Omtenta

Har en omtenta att plugga till, sjukt segt men tentan var extremt svår och endast 30 % klarade den (det var 150 elever som skrev den) Så nästa lördag smäller det igen, bara att köra på och hoppas det blir bättre den här gången! 

Pluggat lite nu men skall snart ta in hästarna och förbereda för Mats träningen! 
Clinic igår!

Jag red och höll Clinic igår tillsammans med en annan ridlärare som tävlar dressyr! Jag visade hoppning på lorden och Madde visade dressyr på Romeo. Jag och lorden hoppade upp 1.30-140 bana FELFRITT och skulle avslutade med ett 1.50 språng men eftersom hindret stod lite tokigt vinklat så vägrade han och jag flög av... Haha nyttigt för alla att se att det inte är en enkel sport och att man måste ramla av för att bli bättre och även de som ridit länge ramlar av. Bad Madde vinkla om hindret och då hoppade lorden utan att tveka och hoppade ett super språng. Vilken häst jag har och han är bäst på så många sätt! Älskar honom så oerhör mycket! 

Idag är jag ganska blå men det tänker inte hindra mig för att åka upp och hoppa Lady för Mats! 😃 skall bli super kul! Alldeles för länge sedan nu jag tränade för Mats! 


I skolan

Sitter i skolan och skall ha redovisning snart slutar kl 18 idag, segt för det kommer vara jätte mörkt innan jag ens är hemma, hästarna får vilodag idag med för jag skall handla och plugga till tenta. 😩

Tisdag


Vilodag för hästarna idag som bara gått i hagen och haft det skönt! Lorden fick massage när han kom in vilket han uppskattade 😃

Igår tvättade jag och spraymålade fälgarna på vinterdäcken till trailen, måste säga att resultaten blev jätte bra och fälgarna blev som nya! 
3:e plats i 1.20 från helgen!


LORDENS VINST i 1.10 från helgen!!


Vilken helg!!! 😍

Vilken underbar helg jag haft! Amanda kom ner i fredags kväll och åkte hem igår em. 

Lorden var i toppform på helgens tävling och vann 1.10 och kom 3:a i 1.20! Dubbelnolla i båda klasserna! 
Lady var också duktig men väldigt nervig och jag fick inte alla bittra att stämma vilket resulterade i ett ner i 1 m och 2 ner i 1.10! 


Innan Amanda åkte hem igår så red vi ut på Örarevet och badade med hästarna som tyckte det var super härligt! Det blev mycket trav, galopp och vattenträningen så kan tänka mig att hästarna är ganska möra i kroppen idag! Får se om det blir vilodag eller om jag rider någon i EM! 

Amanda gullar med kalvarna som hon blev helt besatt av 😂


Idag är jag ledig fast det blir plugg hemifrån istället 😉 Hörs och ses! 

Lordens 1.10 rundor i år

1.10 Torsås VINST 
1.10 Tingsryd VINST
1.10 Mälarhöjden 6 fel (innan kiropraktorn kollade LG) 
1.10 Mörrum VINST 
1.10 Torsås 2:a Plats! 
1.10 Ronneby ramlade av.... 
1.10 Udden 3:e plats
1.10 Kalmar VINST 

4 vinster och en andra plats, en tredje plats av 8 rundor i 1.10 i år! ✨ Gårdagen
Anki, Angelica och Berina är hos mig och har sovit över ❤️😃 så mysigt! Igår fick alla skritt lorden i mörkret vilket var super mysigt! 

I helgen väntar tävling med båda igen! Super kul skall det bli, båda känns i toppform! 😃

Super dag! 100 % felfri!


 
Dessutom 2 rosetter med hem 😃❤️

Tävling i helgen med båda två!Båda mina älsklingar får följa med på lördag och gå 2 klasser var 😃 det skall bli så kul ❤️

Fulla dagarSkola, rida två hästar, jobba på ridskolan varje torsdag, åka och träna på Öland och så tävla är vad mina veckor bestått av och kommer att bestå av. 

Tävlade lorden på 1.10 förra, förra helgen men flög av rakt in i trippelbarren pga missförstånd! Fick hjärnskakning och strök mig från 1.20. Tränade honom hemma på min hoppbanan och hoppade massor på små hinder känslan kom tillbaka och han var grymt fin! 

I helgen hoppar jag och lady 2 st 1.10 skall bli grymt kul! Första inomhus för lady på ett tag och hennes 3:e inomhustävling i livet tror jag... 

Bilder som får visa mina senaste dagar 

Ikea heldag för köp av nytt kök 

Dags att lasta 

Malin och mys middag 

Hur gulligt? Sms från amandis ❤️ Håller på att renovera mitt kök så hejdå gamla köket 😉 

Hej nya köket 👌🏻


Rosa månad = rosa hästar