsa min dröm och motivering kika in på min instagram.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Shit vad häftigt!! Stort grattis!! :)

Svar: tack <3
Rebecca.

2013-11-26 @ 22:15:55
Postat av: Tina

Fantastisk. Stort grattis.

Svar: tack! <3
Rebecca.

2013-11-26 @ 23:23:04
Postat av: Anonym

Oj vilken grej :) :) Super grattis till dig!!!!! Och passa på att njuuuutt!!!!!!

Svar: tack <3
Rebecca.

2013-11-27 @ 08:59:37
Postat av: Julia

Grattis! Det var du värd!

Svar: Tack :D <3
Rebecca.

2013-11-27 @ 08:59:49
Postat av: josse

Va heter du på insta?

Svar: rebbisv
Rebecca.

2013-11-27 @ 11:45:47
Postat av: Clara

wow, jag tycker det du skrev var ärlig och sant! Hästar är så mycket mer än bara ett djur! SÅÅÅ glad att du är vinnaren, du är verkligen värt det! Grattis!!!

Svar: Tack söta du! :) <3
Rebecca.

2013-11-27 @ 11:54:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback