Bor hos Amanda
Portugal 🇵🇹


Är i Portugal för en veckas semester 👌🏼 så nice! 
Planering och fullt upp
Jobbar galet mycket samtidigt som det händer tusen andra grejer. 

På fredag morgon tar jag mina två älsklingar och beger mig upp i landet igen! Lady och lorden åker till deras extra matte, min fina vän och den skickligaste människan jag känner när det gäller hästar! Skall bli så jävla kul och otroligt mysigt att få krama om och vara med min fina vän igen efter 7,5 månader sedan sist. Hästarna skall stå hos Amanda i sammanlagt 3 veckor innan vi åker hem till Kalmar igen! 

Lorden går så dåligt i hoppningen just nu så jag vill bara lägga mig ner och gråta. Problemet är inte hindrerna utan hur han stannar mellan dem och bockar, sparkar, stegar och backar.... Tankarna far genom huvudet och eftersom vi firade 3 år tillsammans nyligen gör det mig ännu mer frustrerad att jag efter 3 år inte kan rida min häst. Kärleken till lorden är obeskrivlig men samtidigt är han nog egentligen för svår för mig. Men det känns skönt och oron lägger sig lite när jag nu vet att Amanda kan analysera och hjälpa mig. 

Lady har haft det lite lugnare och magen har växt på henne 😋 så den skall tränas bort under hösten. Hon är mer vild en tam ibland men vilken stjärna hon är och hennes språng och power är så underbar! 

För övrigt har jag träffat många nya kompisar på jobbet vilket är super kul 😃 

Nä nu måste jag sova börjar jobba om mindre än 8 h 😳😁