Kommer sakna min älsklingSkönt för honom med några lugna dagar 🌸 

Mot Paris
SWEEET!!

Jag fick MVG på min Matte kurs som jag försökte plugga upp 😃

Vilket byter att jag har större chans att komma in på min linje till hösten 😃👌
Hej hej


Hej har som vanligt inte hunnit blogga på några dagar. 

Tävlingen i söndags gick helt okej dock hade jag sämsta känslan på lorden eftersom han kändes matt och trött. Allt gick typ fel... Jag red fram alldeles för länge (missförstånd), framhoppningen var kaos och jätte djup vilket resulterade i att jag bröt mitt mönster som jag alltid följer annars och då gick det såklart ännu sämre...

Väll inne på banan kämpade vi runt 1.20 med en okej runda väll i omhppningen började jag rida snabbt och svängde upp på ett hinder alldeles för snävt och lorden hann inte riktigt med, jag la honom jätte fel och han stanna efter det gav jag upp slutade rida och då ville inte lorden heller. Fan, blir sur på mig själv jag vet att jag inte är riktigt redo för att gasa runt i 1.20 omhoppningar men men. 

Denna vecka blir det lite vila för honom men när jag är tillbaka från Paris på söndag sätter träningen igång igen stärka honom ännu mer. Tror att jag åker till Rådmansö om 2 veckor och hoppar 1.10 och 1.20 för att stämma av läget + att börja utomhus säsongen bra sätt. Sedan blir det Meeting på sundbyholm där jag kommer rida 1.10, 1.20, 1.25 och 1.20. Skall bli jätte kul! 😃💖 

Nu skall jag åka till stallet och fixa allt dessutom har jag för första gången hand om en ny häst Batiq som jag skall hjälpa till med en gång i veckan. 

Puss och hej! 


Roliga banor imorgon 👍Morgondagen

Imorgon är det tävling som står på schemat vi skall till Årsta runsten och rida 1.20 och 1.30 är grymt laddad och motiverad! Skall bli riktigt kul! Jag hoppas Lorden känns lika fin som förra helgen. Målet för morgondagen är att vara felfri i 1.20 och komma runt 1.30 helst mindre än 9 fel så vi kan slå personligt rekord igen ;) Sista inomhus tävlingen på ett tag.
 
Velar mellan outfits... haha Classic problems... Funderar på om jag skall ta fram min röda kavaj? Sist jag hade den var i Globen så den är nog sugen på att komma ut... :)
 
Nu skall jag hoppa n i duschen. Puss
 
bild från 1.30 i Runsten.
 

PIGG LGLG och jag skrittade ut 30 min sedan red vi på banan i 15 min. Han var pigg och stark och kändes glad och fin 😍 är riktigt taggad inför tävling i helgen ☀️😄❤️

Shoppat

Ny fluff grimma till LG 💖 Har funderat på att köpa denna ryktborste i 5 år men har alltid varit för snål... Men idag slog jag till nästan 400 spänn fattigare blev jag... Men jag blev kär redan från första stunden, den var grymt bra när jag testade den lite snabbt nu på kvällen 😍 

Blev även lite fattigare då jag investerade i ny burk med mitt favorit smörj 😍  nämligen från butet en burk kostar ca 270 kr men jag känner att jag vill kosta på mitt läder det speciellt sadeln eftersom den inte direkt var billig... 

Köpte även en helt vanlig rotborste ☀️
Blev även ett vanligt dressyrspö med glitter handtag eftersom jag dagligen använder det när jag rider ut på busfröt. 

Detta är PÅ VÄG HEM TILL MIG: Fluff Sadelgjord (köpte en för några månader sedan men var tvungen att skicka tillbaka den eftersom den var alldeles för liten...)

------

Får även hem mitt nya Dyon Crystal träns i veckan eftersom mitt gamla gick sönder och jag reklamerade det... Fick ett helt nytt träns eftersom det gamla typ inte gick att laga... Nu har jag shopping förbud på hästsaker hela maj ut!!! 😉 


Torsdag


Dagen har gått snabbt! Skjutsade pappa till flygplatsen sen var jag i stallet mellan 10-15.30. Efter det åkte jag till jobbet och jobbade mellan 16-19. 

