Premier tävling i Småland

Lorden var på topp idag! Sååå mycket känslor jag har för honom, han står mig verkligen så varmt om hjärtat. 

Han fullkomligt levererade. Det var han som grejade 3:e platsen jag red inte alls bra men han tog tag i saken själv och bara fixade det åt mig 💚

Vi var helt själva bara han och jag på tävling. Så mysigt men ändå lite svårt, fanns inte ens chans att gå banan i 1.20, ställde dock in honom i transporten med grejerna på och sprang och tittade banskissen och sedan ut igen och tränsa, ta ut honom och rida bort till framhoppningen. Hoppade 3 språng dock kanon språng innan vi travade in på banan. 

Och lite plus till mig för jag red sååååå mycket bättre i andra klassen. Vi flöt igenom allt men på hinder nr 9 tappade jag vägen lite  och fick inte tillbaka förhållningen riktigt så då fick vi med oss en bom... Lite synd för annars hade vi plockat 3:e plasten där också... Men jag åkte hem med ett leende på läpparna. 

Och min duktiga BEBIS som varit själv hemma idag, länge 💜 hon utvecklas varje dag med stormsteg och för varje dag som går kommer vi närmare och närmare varandra. I veckan som kommer blir det lite hoppträning för pappa kommer ner och då kan jag åka med båda upp till ridhuset 😊 

Är grymt sugen på att snart introducera tävlingsbanorna för henne men först behöver vi träna och få lite mer samspelt och rutin, har ju trots allt bara hoppat henne typ 3 gånger. Men det är kul för hon börjar få upp sin kondis som vi jobbat på. 

När jag kom hem släppte jag ut båda i hagen och de tyckte det va så mysigt att gå ut och rulla sig. 💚💙

Nu blir det fokus på tenta plugg fram tills tisdag. 

Puss och hej 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback