Influensa och annat babbel

Oj tiden bara rinner iväg och det händer så mycket hela tiden. Just nu ligger jag i min säng igen med feber och troligtvis influensan. Åkte på den i tisdags kväll och ha varit hemma och legat hela veckan. Känner mig äntligen lite bättre men har fortfarande feber och rejält ont i halsen och hosta.

Hästarna har vilat men jag planerar att rida för fullt igen nästa vecka. Någon av de ska gå Mats träning nästa fredag. Mitt ben är på bättringsvägen tyvärr har det blivit sämre när jag varit sängliggande i så många dagar.

Nästa tävling är om två veckor vilket jag verkligen ser fram emot får se om jag får med mig någon eller om jag åker själv med en häst. Helgen efter kommer iallafall pappa ner så då blir det tävling för båda två.

Lady är anmäld till sin eller vår 115 debut vilket jag också se fram emot! Måste rida ihop oss lite mer innan men när vi väl har fått alla knapparna på plats kommer den hästen kunna gå riktigt lågt.

Lorden är till salu och ligger ute på annons. Dock får vi se om han blir såld, jag prioritera ett väldigt bra hem och skänker inte bort honom billigt eftersom jag inte har råd att köpa en ny unghäst i så fall och då är det roligare att ha kvar honom. 

För övrigt går praktiken bra och är mycket rolig. Har massor att göra hela tiden vilket är kul och dessutom håller jag på med 2 st B uppsats samtidigt vilket också tar tid och energi. 

I övrigt har det varit en lugn vecka jobbade på ridskolan i söndags och var på Ullared i lördags.

Veckan som kommer är hyfsat lugn med små grejer på schemat som ex min tanthoppning. 

Nästa helg är också aktivitetsfri men har lite att fixa på ridskolan när det gäller hindermaterialet ska inventera och beställa mer infångare till vår tävling i april! 

Ullared 

Gick upp 03.30 och hemma 20.30 ganska trött 

Selfie från 1 vecka sedan då jag var hos Mats, skrapsåret i ansiktet har fortfarande inte läkt helt... 

Ramlat av m.m.

Min vardag är fullsmockad, just nu jobbar/praktiserar jag mellan kl 8-17 mån-tors, rider och tränar båda hästarna 5-6 dagar i veckan, håller ridlektioner på torsdag kvällar och pluggar. Utöver allt detta så sköter jag alla stallsysslor 7 dagar i veckan dvs fodrar, släpper ut/in, mockar m.m. Samt städar huset, lagar mat, tvättar osv. Så blogg och annat hinns inte med alls. Är mer aktiv på instagram och snapchat, iallafall åkte jag av som in i bomben i fredags på hoppträning. Ett missförstånd egentligen, då lady hoppade ett enormt språng över ett 50 cm oxer vilket resulterade i att jag flög ur sadeln och landade bakom sadeln och då bockade hon av mig. Kommer egentligen inte ihåg så mycket. Men väll inne på sjukhuset konstaterades en riktig smäll och en rejäl blödning i benet, läkaren gav prognosen 8 VECKOR och kryckor, och sa att jag borde vara tillbaka helt i mitten av april! Herregud, nej tack sa jag gick hem och sov i två dagar och sedan upp på hästryggen igen trots smärt och ett ben i alla regnbågens färger. Har lite ont men 8 veckor utan ridning skulle kännas som en djup deprition så därför har jag hellre lite ont och kör på nu. 

Nu börjar jag jobba 


Mitt ben Lg 

Skrubbsår i ansiktet 

Från kreations hemsida