Lorden och jag skrittade ut 30 min idag innan vi gick ner på banan och slipade formen på små hinder inför helgen. Försökte göra favorit i repris från förra onsdagen när Amanda var uppe och höll träning för mig (berättar mer om det i separat inlägg) 

Iallafall fick jag tydliga order av Amanda på telefon i lördags hur jag skulle hoppa idag inför helgens tävling och jag låtsades att hon stod där och skrek på mig. Inte så fort, rakt efter hinderna, stå kvar i den lättasitsen och va med honom i laddningen, ytter tygel i vändingen osv och det gick faktiskt ganska bra. Lorden var super taggad och hoppade riktigt bra även om hinderna var små. Hade lite galoppbommar, upphöjda sockerbitsbommar, två små räcken och en ganska bred men väldigt låg oxen. 

Varmt var det och blöt blev han och eftersom han gått naken i hagarna på dagarna och rullat sig fick han ett välbehövligt bad! 💖 

Imorgon blir det ett lugnt pass och på lördag logerar jag honom i pessoaselen. På söndag bör det av till Runsten och vi skall försöka med en favorit i repris och rida 1.20 och 1.30. 

Imorgon väntar fix med lorden, shoppingrunda med natasha, jobb i butiken och sedan mys i soffan med mig själv. 

Puss och natti 

Btw Nästa vecka åker jag till Paris!! 😍☀️😜 

Shoppat


Köpt en pikeur väst idag! Så snygg i verkligheten ni skall få se någon bild när den sitter på 😜 

Det var länge sedan....

Hej! Jag lever och mår bra! 

Har haft ett längre break pga tidsbrist. 

Men nu är jag tillbaka och jag kan ju börja meddela er om helgens stora framsteg.

Gjorde min resultat mässigt bästa tävling någonsin. Jag och lorden var på Hallasts RK och tävlade. LG har varit på topp och det visade han verkligen upp. Felfri och 6:a i 1.20 och sedan hoppade vi 1.30 för första gången för i år och var felfria på hinder men tyvärr en liten övertaggad lorden och försynt Rebecca på första hindret så missförstånd och lorden busade så det blev som ett "stopp" eller mer som en volt skulle och ny början skulle jag säga. Sedan tog vi som sagt oss igenom hela banan felfritt. Lite segt med första och dessutom lägsta hindret men jag var sjukt nöjd ändå. 

Film från 1.30 finns här http://youtu.be/NxkBhKSxpxI

Mer uppdatering får ni någon annan dag, nu sov dags SKÖNT!

08.30-16.00 dvs 7,5 h senare är jag ÄNTLIGEN KLAR MED PROVET!!! 😍 Jag är så lycklig just så skönt att vara av med det 😍 nu blir det en snabbis på stan innan jag åker till lorden ❤ 

Gulligt!

Puss på den som skrev den här fina kommentaren  tack ❤😘😍 


Antares!

Och vilka fina rundor du och Lorden gjort! Ni har verkligen utvecklats och du rider honom bara bättre och bättre! Bra jobbat! :)Fredag

Jag mår bättre men har ont lite här och var i kroppen så något konstig är det. Om det inte blir bättre över helgen blir det ett läkarbesök/kiropraktor besök nästa vecka! 

Iallafall så har lorden fått chilla eftersom jag inte ridit på 3 dagar och det märktes för igår när jag träna för Åsa var han pigg och jobbig. Blev bättre mot slutet men jag fick i bakläxa av Åsa och idag skall jag fortsätta jobba honom på samma sätt. 

Har pluggat matte från kl 10.00 imorse så nu är jag värd stallet mys 😊😜❤️ Och sedan blir det soffan och tv mys. Imorgon väntar jobb, plugg och stallet och på söndag plugg och stallet. 

Ganska tråkig vecka men nästa vecka blir betydligt bättre eftersom jag gör matteprovet på MÅNDAG!!! 

Sen blir det fest hela veckan med mängder av aktiviteter 😉🐴 


Saknar dess två 💚💚💙💙

Dagens vill ha


Funderar verkligen på att köpa en antarés förbygel eller cwd vad skulle ni valt? Vad tycker ni är snyggast cwd eller antares? 


Värt att se :)


Dagens vill ha

1.10 rundan från Botkyrka


Helgerna framöver

V.16 Hallsta RK 1.10 & 1.20
V.17 Årsta runsten 1.10 & 1.20
V.18 PARIS
V.19 Hammarö meeting eller Rådmansö
V.20 Jobbhelg
V.21 Norrköping Horse show eller Sundbyholm Meeting
V.22 Jobbhelg
V.23 Strömsholm (en dag tävling och kanske en dag titta)
V.24 Årsta Runsten Meeting
 
Jag velar fram och tillbaka vilket meeting jag skall välja hela tiden... Har inte råd att åka på alla och det är så svårt och veta vilka klasser jag vill rida m.m. Måste bestämma mig om v 21 innan söndag i alla fall... Ahhh vad svårt.
 
Ang Norrköping eller Sundbyholm - Om jag väljer Norrköping kommer jag rida 1.20 varje dag men jag tror att det lär vara tufft och svårt + att det är svin dyrt om jag väljer Sundbyholms (ponnymeeting) Finns 1-2 hästklasser per dag och det är inte så mycket starter + att jag kan hoppa 1.25 kanske... Får se måste fundera vidare!
 
 

1.20 i Botkyrka felfri!


Dagens vill ha 😍
Sjuk

 
Ligger hemma sjuk med världens huvudvärk och lite feber...
 
Suck det suger.
 
Här får ni söndagens runda att titta på så länge...
 
 
 

Tävling imorgon! 💖

Imorgon är det tävling med laget på hemmaplan! Skall bli riktigt kul! Lorden kändes super fin idag när jag red. Morgon dagens tävling blir extra underbar eftersom Jessi skall följa med!!! 💗💗💗💗💗 så mysigt att åka på tävling med finaste hästen och min bästa och älsta vän 💗

Nu sov dags har stallet hela dagen imorgon... Åker inte förrän kl 15 till tävlingen... 

Natti 


Mitt hjärta ❤️


Du betyder så sjukt mycket för mig! Jag älskar dig!! ❤️


LG på toppLG var bäst på träningen igår! 💖 Carro tyckte han såg bättre ut än någonsin pigg, glad och fin. Avslutade med att hoppa en liten större bana och det gick galant. 

Blir kul att tävla laget i helgen. 

Ser också fram emot våra lite större tävlingar och mål när utomhussäsongen kommer igång. 

Just nu lutar det mot Norrköping horse show, Strömsholm och Årsta runsten! 3 riktigt roliga tävlingar! 

Nu måste jag plugga matte... Det suger går fett segt nu... 

BloppisJohn Whitaker schabrak 
Full 
Använt ett fåtal gånger! (Ej tvättat på bilden) 
300 kr 


John Whitaker schabrak 
Full 
250 kr

Sadelgjord 130 cm 
Perfekt för de leriga ridturerna då den går att skölja av. 
Ny, Nypris ca 500 kr
200 kr 
Röda nya lindor
50 kr 

Vid intresse mejla horse.rebecca@hotmail.com
Tränat för åsa👍👌

Tränat för Åsa idag! Och lorden gick kanon bra! Det var hur kul som helst!!! 😊😃 lär bli fler gånger framöver!! 

Imorgon är det Carro träning också hur kul som helst!! 😉 

Nu skall jag plugga min matte... Måste löst ut hela boken nästa vecka och jag är på sida 36 av ca 300 sidor... Heja mig! 

Måste hinna se topmodel, ryttareliten och stallet ikväll på tv också... 

Nä nu dags att sätta fart 😁☀️


Har precis bestämt Skype dag med denna kvinna! Saknar dig haha😜❤️