Så här tänker jag

Jag och Lorden har verkligen inte haft en bra säsong. Vi har kämpat och haft mycket motgångar och jag tycker jag har tappat lite i min ridning. Men samtidigt få man se det så att vi försökte ta steget upp i 1.30 för tidigt utan att vi var redo för det och min planering den är hösten har inte varit den bästa ibland man vill man för mycket. Men samtidigt är jag inte rädd för att pröva och misslyckas.
 
I alla fall tycker jag Lorden saknat gnistan på vissa tävlingar. Nu har jag i bästa fall 2 tävlingar kvar, den på söndag och en om 2 veckor men den om 2 veckor tänker jag nog stryka.
 
Lorden skall få hoppvila en månad under vintern. Jag vill att han skall få tillbaka gnistan, sedan skall han och jag börja om. Nytt år, nya mål och nya chanser. Jag är övertygad om att vi kan ta ett steg framåt nästa år.
 
I alla fall så har jag en tid på Brunmåla på tisdag, har inte nämnt det här men jag tycker det vore skönt att checka honom eftersom hans energi går så upp och ner. Om det nu skulle va något så spelar det inte så stor roll nu om han vilar november, december eller januari (blir ju ändå en 2 veckors vila i jan när jag är i Thailand)
 
Får se lite hur jag gör med tävlingen på söndag vore så skönt att avsluta detta år med en felfri, "lätt", rolig runda men vi får se hur han känns imorgon samt om skon kommer på utan några problem.
 
Nu skall jag sova natti natti
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback